merhaba bende burak doğa manyağı gibi birşeyim her türlü macera olaylarına hastayım yaşım küçük olduğu için fazla macera yaşayamıyorum ama liseen sonra bir karavan alıp türkiye seyahatine çıkmayı planlıyorum bu siteyi yapanlardan allah razı olsun hepinize çok thanks
merhabalar, ben potansiyel anlamda göçebe ruhlu ve bu potansiyeli gerçekleştirmek üzere güdülenmiş bir gezgin adayıyım. Felsefe öğretmeniyim ve Ankarada yaşıyorum.26 yaşındayım, kalan ömrümde istediğim tek şey farklı yerler görmek ve farklı deneyimler edinmek...
Herkeze Öncelikle MErhaba BEn Ercan eskişehirde ikamet ediyorum. Bu siteyi En yakışıklı abim ( reklam oldu biraz ama ) ) Murat Ayduran vasıtası ile tanıdım ver gerçekten güzel bir site Emeği geçen herkeze çok teşekkurler....
ve son olarak Eskişehire Mİdas Antik ŞEhri başta olmak üzere gezmeye gelirseniz Lütfen HAberleşelim
Deniz İşcan ben İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum ve sigorta şirketinde çalışıyorum. Taşı,toprağı, otu, böceği, doğayı çok seviyorum. Arama motorundan gezi sitelerini araştırırken gezenbilir sitesine rastladım. İstediğim donanımlı ve paylaşımı olan bir ortamda olmaktı henüz tanışmadık herhangi bir aktiviteyi paylaşmadık umarım istediğim bir aktivitede sizlerle birlikte olurum.
Ercan, ağzımıza bal çalıp kaçmak yok öyle Lütfen Midas Antik Şehrine yaptığın geziyi yazarmısın...Ayrıca facebook'da gördüğüm birbirinden güzel fotoğraflarıda ekle lütfen...Senin sayende bizlerde görmüş olalım orayı
merhaba 29 yaşımdayım arazi araçlarının hastasıyım henüz sahip değilim ama 87 bir range rover le ilgileniyorum. inşallah olur.buradan bilgi de almak isterim ,okuduğum kadarı ile değerli abilerin olduğunu gördüm.saygılar.
merhabalar. ben ankaradan yunus. dağcılıkla pek aram yok ama yaklaşık 6-7 yıldır her türlü hava ve arazi şartında amatör olarak trekking yaptığımı söyleyebilirim. amacım bu işi bilen ve yapmaktan zevk alan insanlarla tanışmak, bilgi paylaşmak ve iş hayatından, şehir stresinden uzaklaşabilmek. tüm üye arkadaşlara selamlar, başarılar..