Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,920
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

buda benim boncuğum ama satıyoruuuum.otomatik vites takas olur

Fotoğraf0096.jpg

Fotoğraf0095.jpg

Fotoğraf0098.jpg

Etiketler

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Ergun abi yaptıklarımızın hepsi sizi yeni bir cj yaptırmaya zorlamak için Cj almalısın..................
Bu arada sislerin artık nerede duruyor bir bak,uzaktan davulun sesi güzel gelir bir de yakından baksan

101_0025.jpg

kuzne' Alıntı:
benim koca ayağın ilk testleri
aracın performansına bısı dıyemem görmedım ama keske kaportayıda görmseydik. emek etmıssınızdır ama buna cj hatta jeep marka olmaktan cıkmıs bır arac size we emegınıze saygım sonsuz lakin cj-Jeep demek diğer cj lere haksızlık olur .saygılar sewgılerle

SaygınOzdemir' Alıntı:
aracın performansına bısı dıyemem görmedım ama keske kaportayıda görmseydik. emek etmıssınızdır ama buna cj hatta jeep marka olmaktan cıkmıs bır arac size we emegınıze saygım sonsuz lakin cj-Jeep demek diğer cj lere haksızlık olur .saygılar sewgılerle
beyenmediyiniz noktası nedir sorabilirmiyim aracın farları derseniz wrangler kasalarda mecut celik tanpon dersen inanılmaz ıgrenc ve işlevsel yuzlerce tanpon var piyasada artı bu araclarda mekanik aksamı bir kenara birakıp sizin jep diye yabir ettiyiniz amacından coktan uzaklasmış sadece krom ve ışıltı pırıltı ustü forma altı sorma mantıgı araclarmı kaputu acacalım bakalım bi motora ve karbratörün üstünde bir hava filitresi bile olmayıp dısında cıl cıl boya ve kromaj lı cok arac gördüm şimdi bunlar jeepte asıl cektiyını kurtaran kafasına kadar bataklıktan gecenmi jep yoksa aman cadede ustune sinek pislemesin saga sola hava atayımda yolda kaldıgındada maskara olayım mantıgımı ben bu aracla yani aslan gibi jeepimle bataklıklardan jandarmanın cift kabininide cektim dorsesiz tırıda aslanlar gibi iste budur asıl jeep

:smiley: arkadas senin aracın birkac resmini gördüm güzel arac ama sag aynanıda taksaydın lastikler biraz icerde dönüşlerde manevranı yada makaslara sürtuyomu ha birde yolda tutabiliyomusun . mekanik aksamlar öncelik boya sus en son planda resmin ustunde yazdıgım yazıyı okusaydın keşke ilk denemeleri diye yazmıştım . bence biraz kedi ciyer modundamıyız ne :smiley:

P1040582.jpg

P1030183.JPG

yapmayın ark her cj sahibi aracına hayat tarzından karakterinden bişeyler ekler kendi ihtiyacına göre bir çalışma çıkarır arkadaşlar her iki araçda farklı yapılarda polimik yapmanın ne anlamı varki konuyu degiştireyim bıraz buda benim aracım
[attachment=1][attachment=2]

ayayaz aga.jpg

ayazaga.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR