Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,519

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selam.Doga ve doga sporlarıyla ilgileniyorum.özellikle kara avcılıgıyla.GAZ69 almayı düşünüyorum.Böyle kapsamlı bi site hazırladıkları için emegi geçenlere sonsuz teşekkürler.

Etiketler

mengenli,gezenbilir ailesine hoşgeldin
umarım düşlediğin araca en kısa zamanda kavuşur etkinliklerde yerini alırsın :smiley:

slm ben de nebi
trabzonluyum doğayla aram iiiidir
her yaz mutlaka kamp kurarım
deniz & kamp & deniz kenarında kamp & fotoğraf & yüksek arabalar & mangal & kamp ateşi & yemek le ilgileniyorum :D
site gerçekten güzel emeği geçenlere ve burda arkadaş olmamıza vesile olanlara teşekkürler
işallah ben de yakında çadırdan kurtulup karavanlı kampçı olacam
bana şans dileyin de bi mercedes 207 bulalım :D

Adım Metin, jeoloji mühendisiyim, doğada ileiç içe yaşamayı çok seviyorum 3 sene önce bir cj8 aldım o günden buyana birbirimize bağlandık birbirimizin nazını çekiyoruz, teksorunumuz yağmurlu günlerde öncamdan su alması, cam lastiği orjinal taktık kendi lastiği ama sanırım camı kesilirlen tenar payları kısa geliyor lastik gerilip köşeleri kapatamıyor, yaa aklıma başka çözüm gelmiyor, çünkü lastiği taktılar,dışardan baktığınızda köşelerde çerçeve arasında boşluk kaldı, camcı silikon sıkalım dedi ben kabul etmedim, sanırım çerceve üzerinden ölçü aldırıp yeni cam kestireceğim, bu şekilde sorunu çözebilirmiyim

aksaz bey sorunu dediğiniz şekilde çözebilirsiniz eskiden ( 1972 lerde ) cam kıracaz diye aklımız çıkardı ama artık böyle bi sorun yok dilediğiniz boy ve ebatta cam yaptırmanız mümkün bide camın kasa çerçevesi umarım orjinalliğini koruyordur yinede çıkarılacak bir şablon ile oraya uygun bir cam yaptırabilirsiniz silikon tabiki göz zevkini kaçıracak şekilde olucaktır . ama herşeyi de orjinal parça sanma hatasına sakın düşmeyin aklınıza gelmeyecek her türlü yanlış yapma ve hile yüzde doksanımızı sarmış durumda orjinal diye neler neler satmaya çalışıyorlar bir bilseniz çok eski bir usta olarak sizin ve okurların dikkatini çekmek istedim A.E.O. NOT : klasik ve nostalji işlerle uğraşmak önce sabır sona biraz masraf sona sabırlı iyi bir usta gerektirir aksi halde çile bülbülüm çile :D

Merhabalar,bende geldim,52 yaşında Antalyada yaşayan, maceracı ruhu olan İstanbul çıkışlı bir adamım. Motosiklete binmekten ve fotoğraf çekmekten hoşlanırım.Antalyada TODOSK ve MOTOTALYA üyesiyim.bu vesile ile hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.

İstanbulda oturuyıorum 44 yaşındayım.Jeep ve Motorsiklet bu iki kavram vazgeçilmezim. İstanbulda yaşayıp Düzcede bir Tekstil Firmasında çalışıyorum. Yolu sevmeyen birinin çekebileceği bir şey değil. Hergün gidip gelmek.Yazları Çanakkale kışları Küre dağlarında dolaşırım. Hepinize selamlar ve yeni yılın hayırlı olmasını dilerim.

Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, lütfen teknik sorularımızı ilgili bölümlerden soralım, buradan sadece kendimizi tanıtalım, teşekkürler.

Herkese selamlar,Ben hüseyin..
39 yaşındayım,istanbuldayım..Kendi işim olan iklimlendirme(klima satış-servis)işleriyle uğraşıyorum..Doğayı seviyorum..En kısa zamanda bir jeep xj,yada bi Land Rover a sahip olmak istiyorum..Değerli tecrübelerinizden faydalanmak amacıyla buradayım..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR