Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,451
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

79 Model CJ serisinde geçiş dönemidir , 1976-79 ve 1980-86 bu dönemleri kapsayan bazı parçaları kullanamazsınız.....

Etiketler

SES SORUNU HAKKINDA ...

merhaba daha önce bahsettiğim iki ses sorunu hakkında bilgi vermek istiyorum

1nci Ses
sorunun subap lardan kaynaklandığı netlik kazandı, ilk fırsatta üst kapak sökülecek, sonucu ayrıca bildiririm.

2nci Ses
06 mart da bir etkinlik olduğu için aracı bir gün önce kontrol ettirdim, klasik " sağına soluna baktırmak" hadisesi, bu arada özellikle ikinci ses için detaylı kontrol yaptık, dışraıdan ne kadar bakılırsa o kadar bakarak şunzıman ı kontrol ettik, keçe, yağ, kasıntı vs., görünen bir sorun olmadığı için biraz paraya kıyıp iki adet yağ katkısı aldık, bir tanesinin tamamını şanzımana diğerini de paylaştırarak ön ve arka dif içine boşalttık, tabi gerekli miktarda yağ eksilterek, özellikle şanzıman a katkı koyulması tapa ve tahliyenni yerlerinden dolayı zor oldu, sonuç olarak beni deli eden ikinci ses 20/1 seviyesine indi :smiley:
ertesi gün yaptığımız gezide şanzuman ı iyice test etme imkanım oldu, şu anda memnunum, ustanın beyanına göre bu katkı 150.000km hizmet verebilecek bir ürünmüş, ...

Arkadaşlar merhaba;

Ankara da olan CJ lere ulaşmak istiyorum, 06 mart da çok güzel bir etkinliğimiz oldu, cj olarak sadece biz vardık

nasıl haberleşiriz, japon ların iyi bir dayanışması var haberleşip kısa sürede organize oluyorlar, lada cılar desen iki üç araç bir araya gelebiliyorlar

diğer markalar da da durum hemen hemen aynı

arazi, dağ, tepe, çamur, batak bizim işimiz,

Emek de Bahçeli de, GOP da, Batıkent de, Eryaman da, Yenimahalle de, Demet de, Sincan da, Pursaklar da, Etlik de,

Keçiören de, Mamak da, Çankaya da, velhasılı Aankara da bir sürü CJ görüyorum ,

yatırmayın şu canavarları hepi topu 100km yol yaparız

selamlar

1. ses problemini uzun zamandır benim araçda da vardı (cj8). sübap gbi teşhisler konuldu,fakat karşılıksız çıktı en son gittiğin usta araç yatak vuruyor 5 metre bile gitme dedi aracı eve bırakmak için dönüş yolunda araç yatak sardı..! :smiley: sonuç komple revizyonn..

hsn' Alıntı:
1. ses problemini uzun zamandır benim araçda da vardı (cj8). sübap gbi teşhisler konuldu,fakat karşılıksız çıktı en son gittiğin usta araç yatak vuruyor 5 metre bile gitme dedi aracı eve bırakmak için dönüş yolunda araç yatak sardı..! :smiley: sonuç komple revizyonn..

Aman hocam korkutma adamı ...

Ben koyayım bari eski aracımdan bir tane...

eh-z.png

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Çağrı Bey
ben bir kaç tane CJ ci bulmaya çalıştım ama hepsi GC ci olmuş :smiley:
Ankara dan sizde kayıtlı birleri varsa gönderseniz bana, bende dürteyim bu arkadaşları ...

Vardır tabi bir çok arkadaşta CJ :smiley:
Benim isim vermem hoş olmaz ama Ankara Off Road kulübüyle görüşsenize, bildiğim kadarıyla başkanında bile CJ olması gerekiyor...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Çağrı Bey
ben bir kaç tane CJ ci bulmaya çalıştım ama hepsi GC ci olmuş :smiley:
Ankara dan sizde kayıtlı birleri varsa gönderseniz bana, bende dürteyim bu arkadaşları ...

ankarada cjci kalmadıki....dürtelim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR