Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,561

Etiketler
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

CJ 8 görünümlü olsa da o aslında bir Wrangler... Parçaladığımız 1993 model Wrangler'dan aktardığımız BA10/5 5 ileri Manuel Şanzıman, NP231 Arazi Şanzımanı, Dana 44 ön-arka defransiyeller, Wrangler göğüslük ve döşemeler, Direksyon tertibatı, orjinal Jeep alaşım jantlar vs..... Hem arazide, hem de yolda kullanmak için çok zevkli bir araç çıktı ortaya... Seviyorum "Davşan"ımı ^_^

DSCF8581.jpg

IMG_0035.jpg

IMG_0024.jpg

DSCF6873.jpg

DSCF6910.jpg

Kıbrısdan selamlar,
Ankaradan yıllar önce aldığım, 4sene önce kıbrısa getirdiğim CJ. Aslında ,1975 CJ şaseye sahip, 232 makine, 3 ileri, ön arka aks ve dağıtıma bakılırsa 1975 CJ5e uygun. Ama tabi jandarma çıkışlı, neler neler yapılmış CJ7 olmuş, öndeki gereksiz ışıklaer ve family type wrangler roll barı hariç. Aldığım zaman hiç bir bilgim yoktu. Ama insan alışıyor, seviyor işte..:D Şimdi ise tam bir hastalık oldu benim için. Biçok değişiklikler yapıldı tabi, makineye, süspansiyona...vs vs. Bu arada yapıştırmaları ve yazılar benden önceki sahibine ait, sökemedim bi türlü.

270620073523216373.jpg

100820074873189521.jpg

27072011449.jpg

27072011444.jpg

27072011443.jpg

Burda olmak, diğer CJciler arasında olmak güzel,
İyi akşamlar.

ahmetozduman' Alıntı:
[attachment=1] yeni mickey thompson jantlariyla

Ahmet abi nasıl bir makina bu süper yav valla tekrar aşık oldum cj lere sat ne var ne yok aldıyor bir cj şeytan :smiley:)

ahmetozduman' Alıntı:
al ..al .sende hastalıga yakalan :smiley:
abi bakıyorum aslında ama ince eliyorum galiba bulamadık frontera dan sonra binek aldım ama bakalım kısmet
bu arada başka resimleri yokmu canavarın
arka plan yapcam bilgisayara :smiley:

ayazağa' Alıntı:
abi bakıyorum aslında ama ince eliyorum galiba bulamadık frontera dan sonra binek aldım ama bakalım kısmet
bu arada başka resimleri yokmu canavarın
arka plan yapcam bilgisayara :smiley:
[/quote

fırsatım oldugunda eklerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR