Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,334

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba,

Ben de aranıza yeni katılanlardanım. Aslında üyelik olarak çok yeni sayılmam da sanırım bundan sonra forumlara daha aktif katılmak isteyeceğim. Hele ki 10 gün öncede 2001 model bir DiscoveryII Td5 aldım ki artık tanışma+hafif çaplı gezilere katılmamak için bahanem kalmadı :smiley:

Sağolsun Serdar Karabacak Bey de daha ilk günümden araç ile ilgili teknik bir sorunda yol gösterdi ki artık ne kadar doğru bir yerde olduğumun farkındayım :smiley: Eğer bir aksilik çıkmaz ise ilk tanışma toplantısında görüşmek üzere.

Saygılarımla,
Kaan Kayan / 30 / Istanbul

Etiketler

merhaba
öncelikle güzel bir forum kurucularını tebrik ederim..öğrenciyim ve eğer şansım varsa hep öyle kalmak istiyorum:smiley: ayriyetten fotoğraf ile uğreşıyorum 15 yaşında SLR pentax ım var..kullanmak çok zevkli gerçekten.23 yaşındayım ve bu yaşıma rağmen baya ülke gezdim genellikle yurtdışına çıkmaya çalışıyorum(sınav araları tercihimdir:smiley:ve cepte de biraz para oldu mu niçin gitmeyeyim yeni yerler görmeye???diğer arkadaşlar ile bilgi ve tecrübe paylaşmaktan mutluluk duyarım...ortak çalışmalarınıza katılmak için sabırsızlanıyorum...gerçekten çok teşekkürler böyle bir paylaşım sitesi kurduğunuz için..

formun herkese mükemmeli hissettirmesi dileğiyle...''çok gezerken,okuyan ve fotoğraf çeken bilir'' dedim ve aranıza katıldım:smiley:))merhaba!!!!

bu arada profilimdeki deniz taşıtı gerçek olup bizzat Estonya nehirlerinde onunla gezdim:smiley:))şaşırtıcı bir havası var Sovyet lerden kalma gibiydi..

slm lar
ben bandırma dan erhan,
motosiklet,atv ve hali ile doğa,macera,adrenalin tutkunuyum
bu tutkuları bi yerde de işe döküp beraber yapınca harika oluyor
sizlerle burada sizlerin ve benim bildiklerimi paylaşmayı ve sizlerin tecrübesinden yararlanmayı istiyorum.
kapıdağ bölgesi konusunda her türlü desteğe hazırım.

Herkese merhabalar böyle bir sitenin var oldugundan gecte olsa haberdar oldum ve bulusmaktan mutluyum.Ben üniversite mezunu kendine ait hayatını kurmuş mutluluga gıden yolun yolda olmak olduguna ınandıgı ıcın gezmeyı cok seven bırıyım.Artvindeyim memleketimi çok seviyorum her yerini gezmek görmek bilmek gibi bir saplantım var.Bunu içinde iyi bir atım(endurom) gördüklerimi yaşlanınca tekrar hatırlamak içinde bir fotoğraf makinam var.Sorumluluklarımın bilincinde ve teknolojinin gerisinde kalmadan gezmeye görmeye çalışıyorum.
Artvin'de dagcılık külubü üyesiyim dagcılık federasyonu eğitimlerine katıldım ve 16 haziran 2009 tarihinde enduro motorumla çok kapsamlı birr türkiye rotasına çıkacağim.Şavşat Karagöl'den başlayıp; Sarp sınır kapısına inicek ve denizi Hatay'da bitireme kadar yollarda olacağım.15 günlük bu gezimde yoldaş olabilecek arkadaşlar arıyorum.Verebileceğiniz her türlü bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim...

SZR ERZNCN.jpg

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum :smiley:

08ARTVİN' Alıntı:
16 haziran 2009 tarihinde enduro motorumla çok kapsamlı birr türkiye rotasına çıkacağim.Şavşat Karagöl'den başlayıp; Sarp sınır kapısına inicek ve denizi Hatay'da bitireme kadar yollarda olacağım.15 günlük bu gezimde yoldaş olabilecek arkadaşlar arıyorum.Verebileceğiniz her türlü bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim...

Geçen hafta Borçka Karagöl'deydik. Orası bile muhteşemken, duyduğumuza göre Şavşat Karagöl çok daha güzel bir yermiş. Daha önce defalarca Borçka'ya ve Şavşat'a gitmiş olmamıza rağmen, bu güzellikleri görmeden yanlarından geçtiğimizi farketmek üzdü beni. Rotanızı Motosiklet bölümünde yeni bir konu açarak paylaşırsanız o yolu daha önce iki teker üstünde katetmiş arkadaşlardan gerekli bilgileri daha kolay alırsınız. Selamlar

Herkese merhabalar,

Ben İstanbuldan Arif.. Uzun süreden beri doğaya olan ilgimi geçen hafta Uludağ zirveye gerçekleştirdiğimiz tırmanışla pratiğe dönüştürme fırsatı buldum. Bu deneyimden son derece etkilenerek bu konuya daha derinlemesine inmeye karar verdim ve bu siteyle karşılaştım. Özelikle doğa yürüyüşleri ve dağcılıkla ilgilenmeyi planlıyorum. Sitedeki bir kaç başlığı okuduğumda burasının aradığım yer olduğunu gözleyebiliyorum. Kendimden bahsetmek gerekirse İTÜ'de lisans öğrencisiyim. Doğanın yanında amatör olarak astronomi ile de ilgileniyorum. Evrendeki muhteşem cisimleri ve olayları gözlemek insana evrendeki yerini daha da iyi bilmesini sağlıyor; aynı şey sanırım içinde yaşadığımız doğpa için de geçerli. Elimden geldiğince foruma katkı sağlamaya çalışacağım. Burda düzenlenen çeşitli yürüyüş ve diğer aktivitelere katılmayı planlıyorum!

Herkese tekrar selamlar!

Arif

amenajman başmühendisiyim gps,harita ve gis tabanlı programlar ile arazide gercek zamanlı baglntı kurarak arazi verilerini güncelliyorum.

gezme konusuna gelince bu meslek gurubunun(Amenajmancı) konusu gercekten gezmek bilen blir.

Merhaba.Siteyi tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum.İlgimi çekeçek bir çok konuyu kapsamış olması çok sevindirici.
Hyundai santa fe bir suv aracım var.Hobi olarak yaban hayat ve kuş fotoğrafları çekiyorum.Nikon D300 body ve Nikkor 500mm f4 lensim var.Dolayısıyla hafta sonlarım arazide geçiyor.
Sitede emeği olan herkese teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR