GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteormete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,362

meteormete

Kamp I
Yer
Bandırma/Balıkesir
Web
meteormete.blogspot.com
Merhabalar ben gezentimete kasım 2012 ayında arkadaşım Özer le bandırmadan yola çıkıp Gürcistan sınırına kadar araba ile sarp sınır kapısından ise tiflise kadar ise trenle gerçekleştirdiğimiz seyahati sizinle paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 1 hafta süren yolculuğumuz içerisinde yaşadığımız tecrübeleri ve güzel kareleri beğeninize sunuyorum.Umarım bu bilgilerin bizden sonra gideceklere yardımcı olması dileği ile.

bütün gezinin resimleri ve maceranın geri kalanı için

http://meteormete.blogspot.com/2012/12/mete-gurcistanda.html

bandırma tiflis.jpg

gürcistan.jpg

PB199349.JPG

PB199344.JPG

PB209395.JPG

Etiketler

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:smiley:

akşam hava karardıktan sonra sınıra ulaştık.Malum gürcistan türk vatandaşlarından vize istemiyor ama bizim gürcistandan sonra azerbaycan planımız oldugu icin pasaportla geciş yaptık arabayı hopa da bıraktık..sınırı geçer geçmez taksıcıler karşılıyor sizlerı batum batum dıyerek. Biz kazıklandık sız 20 lariden fazla vermeyin.ikinci bir seçenek ise dolmuşlar 1 lariye sizi batuma goturuyorlar

PB209463.JPG

PB209465.JPG

PB209468.JPG

PB209471.JPG

PB209473.JPG

Gecenin ilerleyen saatlerinde geceleyeceğimiz hostele yerleştik old batumi adında gürcü bir ailenin işlettiği son derece şirin bir hostel di.Geceliği kişibaşı 35 lari .unutmadan yaklaşık olarak 1 lari bir liraya tekabül ediyor. Aşağıda da hostelden kareler.

PB219483.JPG

PB219484.JPG

PB219485.JPG

PB219487.JPG

PB219488.JPG

gürcistan'ı çok iyi yansıtan resimler. karadeniz turu ile birleştirmeniz iyi olmuş. ama sanırım siz de benim gibi batum'a kadar gidip botanik parkı'na uğramamışsınız yoksa fotoğraflarda olurdu ;D ne batumda ne de tiflis'de botanik parklara gitmedim. döndükten sonra oraların fotoğraflarına baktığımda kendime çok kızmıştım ;D

evet çok haklısınız maalesef botanik parkı gezemedik dönüşe bırakmıştık ama hata yaptık sanırım . Dönüşte oldukça yorulmuştuk malum binlerce km araba sürdük ve çok gezdik.. fotoğraflar hakkındaki düşünceniz içinse teşekkürler:smiley:

bir şehrin ruhunun pazarlarda attığını ticaretin kültürün en yalın ve saf halinin buralarda olduğunu düşünürüm ve vede turistik yerlerden daha ziyade yerel pazarları dolaşırım.batum yine başka lokal bir Pazaryeri buluyoruz ve hemen dalıveriyoruz.

PB219523.JPG

PB219524.JPG

PB219541.JPG

PB219539.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR