suleymancirit
Balıkçı, doğa sever, kampçı , kamper karavancı
Pazarlıkla montaj dahil yaptırabiliriz gibiDaı den mailime cevap geldi. Mobil= 2400 Taşıt=2200Montaj hakkında bilgi vermemişler.
Pazarlıkla montaj dahil yaptırabiliriz gibiDaı den mailime cevap geldi. Mobil= 2400 Taşıt=2200Montaj hakkında bilgi vermemişler.
Süleyman abi biliyorsun benim arabam küçük, fazla soğuk havalarda gezide yapmıyorum benimkisi ihtiyaçtan çok heves. O yuzden pahalı geliyor. Aliexpress biraz daha uygun. Aliexpressten alanlar yorumlarını yazsalar ona göre karar vereceğim.Pazarlıkla montaj dahil yaptırabiliriz gibi
Arkadaşlar merhaba
Bir Mercedes Vito aldım
Webasto lazım, biliyorsunuz vitonun iç hacmi bayağı küçük, sanırım en ufak olanı yeterli olur sanırım
İkinci el var bir sürü,ama 24 volt diyorlar,bu olmaz sanırım
12 voltu 24 volta çevirecekÖncelikle aracınız hayırlı olsun.
Cihazın çektiği akım ve güç sarfiyatına bakarak uygunsa linkteki dc/dc dönüştürücü ile de 12 volt'u 24 v çevirebilirsiniz.
Çektiği akım ve güce uygun olanı seçin.
10V - 32V Giriş / 12V - 35V Çıkış 6A Yükseltici DC DC Konvertör
Dai yarın arayacağımKamyon tır çıkmasını ben tavsiye etmiyorum hocam. Onun yerine sıfır dai ya da yılkar filan düşünsen? Ya da ben coolman taktirdim mesela kendinden karbonmonoksit dedektörlü. Demmon kullananlar da memnun termostat şart değilse.
@tapatalk
Dai yarın arayacağım
Bir de webesten diye bir marka buldum
3500 tl fiyatı
Dai yarın arayacağım
Bir de webesten diye bir marka buldum
3500 tl fiyatı
12 voltu ellerinde yokBedesteni biliyorum ve bir kaçınıda gezdim.
Van besteni futbol oynarken gördüm,
Fakat webesteni daha önce hiç duymadım.
trendyolda fiyatı 3250 Tl
Kulllanıcı yorumlarına göre beğenilmiş ve orjinal webastoya göre daha sessizmiş.
Sizin linkini verdiğiniz gitti gidiyordaki ilanın açıklamasıda tuhaf
"MAX SEVİYEDE 1 LT MAZOT İLE 5 SAAT, MİN SEVİYEDE 2.5 SAAT ÇALIŞIR."
max seviyede 1 litre mazot ile 5 saat çalıştığını iddia ederken ,min seviyede 2,5 saat çalışır?
Hayırlı uğurlu olsun Murat Bey...Arkadaşlar merhaba
Bir Mercedes Vito aldım
Webasto lazım, biliyorsunuz vitonun iç hacmi bayağı küçük, sanırım en ufak olanı yeterli olur sanırım
İkinci el var bir sürü,ama 24 volt diyorlar,bu olmaz sanırım