Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BEN HATAY- ANTAKYADAN MUHTEŞEM selam arkadaşlar henüz siteye yeni kayıt oldum 50 yaş. CB telsiz kullnıcısıyım.emlakçı'yım resmimi koymayı beceremedim.üzgünüm.
Tekrar dunyaya gelme olanagım olsa herhalde kus olurdum en uzun yasayandan mesala BAYKUS cok severım kendısını.Neyse ısmım hayrıye ama hayrusta dıyebılırsınız bende gezmeye bayılıyorum vede dalıs kayak kaptanlık vede bırazda motor kullanıyorum ama sınema ve okumadan asla vazgecmem diyorum
merhaba 29 yaşımdayım arazi araçlarının hastasıyım henüz sahip değilim ama 87 bir range rover le ilgileniyorum. inşallah olur.buradan bilgi de almak isterim ,okuduğum kadarı ile değerli abilerin olduğunu gördüm.saygılar.
merhabalar. ben ankaradan yunus. dağcılıkla pek aram yok ama yaklaşık 6-7 yıldır her türlü hava ve arazi şartında amatör olarak trekking yaptığımı söyleyebilirim. amacım bu işi bilen ve yapmaktan zevk alan insanlarla tanışmak, bilgi paylaşmak ve iş hayatından, şehir stresinden uzaklaşabilmek. tüm üye arkadaşlara selamlar, başarılar..
Slm arkadaşlar.Suziki vitara linklerini görünce daldım buraya.Adım nazif.Eh benimde biraz vitara hakkında ihtiyaçlarım var. burdan bilgi alabilirsem ne mutlu.