Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,354

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

bu bölümden yapacağınız gezi ile ilgili detayları yeni konu açarak paylaşabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=31.0

Etiketler

Herkese merhaba,

Izmır den Hulya, uzun ince yollarda,dagların tepelerınde, dere kenarında,cıcıek bocek ıcınde gorusmek uzere.

cooook sevgıler arkadaslar

Merhaba Hülya ,

Gezenbilir.com Ailesine ;

hosgel.jpg

İzmir'de yeni sezonda ki Doğa Yürüyüş etkinliklerimize bekleriz.

selamlar
behçet ben uluslararası nakliye işiyle uğraşıyorum istanbul doğumlu sinoplulardanım meslek gereği birçok ülke ve türkiyeninde hemen hemen her yerini gezme fırsatım oldu bir ayağım ukrayna kırımda
hayatı sevenler müziksizde danseder icabı aranızda bir köşeye sııkışabilirim
sağlıcakla

Merhaba ben Didem, tesadüfen bulduğum bu site bana güzel bir dünya görüşü olan kişilerle iletişim imkanı verecek sanıyorum. İzciyim, doğa sporları ve gezileriyle ilgileniyorum,

dido' Alıntı:
Merhaba ben Didem, tesadüfen bulduğum bu site bana güzel bir dünya görüşü olan kişilerle iletişim imkanı verecek sanıyorum. İzciyim, doğa sporları ve gezileriyle ilgileniyorum,

Gezenbilir.com Ailesine ;

708-Welcome-Inner.jpg

Didem hanım.
Forumumuza hangi kentten katıldığınızı ve Doğa Sporları konularında tecrübelerinizi de yazarsanız sizi çok daha iyi tanır ve ona göre forumumuz içinde yönlendirebiliriz.

Öz Murat,

Ben İstanbulda yaşıyorum,okullarda izci grupları oluşturarak çocukları birazda olsa doğaya uyumunu sağlamaya çalışıyorum, ayrıca trizmle uğraşıyorum,

forumda nereden değiştireceğimi yada ekleyebileceğimi bulamadım,daha detaylı incelemem lazım bana yardımcı olursanız sevinirim.

ben bahar jeofizik mühendisiyim.
herkes mesleğini yazarsa ii olur:smiley:) zira insanın ne işle mesgul oldugu önemlidir.
burayı inceledım relax bı yer ondan üye oldum.
hiç bi sporla ılgılenemıorum:smiley:)
artı işten güçten gezemıomda beni dışlarsanız nıye dışladınız demem gocunmam küsmem :smiley:)
ben sadece iş için gezebildim şimdiye kadar buraya üye olmamda meslek gereği dogayla iç içeyız.
artı 2007 deki komık iş ılanı burada mevzu bahıs olmus jeofizikçi olarak cok güldüm. bu meslek beni cok eylendırıo
tek derdım bu ara mastır tezımı yazıp basımdan atmak. çile gibi kımseye tavsıye etmıom tezlı yuksek lısans

haa bı de sımdıden dıyım ben cok konusurum yaa uzun dıye okunmayablır canınız sagolsun yapcak bişe yok:smiley:)) böle seylerıde dert etmem

ankaradan katılıorum ankarayı cok sevıom.

Bahar (_bhr_) arkadaşım, aramıza hoşgeldin...

Lütfen çet/konuşma dili yerine "yazım" dili kullanalım ve imla kurallarına dikkat edelim. Güzel "Türkçe"mize yazık olmasın. ;)

özür diliyorum
hemen de uyarı aldım. böyle topluluklarda nasıl davranılır bilmiyorum ılk defa meslek dışı bi siteye aktif üye oldum ben bir işkoliğim. Artı konusma dili diyorsunuz sevdiklerinizden uzakta olunca yazısıyorsunuz ve de telefonda cır cır konuşuyorsunuz telefon kulagıma yapışıyor bazen yapacak bir şey yok.:smiley:
burda beni hor görmeyin zaten yakında araziye gitcem biraz idare edin:smiley:
güzel türkçemizi bende çok seviyorum edebiyat ve şiir ilgi alanlarım içindedir gezmediğim için hep yazardım:smiley:)

Kötü yazıdan dolayı herkesten özür diliyorum bir daha.

Özür dilemenize gerek yok, hepimiz başlarda aynı hataları yaptık/yapıyoruz.

Arazi (biz doğa diyoruz) de olabilmek hepimizin en büyük arzusu, ne mutlu size... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri