mcoush' Alıntı:Herkese Selam,
Mustafa ben, doğa sporları ve deniz tutkunuyum. Zorlu doğa koşullarında kolay adaptasyon için body yapıyorum hehheee. Asıl mesleğim muhasebe. Yurtdışından ( ebay aracılığı ile) cherokee nizin her türlü parçasını getirtebilmenize yardımcı olmak isterim. Sevgili jeep tutkunları, amacım sadece sizlere yardımcı olup minimum maliyetle maximum jeep keyfini sürmenize yardımcı olmak. Jeep GC almayı düşünüyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
seyyah-34' Alıntı:adım kemal ist doğumlu balıkesir asllı 48 yaşında 2 çocuk bir erkek ( evli ) bir kız (nişanlı ) babası aktif biriyim akrep burcuyum hobilerim : dijital dünyayı takip etmek / pc ile uğraşmak / resim çekmek ki dizüstü pc im almadığından <35 bin resim ve video yu harici harddiskte saklıyabiliyorum >/ otomobilleri tanımak / tc ve dünya coğrafyasını öğrenmek . kısaca çevremde adımın araştırmacı olarak anılması beni mutlu ediyor . doğayı oldukça seven yükseklere çıkmayı ve denizlere dalmayı seven rastgeldikçe zıpkınla avlanan özellikle gökçeada ve yazlığım olan karadeniz <bide fazla hırçın olmasa varya > kıyısında karaburunda t.c. harici de kızıldeniz de dalma fırsatı buldum. türkiyerde gitmediğim çok az yer kaldı imkanlar dahilinde tabiiki . mevlamızın bütün yarattığı güzellikleri görmek isteyen < oruç tut sıhhat bul seyahet et sıhhat bul > ilkesine ainanan gezilerimin çoğunu ailemle yapamayı severim ist da 37 yıllık mercedes ve bmw ustasıyım tırnak arasında artık zamanımı kendime ve aileme ayırmak üzere mesleğimi oğluma bırakmış bulunuyorum . alkovandı / camperdi / vito derken ksımet 2009 vw t.5 uzun şasi almakmış bir ara resimlerini eklerim inş. çok harika bir araç kasa sağlamlığını emsal araçlarla tartışmam . yavaş yavaş kafama göre içine şekil vererek bi yandan da gezmeye devam inş.. t.5 ile ilk seferimi memleketim balıkesire vede pamukkaleye <9-12-2008> yaptım gezenbiliri tesadüfen buldum ve sevdim sanıyorum seçkin ve seviyeli insanların sitesi fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ( kızım dan ) tabiiki GEZENBİLİR gerçektenden her konuda faydalanılacak bir ortam tüm gezenbilir ci arkadaşlara sağlık sıhhat ve huzurlu geziler temnni ediyorum .YARATILAN HERŞEYİ SEVELİM YARATANDAN ÖTÜRÜ . A.E.O. OLUN not ve rica adminlere : yazdıklarımı dkkli yazdığıma inandığımdan kesilmemesini diliyorum kesilen kısımlar için üzüldüğümü belirtirim