Gezenbilir Terkos Çevresi Off-Road Gezisi (25 Şubat 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,057
Terkos Çevresi Off Road Gezisi (25 Şubat 2007)

Gelmeye çalışacağım ama kesin değil.
Gelmeyi becerirsem diye Kemerburgaz shellin yerini yaklaşık anlatır mısınız?
Geçen haftaki gezinizde çekilmiş Nadir Bey'in fotoğrafları arasında ki krokiden yaklaşık çıkartıyorum ama bir tarif rica edebilir miyim?
Kemerburgaz'ın içine girmek için 90° lik sağ virajdan dödükten sonra sanırım tekrar mı sağa sapılıyor?

Etiketler

Tem'den beton yola giriyorsunuz, ilk sağ sapaktan, Kemerburgaz muayene istasyonu tabelasından bölünmüş yoldan tali yola çıkıyorsunuz, yokuştan aşağıya indiğinizde kemeri göreceksiniz sola doğru devam edip kemerin altından geçin bölünmüş yola gireceksiniz, 2-3 km. düz devam edin Shell'i solda göreceksiniz.

mergen' Alıntı:
Gelmeye çalışacağım ama kesin değil.
Gelmeyi becerirsem diye Kemerburgaz shellin yerini yaklaşık anlatır mısınız?
Geçen haftaki gezinizde çekilmiş Nadir Bey'in fotoğrafları arasında ki krokiden yaklaşık çıkartıyorum ama bir tarif rica edebilir miyim?
Kemerburgaz'ın içine girmek için 90° lik sağ virajdan dödükten sonra sanırım tekrar mı sağa sapılıyor?

Bende pazar günü sizlerle oluyorum. B.evler-İncirli tarafından gelecek varsa beni de alabilir.

Hava Durumu:
hava-1.jpg

Yine harika bir gezi oldu.Katılan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür.Ayrıca ben Kemerburgaz'daki buluşma yerine bir saatlik gecikme ile geldiğimden tüm katılanlardan özür diliyorum ; zira unimog sabah sabah yine kapris yaptı.
Sabah çalışmama ihtimalini düşünerek aracı rampaya bırakmama rağmen , hava boşaldığından frenler de kitlemiş ve vurdurma ihtimali de ortadan kalkmıştı.

351945.jpg

Hemen İlker' i aradım.Allahtan henüz çıkmamıştı ve doğru bize geldi sağolsun.Yanında tüm gün bizle birlikte olacak ve güne neşe katacak sevgili gaca ( Cem Arslan Gazoz Ağacı ) da vardı.

351947.jpg

Takviye kabloları iş görmediğinden hemen İlker'in aküyü söküp benim unimog'a taşıdık ve aracı çalıştırdık.

351948.jpg

351949.jpg

Ve son olarak Can unimog'un mamasını veriyor.( eter koklatma ;D )

351950.jpg

Saat 11.30 gibi Kemerburgaz Shell'de bekleyen diğer araçlara katıldık.
2 Unimog , 2 Land , 2 Toyota ve 1 CJ 6'dan oluşan konvoyla Terkos ( Durusu ) gölü kıyısındaki Balaban Köyüne doğru yola koyulduk.Burada köye girişimizden gece saat 21'de çıkışımıza kadar bize 2 muhteşem ATV ile birlikte rehberlik ve eşlik eden Bülent Bey ve 2 arkadaşına da çok çok teşekkürler.

351952.jpg

351953.jpg

351955.jpg

351956.jpg

351957.jpg

Çok keyifli bir gezi oldu, parkur muhteşemdi, piknik alanımız muhteşemdi, Terkos gölünün doğasının bu kadar güzel olduğunu bilmezdim.
Bülent Bey'e de çok teşekkür ederiz rehberliği ve yardımları için
Parkurdaki sert çamur moglara değil de bize baya zorlu anlar yaşattı. Bizi defalarca vinçleyen cefakar mogcu arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.
Bendeki fotoğrafları da akşama yüklerim

Cem Arslan ile birlikte gelen Best FM Genel Müdürü Eytem beyin aracı parkurda gerçekten çok performanslı işler yaptı.
Toyota Landcruiser FJ 40 4.2 l benzinli

352135.jpg

Eytem Bey offroad konusunda tecrübeli , ama Cem Arslan ilk virüsü böylece almış oldu.
352152.gif

352151.jpg

352157.jpg

gezenbılır ekıbıne ılk kez katıldım. tum ekıp arkadaslarıma tesekkur ederım .
halatcı ıbraam pasa ve unımoglar cok yoruldular.
hala aranıza bır cj ye yer varsa bu sefer kımseyı bu kadar yormıcam soz.
cj gorunumlu, hafıf, ıkı kısının rahatlıkla kaldırabılecegı, cekmesı kolay, denız bısıkletı mısalı ıcerden pedalla gıden, sanzımanı, marsı, motoru, debrajı olmayan bır arac yaptırıyorum.
bu sefer unımogları bu kadar yormıcam ayıp oluyo .
ben kendımı atv lere cektırırım.
herkeze sonsuz tesekkur eder.
once sızlere sonra araclarınıza dertsız gunler dılerım.

Egemen Bey rica ederiz.Çamurun tadını alan bir daha bırakamaz.Elimiz ayağımız tuttuğu müddetçe ve vincimiz çalıştığı sürece bu işlere devam.Sağlıkla kalın

Ve dünkü rotamız

352922.jpg

Kırmızı hat : Asfalt yol
Yeşil hat : Offroad parkuru
Beyaz hat : Ön sağ fren rekorunun patlaması sonucu unimogla hiç frensiz katettiğim yaklaşık 25 km.lik yol

En iyisi at sen motoru şanzumanı yelken koy üstüne, rüzgarlı havalarda girersin parkura :D
aramızda herkese yer var Egemen hocam ayıp ettin ;) benim araba geniş ;D ;D

egemen' Alıntı:
gezenbılır ekıbıne ılk kez katıldım. tum ekıp arkadaslarıma tesekkur ederım .
halatcı ıbraam pasa ve unımoglar cok yoruldular.
hala aranıza bır cj ye yer varsa bu sefer kımseyı bu kadar yormıcam soz.
cj gorunumlu, hafıf, ıkı kısının rahatlıkla kaldırabılecegı, cekmesı kolay, denız bısıkletı mısalı ıcerden pedalla gıden, sanzımanı, marsı, motoru, debrajı olmayan bır arac yaptırıyorum.
bu sefer unımogları bu kadar yormıcam ayıp oluyo .
ben kendımı atv lere cektırırım.
herkeze sonsuz tesekkur eder.
once sızlere sonra araclarınıza dertsız gunler dılerım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR