Gezenbilir Terkos Çevresi Off-Road Gezisi (25 Şubat 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,057

Etiketler
Terkos Çevresi Off Road Gezisi (25 Şubat 2007)

IMG_6730.jpg

IMG_6729.jpg

IMG_6736.jpg

[youtube=600,470]l5XUCBZbSpY[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=l5XUCBZbSpY

[youtube=600,470]Yg7eYqQo9bA[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=Yg7eYqQo9bA

süper bir şey bu. hayatım boyunca bir kadını bile bu kadar kıskandığımı hatırlamıyorum sizleri çok kıskandım:(
notlarınızı payşaltığınız için çok teşekkürler. onları okumak da çok zevkli:smiley:
küçük çelimsiz ama güçlü pololar için de bir gezi olursa ben de katılabilirim:smiley: eğer hiç ilerlemezse ve yapılacak başka bir şey kalmazsa arabayı bırakıp dönme sözü veriyorum. :smiley:)

Müthiş gezi olmuş; Katılamadığım için , içim içimi yiyor :'(
Tekrarı ne zaman olacak acaba ?

Rana, biz seni araçlarımıza misafir edelim en iyisi ;)
Polo benim eski arabamdı, bizim araçların altından düşen çamur parçaları bile Polo için ekstrem arazi koşuludur ;D ;D
Hafif taşlı bir köy yolunda bile taşlar altına sürterdi :p
Gördüğünüz parkur zaten son derece zorlu bir parkur, standart arazi araçlarını bile aşan bir parkur, modifiye edilmiş bir arazi aracı ve çamur lastikleri şart

denizinkızı' Alıntı:
süper bir şey bu. hayatım boyunca bir kadını bile bu kadar kıskandığımı hatırlamıyorum sizleri çok kıskandım:(
notlarınızı payşaltığınız için çok teşekkürler. onları okumak da çok zevkli:smiley:
küçük çelimsiz ama güçlü pololar için de bir gezi olursa ben de katılabilirim:smiley: eğer hiç ilerlemezse ve yapılacak başka bir şey kalmazsa arabayı bırakıp dönme sözü veriyorum. :smiley:)

Günün birinde gerçekleştirmeyi amaçladığım 2 şeyden biri: OffRoad ve bir Harley ile Türkiye turu!
:smiley: Muhteşem bir gezi olmuş gerçekten.

UYGUN DİESL Bİ JEEP İLE TÜM TÜRKİYE GÜZEL OLURDA, BİR HARLEYLE PERİŞAN OLCAĞINIZA EMİNİM. KENDİMDE H.D 883R MODELİ VAR BERBAT

herzamanki gibi çok güzel bir aktivite olmuş...ve her geçen gün yazılanlar gösteriyorki bu offroad virüsü forumda daha çok kişiye bulaşacak gibi... :smiley: en azından kendi adıma konuşayım yakında bende yanınızdayım...Konvoyun kuyruk kısmında yerimi ayırın arkadaşlar... :smiley:

Bu gerçek, tarafımdan şiddetle dikkate alınacaktır efem :smiley:
Herşeyden önce bu konuda tecrübe edinmişsiniz. Teşekkür ederim.

Gören sucuk kebap yapıyorum zannedecek.
Nerden bilecekler, resim çekmek için araçların arkasından koştururken çizmenin birinin içine su dolduğunu.
Yani anlıyacağınız ;

'' mogzilla usulü çorap kebabı ''

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR