Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm site sakinlerine merhaba ben Savaş Boyraz, işim gereği çok gezen ve gezdiği heryeri tanımaya çalışan ve fotoğraflarla gördüklerini saklamaya çalışan biriyim.
Forumlarda biraz dolaştım çok güzel bir site, aranızda olmak güzel olacak.
Herkese selam...
siteye yeni üye oldum gercekten cok güzel bir site olmuş güzel dostluklar var bu sitede ben askerdeyim 3 ay sonra canakkaleye dönüyorum yani bitiyor zaten ben köyde oturan biriyim doğa deniz hepsi bir arada ama bu sitede sizlerle paylaşacğım bir cok şey var. bende 4 tane 4x4 arcım var sadece bunlardan 1ini toplamak için ayırdım. yaptığım araştırmada bu siteyi buldum yakın bir zaman da araçların fotoğraflarını gönderirim İNTERNATİONAL 1100 DODGE s100 aracları merak edersiniz diye yazdım bir şey daha bunlardan birini arazi canavarına dönüştüreceğim ben motor bölümü mezunuyum bu araçlardan da cok iyi anlıyorum ankara polatlı topçu ve füze okulu ulaştırma özel oto bölüğünde sivil şöförüm zaten şimdi hep araştırma yapıyorum ankaraya icine gitiiğimde bu araçların parcaları zor bulunabiliyo. şimdilik bu kadar sitedeki herkese cok slm.