KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mrb Akadaşlar ismim Semra 1971 İzmir doğumluyum. Özel bir şirkette Muhasebe elemanı olarak Çalışıyorum. Doğa Yürüyüşlerini çok seviyorum. Bu siteye katılmamı ve sizlerle tanışmama vesile olan Öz Murat Arkadaşıma sonsuz Tşk. Umarım benide aranıza kabul edersiniz. Saygılar
Üyeliğimden sonra uzun birsüre sizlerden ayrı kaldım nörünüz len uşaklar hele biraz gürlesin bizim obanın delileri (delikanlıları).Yav eyimisiz gardaşlar,haliniz ahvaliniz ne demdir,anlatın gari...
Mrb Akadaşlar ismim Semra 1971 İzmir doğumluyum. Özel bir şirkette Muhasebe elemanı olarak Çalışıyorum. Doğa Yürüyüşlerini çok seviyorum. Bu siteye katılmamı ve sizlerle tanışmama vesile olan Öz Murat Arkadaşıma sonsuz Tşk. Umarım benide aranıza kabul edersiniz. Saygılar
Merhaba ismim Necmettin Kendime ait bir şirkette yönetici olarak çalışan ve bundan dolayı çok canı sıkılan biriyim... İlk iş olarak bir dağbisikleti ve 1997 model grand cherokee 5.2 aldım... sonra web de sizi buldum umarım aldığım bu araç ve bisikleti kullanabilirim. Tur organizasyonlarını sabırsızlıkla bekliyorum...
merhaba ben ebru. 25 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum. doğa dostuyum hepiniz gibi.
yeşil olan her yeri ve çadır kampı hayatını çok seviyorum. herkese merhaba..
merhaba ben ebru. 25 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum. doğa dostuyum hepiniz gibi.
Merhaba adım Aytunç, yeni aldığım 1977 model CJ-5 Jeep ile artık bu serüvenin içerisindeyim. Aracımı yeni aldığım için sizlerele paylaşmak isteyeceğim birçok soru, problem ve konu olacaktır. Şimdiden iyi sabırlar diler saygılar sunarım.