Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,805

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

57faruk57 (Faruk),
dufy (Bilge),

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

Etiketler

Merhabalar ben Özgür Doğanay,İstanbul Ayazağada oturuyorum,amerikan arabaları motor ustasıyım,1968 model fargo f100 üm var şu aralar nadasa çekili duruyor yakın bir zamanda tekrar yollara düşecek inşallah..........
aslında sitenizi uzun zamandır takip ediyorum,etkinlikleri okuyor ilginç ilginç konularınızı inceliyordum dışarıdan olmaktansa konuya dahil olmak daha iyi dedim ve işte ben de aranızdayım herkese bol bol çamurlu etkinlikler diliyorum :smiley:

barb , gezenbilir ailesine hoşgeldin :smiley:

57faruk57 gezenbiliir ailesine hoşgeldin :smiley:

dufy , gezenbilir ailesine hoşgeldin :smiley:

fargo yeğenim sen de gezenbilire en nihayet hoş geldin ;D

Herkese merhaba

Ben ufuk. Makina mühendisiyim. Bir yazılım danışmanlık firmasında uygulama danışmanı olarak çalışıyorum.
2006 model bir Suzuki Jimny sahibiyim. Yazları karadenizde offroad fırsatlarını değerlendirmeye çalışıyorum.

Merhabalar, ben Aralık 2008 de üye oldum.Yeni üyeyim yani..Av ve doğa tutkum nedeniyle , mevcut aracımla gidemediğim yerlere gidebilmek için , uzun araştırmalradan sonra nihayet 2006 model bir Lada Niva aldım. Görevim nedeniyle şu anda Adapazarı'ndayım . Aracımı , İstanbul'daki ustam biraz elden geçirdi... Ama daha yapılacak çoook iş var..Yani modifikasyon yapılacak... Neyse, burada hem araç,hem doğa, hem gezi , hem tanışma, hem arkadaşlar edinme , belki de dostluklar kurma, bildiklerimi paylaşma, bilmediklerimi bilenlerden öğrenme fırsatı olacak muhakkak ki ... Çeşitli konular üzerinde yazışabilmek ümidiyle herkese selam ve saygılarımı sunarım...

wenge gezenbilir ailesine hoşgeldin,av ve doğa tutkunluğun yanısıra virüs kapmış gibisin lada hayırlı olsun ve de kaptığın virüs için geçmiş olsun :smiley:

selam arkadaslar ben gokhan
suan canada calgaryde bulunuyorum site cok guzel olmus tum doga spro severlerin bulustugu nadir bir ortam .
yakinda buradan sizlerle cok guzel bilgiler paylasmaya basliyacagimherkeze yeniden emrhaba diyorum.

fargo (Özgür Doğanay),
MecHANic© (Ufuk),
wenge ,
İNAQUASANİTAS (Ufuk Koçak),

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

selamlar
adım dilek
mimarım
ankaranın bu soguklarında ayagımı sıcacak tutacak ayakkabı ararken siteyi farkettim. hedefde dağcılık da oldugu için neden üye olmayım diye düşündüm. su ve su sporlarına dair cogu seyi seviyorum. Scubadan vazgecemem. ankarada da bos durmamak gerek!
"evde oturan ölür" çin atasözü
iyi günler gecirmeniz dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR