Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,341

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamlar
ben gözde.. siteyi tatil için bi yerler ararken buldum ve forumdaki yazıları kaç saattir okuyorum farkında değilim çok bilgilendirici ve eğlendirici olmuş teşekkürler :smiley:)

Herkese Selam,
Adım Gülçin..Gezmek istiyorum ama birilerinin beni gaza getirmesi lazım..Yoksa kıpırdayamıyorum bi yere..
Burda birçok gezen birçok da bilen olduğuna göre ben de kıpırdarım diye düşündüm.
E hoşbuldummm

Hoşşbuldumm ..Gerçekten de çok hoş burası..Nereye bakacağımı şaşırdım..Buradaki herşeye ilgi duyduğumu farkettim..Forumdan foruma atlıyorum..Umarım aktiviteler hafta sonları özellikle pazar günleri de olur..

Etkinlikler oluyormu acaba tam hakim olamadim siteye henuz. Ama cidden kaliteli bir yere benziyor. En hosuma giden tarafida geyik yapilmamis nerdeyse. Epeydir takipteyim ilk datvi olayinda gordum.

Merhabalar dostlar Bu siteye yeni üye oldum tesadüfler sizlerle tanışmama vesile oldu, çok keyifli ve ögrenmem gereken , bilgi birikiminizden yararlanacagımı umuyorum, Ben ankarada bir kamu kuruluşunda çalışıyorum,birzamanlar görevim geregi gezdigim yerler oluyordu ama gezilerimde elde ettigim verileri hiç degerlendirmedim,ama bundan sonra daha hassas davranmaya gayret edecegim
şimdiden herkese teşekkürler.sagolun dostlar.

Yeni gelen tüm arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum :smiley:

paticik' Alıntı:
Etkinlikler oluyormu acaba tam hakim olamadim siteye henuz. Ama cidden kaliteli bir yere benziyor. En hosuma giden tarafida geyik yapilmamis nerdeyse. Epeydir takipteyim ilk datvi olayinda gordum.

Yazın sıcak rehaveti biter bitmez etkinlikler başlayacak :smiley: Siz sadece zamanınızı ayarlayın ;)

Tüm aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz...

merhaba
Tesadüfen sitenizi buldum.Makina mühendisiyim Caterpillar iş makinaları uzmanıyım.Aynı zamanda araçlarımın tamiratınıda kendim yaparım.Klasik araçlara düşkünüm.İhtiyacım olan yedek parçaları daha çok Amerikadan getirtiyorum ama yurt içindende buluyorum ,bu konuda iyi bir araştırmacıyım.Garajdan pek çıkarmadığım sadece şehirler arası kullandığım mercedes 66000km de 1997 model E200 ,klasik olarak da1985 model fleetwood cadillac ve 1974 model cj5 spor jeepim var.Bu aralar willys pikap araştırmasındayım veya cj 3b bulursam alacağım.Sitenize yeni üye oldum bütün arkadaşlara selamlar.

bussing arkadaşım, aramıza hoşgeldin... Seni off-road bölümüne alalım... ;)

Tanışma Köşesi (Off-Road) : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.260

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR