Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,340

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhabalar aranıza yeni katıldım seyahat etmeyi yeni yerler keşfetmeyi,doğa sporlarını seviyorum.siteniz çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Etiketler

AKSAZ gezenbilir ailesine hoşgeldin :smiley:

acaglar,gezenbilire hoşgeldin :smiley:

ufuk28 (ufuk) gezenbilir ailesine hoşgeldin :smiley:

997799 (levent) geçmiş olsun kardeşim acil şifalar dileğyle gezenbilire hoşgeldin :smiley:

34jeep34 ,(erdal) tecrübelerini pekiştirebileceğin ve geliştirebileceğin doğru yeri bulmuşsun kardeşim gezenbilir ailesine hoşgeldin safalar getirdin :smiley:

meister kardeşim sen de gezenbilir ailesine hoşgeldin :smiley:

hadi bakalım amerikancı yeğenim görelim seni de arenada :smiley:

Ben gezgin35,

Benim hobim bisiklet, bende 6 yıl kadar önce başladı bisiklet hobisi, sanıyorum bisiklet ile şimdiye kadar 15.000 km den fazla yol yapmışımdır. En son yaptığımız
tur 5 Kasım da ATAM İZİNDEYİZ bisiklet turuydu, 5 günde İzmir'den Anıtkabir'e gittik. www.izmirbisklet.org

Aranıza katılmaktan çok mutluyum,

hekese sevgi ve saygılar

Satın Gezgin
Ben karavancıyım. İlginizi çeker diye bir link atayım. Yaşı 64 ama Bisikletçilerin peşinde seve seve gezdim ihtiyaçları için
Bütün yeni gelenlere hoş geldin derim.
http://www.samod.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=30
Erol

merhaba ben trabzon dan NEBİ

normal şartlarda deniz kenarında kamp kurarak arkadaşlarımal yaz aylarını geçiriyoduk fakat bu yaz iyi bir değişiklik yapmak istedik ve bir minibüs alarak gezerken kullabileceğimiz çok fazla lüks olmayan ve düşük ücretlerimizle kendi kendimize yetecek kadar elimizden geldiği kadarıyla biizm yapabileceğimiz minibüsten bozma karavana yaklaşmış bi araç düşündük. bunun için de bize en ii mercdes 207 olacağını sanıyoruz. fakat bu araç hakkında çok da fazla bir bilgiye sahip değiliz.
internette modernizasyonu yapılmış birkaç mercedes 207 inceledik. fiyatları bizim gibi yarı öğrenci yarı ücretli kimseler için normal düzeyde. en azından karavan hayatını bu araçlarda öğrenebiliriz.
o kadar araştırmamıza rağmen mercedes 207 hakkında teknik bir bilgiye ulaşamadık. karavancıların hep kullandığı bir araç olması nedeniyle bu konudasizden yardım istiyorum. lütfen bize aracın teknik özellikleri ve ebatları özellikle iç ebatları hakkında bilgi verirmisiniz
saygılarımla

tr_neby (nebi) kardeşim öncelikle gezenbilir ailesine hoşgeldin,

ilgilendiğin konunun linkine tıklarsan geniş bir karavan listesine ve bilgilerine ulaşabilirsin

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=51.0

:smiley: :smiley:

ya eeg52 arkadaşım
link verdin girdim ama benim aradığım gibi mercedes 207 i anlatan bişe bulamadım yaaaa
mercedes 207 yi ve bu aracı dar bütçeyle çok fazla para harcamadan (zaten o kadar yoq :D ) nasıl yarı karavana çeviririz
mesela arka bagaj kapısından girişi karşılıklı yatak yapsak 2m uzunluğunda ve yatakların ucundan şöfer koltuğuna kadar olan yere dolaplarımızı yerleştirsek ve hatta yüksek tavan olursa şöförün baş üzerinden öne kadar uzanan ufak bir bölmeyle dolap yapsak ? nasıl olur diye düşünüyoruz ama tabiki önce aracın kendini almamız ve ölçülerini bilmemiz gerekiyo.
şimdi araştırma konumunda olduğumuz için mercedes 207 i araştırıyoruz
iç ölçülerini bulabileceğimiz bi adres werebilirsen memnun olurum

nebi ben o linki karavancıların olduğu yer olarak vermiştim,

karavancıların içinde senin almak istediğin aracı kullanan vardır muhakkak,

çeşitli bölümlerini okursan ve araştırırsan sana yardımcı olacak biri çıkabilir ,kolay gele,umarım aradığın bilgilere ulaşırsın :smiley:

çakır_57 , gezenbilire hoşgeldin
burada gerçekten doyumsuz arkadaşlıklar bulabilirsin,kurabilirsin,
hangi konularla ya da konuyla ilgilendiğini kısaca yazacak olyrsan ; kendinden de biraz bahsedersen daha iyi olur
selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri