adım kemal ist doğumlu balıkesir asllı 48 yaşında 2 çocuk bir erkek ( evli ) bir kız (nişanlı ) babası aktif biriyim akrep burcuyum hobilerim : dijital dünyayı takip etmek / pc ile uğraşmak / resim çekmek ki dizüstü pc im almadığından <35 bin resim ve video yu harici harddiskte saklıyabiliyorum >/ otomobilleri tanımak / tc ve dünya coğrafyasını öğrenmek . kısaca çevremde adımın araştırmacı olarak anılması beni mutlu ediyor . doğayı oldukça seven yükseklere çıkmayı ve denizlere dalmayı seven rastgeldikçe zıpkınla avlanan özellikle gökçeada ve yazlığım olan karadeniz <bide fazla hırçın olmasa varya > kıyısında karaburunda t.c. harici de kızıldeniz de dalma fırsatı buldum. türkiyerde gitmediğim çok az yer kaldı imkanlar dahilinde tabiiki . mevlamızın bütün yarattığı güzellikleri görmek isteyen < oruç tut sıhhat bul seyahet et sıhhat bul > ilkesine ainanan gezilerimin çoğunu ailemle yapamayı severim ist da 37 yıllık mercedes ve bmw ustasıyım tırnak arasında artık zamanımı kendime ve aileme ayırmak üzere mesleğimi oğluma bırakmış bulunuyorum . alkovandı / camperdi / vito derken ksımet 2009 vw t.5 uzun şasi almakmış bir ara resimlerini eklerim inş. çok harika bir araç kasa sağlamlığını emsal araçlarla tartışmam . yavaş yavaş kafama göre içine şekil vererek bi yandan da gezmeye devam inş.. t.5 ile ilk seferimi memleketim balıkesire vede pamukkaleye <9-12-2008> yaptım gezenbiliri tesadüfen buldum ve sevdim sanıyorum seçkin ve seviyeli insanların sitesi fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ( kızım dan ) tabiiki GEZENBİLİR gerçektenden her konuda faydalanılacak bir ortam tüm gezenbilir ci arkadaşlara sağlık sıhhat ve huzurlu geziler temnni ediyorum .YARATILAN HERŞEYİ SEVELİM YARATANDAN ÖTÜRÜ . A.E.O. OLUN not ve rica adminlere : yazdıklarımı dkkli yazdığıma inandığımdan kesilmemesini diliyorum kesilen kısımlar için üzüldüğümü belirtirim