Aynen sesi var ama çok rahatsız etmiyor.Merhaba.
Üst mesajlrda bahsedilen çıt çıt sesi bunda var mı?
Aynen sesi var ama çok rahatsız etmiyor.Merhaba.
Üst mesajlrda bahsedilen çıt çıt sesi bunda var mı?
Çok doğru bir uyarı.. 3 Kuruşluk bir masraf hayatınızı kurtarır..Karbonmonoksit dedektörü şart
Evet, CO dedektörü hayat kurtarır.Bugün gezenbilir Facebook grubunda bir karavancı çin malı dizel ısıtıcının gece karavan içine duman attığını ve karbonmonoksit alarmı ile uyandığını yazmış
Uyanmasa ölürdü maazallah
E-10 hatası vermiş
Çin malı dizel ısıtıcılardan uzak durmak mı lazım acaba?
Dizel ısıtıcı kullanan arkadaşların yılda bir veya iki kez kurum temizliği yapması, yatmadan egzozun açık olduğunu kontrol etmeleri iyi olur bence
Karbonmonoksit dedektörü şart
Bunu okuyunca gezenbilir facebook grubu neymiş diye bir baktım. Şaşırdım, ne berbat insanlar var. İyi ki hiç bakmamışım.Bugün gezenbilir Facebook grubunda bir karavancı çin malı dizel ısıtıcının gece karavan içine duman attığını ve karbonmonoksit alarmı ile uyandığını yazmış
Sayın pasolvan coolmanla mutlumusunuz , artı ve eksi olarak gördüklerinizi paylaşırsanız memnun olurum . Bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?Kamyon tır çıkmasını ben tavsiye etmiyorum hocam. Onun yerine sıfır dai ya da yılkar filan düşünsen? Ya da ben coolman taktirdim mesela kendinden karbonmonoksit dedektörlü. Demmon kullananlar da memnun termostat şart değilse.
@tapatalk
Sayın pasolvan coolmanla mutlumusunuz , artı ve eksi olarak gördüklerinizi paylaşırsanız memnun olurum . Bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?
Hocam kuru kontaklı bir kuluçka termostatı takıp, otomatik olarak durup, çalışmasını sağlayabilirsiniz.Merhaba,
Artıları çok hızlı ısıtıyor, çok güçlü bir cihaz. Eksileri çok hızlı ısıtıyor, çok güçlü bir cihaz
Şöyle ki benim karavan küçük. Toplamda yaklaşık 15m3'lük bir hacim. Bu cihazın en düşük kapasitesi bile ortamı saunaya çeviriyor. Uzaktan kumanda elinizde uyumanız gerekiyor soğuk gecelerde.
Çok teşekkürler sayın Pasolvan ,Merhaba,
Artıları çok hızlı ısıtıyor, çok güçlü bir cihaz. Eksileri çok hızlı ısıtıyor, çok güçlü bir cihaz
Şöyle ki benim karavan küçük. Toplamda yaklaşık 15m3'lük bir hacim. Bu cihazın en düşük kapasitesi bile ortamı saunaya çeviriyor. Uzaktan kumanda elinizde uyumanız gerekiyor soğuk gecelerde.
Hocam çok güzel öneri. Fakat bildiğim kadariyla enerjinin aniden kesilmesi dizel ısıtıcılara çok ciddi zarar veren bir konu. Kapandığında yanma odasını boşaltıp fanıyla kendini soğutup öyle kapanıyor. Bu da ortalama 2-3 dakika sürüyor.Hocam kuru kontaklı bir kuluçka termostatı takıp, otomatik olarak durup, çalışmasını sağlayabilirsiniz.
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Programına bakmak lazım. Devre şeması varsa, son süpürme yaptırıyor olabilir veya röle ile bu süpürme eklenebilir. Pek te sorun olacağını sanmam aslında, sonuçta bu atmosferik bir yakıcı olması lazım. Yakıtı keser kapatınca, kalan yakıt da az miktardadır, bir süre sonra biter. İç hava ayrı devredir, karışma olmaz zaten. Yada iç hava fanını sürekli açık tutabilirsiniz, ses rahatsız etmiyorsa tabi.Hocam çok güzel öneri. Fakat bildiğim kadariyla enerjinin aniden kesilmesi dizel ısıtıcılara çok ciddi zarar veren bir konu. Kapandığında yanma odasını boşaltıp fanıyla kendini soğutup öyle kapanıyor. Bu da ortalama 2-3 dakika sürüyor.
@tapatalk