Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,446

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar ben Ankaradan Ahmet siteye yeni üye oldum site içindeki forumlarda acemiliğim söz konusu olursa şimdiden affola

merhaba bende burak doğa manyağı gibi birşeyim her türlü macera olaylarına hastayım yaşım küçük olduğu için fazla macera yaşayamıyorum ama liseen sonra bir karavan alıp türkiye seyahatine çıkmayı planlıyorum bu siteyi yapanlardan allah razı olsun hepinize çok thanks

merhabalar, ben potansiyel anlamda göçebe ruhlu ve bu potansiyeli gerçekleştirmek üzere güdülenmiş bir gezgin adayıyım. Felsefe öğretmeniyim ve Ankarada yaşıyorum.26 yaşındayım, kalan ömrümde istediğim tek şey farklı yerler görmek ve farklı deneyimler edinmek...

Herkeze Öncelikle MErhaba BEn Ercan eskişehirde ikamet ediyorum. Bu siteyi En yakışıklı abim ( reklam oldu biraz ama :smiley:) ) Murat Ayduran vasıtası ile tanıdım ver gerçekten güzel bir site Emeği geçen herkeze çok teşekkurler....

ve son olarak Eskişehire Mİdas Antik ŞEhri başta olmak üzere gezmeye gelirseniz Lütfen HAberleşelim

C ı V a N

Deniz İşcan ben İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum ve sigorta şirketinde çalışıyorum. Taşı,toprağı, otu, böceği, doğayı çok seviyorum. Arama motorundan gezi sitelerini araştırırken gezenbilir sitesine rastladım. İstediğim donanımlı ve paylaşımı olan bir ortamda olmaktı henüz tanışmadık herhangi bir aktiviteyi paylaşmadık umarım istediğim bir aktivitede sizlerle birlikte olurum. :smiley:

Yeni arkadaşlar...

muhteşem,
Hayriye (hayrus),
ÇAĞDAŞMUSTAFA,
Yunus (wolf),
simurg2,
Nazif (nazifayvazoglu),
mirkan,
asmar,
Ahmet (sagyet),
Burak (burak_83_akca@hotmail. co),
iconoclast,
Ercan (Ercan2603),
Deniz (DenizSea77),

Aramıza hoşgeldiniz...

iconoclast, Ercan2603, DenizSea77 arkadaşlar hoşgeldiniz...

Ercan2603' Alıntı:
ve son olarak Eskişehire Mİdas Antik ŞEhri başta olmak üzere gezmeye gelirseniz Lütfen HAberleşelim
C ı V a N

Ercan, ağzımıza bal çalıp kaçmak yok öyle :smiley: Lütfen Midas Antik Şehrine yaptığın geziyi yazarmısın...Ayrıca facebook'da gördüğüm birbirinden güzel fotoğraflarıda ekle lütfen...Senin sayende bizlerde görmüş olalım orayı ;)

saol beyler teşekurederiz
size sudan dan katldım ve burdaki macirlalar her kese tevsiye ederım 10 guna kadar burdaym gelmek istyenler buyrsun gelsın

ÇAĞDAŞMUSTAFA' Alıntı:
merhaba 29 yaşımdayım arazi araçlarının hastasıyım henüz sahip değilim ama 87 bir range rover le ilgileniyorum. inşallah olur.buradan bilgi de almak isterim ,okuduğum kadarı ile değerli abilerin olduğunu gördüm.saygılar.

wolf' Alıntı:
merhabalar. ben ankaradan yunus. dağcılıkla pek aram yok ama yaklaşık 6-7 yıldır her türlü hava ve arazi şartında amatör olarak trekking yaptığımı söyleyebilirim. amacım bu işi bilen ve yapmaktan zevk alan insanlarla tanışmak, bilgi paylaşmak ve iş hayatından, şehir stresinden uzaklaşabilmek. tüm üye arkadaşlara selamlar, başarılar..

simurg2' Alıntı:
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum formları okuyorum çok güzel bir site emegi geçen tüm arkadaşların eline sağlık

Merhaba Mustafa,
Merhaba Yunus,
Merhaba simurg2,

Gezenbilir.com Ailesine ;

welcome1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR