Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,206

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben ahmet şanlıurfadan katılıyorum..17 yaşındayım 3 yıldır dağcılık ile uğraşıyorum..böyle forum sitelerinde dağcılık adına bilgi alışverişi yapabilmek güzel bir şey

Etiketler

selam ben ufuk kocaeli dağlarında denizindeğim.
heycanla şundada camp malzemelerimi hazırlayıp inönü yaylasına kampa gitmeye hazırlanıyorum.
umarım birgün hep birlikte kamp yapma fırsatımız olur.
Yer yüzü sevginin yüzü oluncaya dek

mustafa hocam hoş bulduk kocaman bir pencereden hep birlikte doğaya yaşama saygıyla bakan insanların arasına karışmaktan çok mutlu oldum kısa zamanda tanışmak dileğiyle
Yer yüzü sevginin yüzü oluncaya dek

yasarergun' Alıntı:
ahmet hoşgeldin aramıza
urfa dağcılık il temsilcisi ile temasa geçtin mi federasyonun verdiği eğitimler için ?
nisanda gençler eğitimine gidebilirsin

abi: ben Türkiye Dağcılık federasyonunun ilk yıldızlarıyım... ileri seviye kaya eğitimindeyim.
2 erciyes ve 1 de hasandağına zirve yaptım..29 ekimde de uluslarararası bir tırmanışa gideceğim :smiley:

Mersin de avukatım. Uzun seneler dağcılık yaptım. Arkadaşlarla MERDAK (Mersin Dağcılık Klubü) ' ı kurduk. Alapagut 6 yaşında. Oğlum. 5 yaşında 22 km dağ yürüryüşü yaptı. Aslen Silifke'liyim. ( Ham çökelek.) Silifke türküleri doğayı çok güzel anlatır. Yörüğüm. Yörükler doğayı hayvanları çok sever. Kekliğe koyunun kuzusuna dair türküleri çoktur ( Örn= Musa Eroğlu)

Zulu, hulya, krimsky, dido, _bhr_, yuxelll, İNAQUASANİTAS, salp, meraklideve, dağların özgürlüğü, alpagut33 arkadaşlar aileye hoşgeldiniz...

selam.yüksel ben.mevzu bir feroza almaya karar verdiğimde başladı.tesadüfen bulduğum bu sitede kendimi sizlerin yerine koyarak kah çamura saplandım kahda dağlardan o eşsiz manzaraları seyrettim.emeği geçenlere teşekkür eder işinizde ve eğlencenizde başarılar dilerim

Yüksel (yuxelll), Ufuk (NAQUASANİTAS), salp arkadaşlar,Ahmet (dağların özgürlüğü), Zulu, hulya, krimsky, dido, _bhr_, meraklideve, alpagut33

Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

selam diyorum böyle güzel bir ortam kurmaya çalışanlara değil güzel bir ortam kurmuş olanlara diyorum,
bende kendi halinde eskiler benim yeni ler kimin olursa olsun diyen 77 CJ7 imle vakit buldukça kendi kendime dağ bayır tepe demeden gezerim :smiley: didim de yaşıyorum, benim 77 im biraz cık ilgi istiyor ve ben ona herkesin el atmasını istemiyorum, aydın bölgesinde 77 CJ lerden anlıyan önereceğiniz biri varsa memnun olucam. burda kendimi tanıtmaktan çok 77 den bahsettim bir ara kendimi de tanıtıcam :smiley:

Tüm yeni üye arkadaşlar, hoşgeldiniz :smiley:
Lütfen bu bölümde sadece kendimizi tanıtalım, aracımızla veya yaptığımız sporlarla ilgili soruları ilgili konu başlıklarında yöneltelim.
Herkese forumumuzda keyifli gezinmeler dilerim :smiley:

slmlar bende yukarılardakiler gibi murat. bende öğrenciyim. izmitte bi kamp kurma yeri varmı diye öyle aranırken sizi buldum. ne mutlu bana:_)

Herkese selamlar. Benim gibi doğa ve 4x4 tutkunlarının olduğu bu güzel siteyi keşfettiğime çok sevindim. Artık 4x4 araçlar benim için bir meraktan çok sizlerin sayesinde ulaşabileceğim ve sorunlarının kolaylıkla üstesinden gelebileceğim bir konuma ulaşacak hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum ve iyi günler diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri