Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,089
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

adnan abi biz sana ulaşalım bence... malum benim halat edinmem lazım.. bu tip başka ne ekipman varsa sende biraz ticaret yapalım.. mont bahane olsun ;D

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
adnan abi selam,

öncelikle dün geceki ufak gezi kurtarma operasyonu için teşekkürler... ;D
bu kolsuz mont siyahsa eğer,sanırım annemin montu.. kol içinde fermuar varsa kesin annemin hatta ;D ;D ;D
Mert hiç önemli değil ben alıştım LR kurtarmaya sende alışırsın nasılsa bir iki ay sonra, batmaya

ADNAN' Alıntı:
Arkadaşlar,çok güzel bir gezi oldu.Herkese çok teşekkür ederim.Özellikle Antalya grubunun birbirleri ile kaynaşması cana yakınlıkları ve eğlenceye farklı bir renk katan tarzları çok etkileyici idi.Tüm grupların bu seviyede olabilmesi off-road dünyasına ayrı bir tat katacaktır.

antalya grubunun bir ferdi olarak düşünceleriniz bizi onurlandırdı...teşekkürler

Çok şükür sağsalim yuvamıza kavuştuk.. canım antalyam..

Tüm dostlara bize katlandıkları için minnetdarım.. :smiley:

Hayatımdaki en renkli doğum günü kutlaması oldu benim için..Çok şımardım çoookk.. ;D

Çok israr etmeme rağmen Pasta getiren Baş tacım bülent abime..Elleriyle ATOFF pastası yapan sevgili erkan kardeşimin eşi canım yengeme..

Organizasyona çok emek harcayan sevgili cihan kardeşime..Katılım gösterip tebessüm sadakalarını eksik etmeyen tüm Tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..

İyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız..

Hepiniz Sevgiyle kalın...

mertozzy' Alıntı:
adnan abi biz sana ulaşalım bence... malum benim halat edinmem lazım.. bu tip başka ne ekipman varsa sende biraz ticaret yapalım.. mont bahane olsun ;D
Ben sadece kopma gücü 15.5 ton olan 7 metre 8 kol esnek çekme halatı satıyorum(0532 213 32 23) Burası bu konunun yeri değildi ama arada kaynasın.Konunun devamını burada konuşmayalım

ant off sağsalim gelmiştirantalyaya

şahsım adına gezide emeğigeçen organizazyon cihan kardşime ve butundostlara sizleritanımakla çokmutlu oldum çok güzeleylendik devamına diyorum artı herşey çok güzeldi erkan kardeşimin saç kavurmasına ayrıca teşekkürler ..

Adnan abi Mert'in dediği gibi biz sana uğrayalım montu almak için hem bi sıcak çayını içer hemde muhabbet eder ticaret yaparız.

Sevgiler

Antoff yine yapacağını yapmış geziye imzasını atmış

1,2,3 Antoff

Bu arada Faruk kardeşim nice güzel yıllara, hayırlı olsun...

ADNAN' Alıntı:
Tabiki, bekliyorum çaya muhabbete
garantiye alınnnnnn, elinden yazılı kağıt alınnnnn............

bizde bugün Kemerburgaza gidecektik sabah erken kalkıp, Kutup Ayısı ile........gece 24'ü geçtiyse yazılı kağıt alınnnnnnn..... ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Antoff yine yapacağını yapmış geziye imzasını atmış

1,2,3 Antoff

Bu arada Faruk kardeşim nice güzel yıllara, hayırlı olsun...

Çok teşekkür ederim mete abicim..Hepbirlikte güzel yılları yaşarız canım abim..

Faruk Abi,
Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara,
Antalya'da ölüm yok, orda yaşamaya devam edersen hepimizi gömersin. Selamlar.

selemlar ;D
sağ salim antalyamızdayız yorucu olduğu kadar güzel bi yolculuktu benim için,
bize bu imkanı sağlıyan cihan abime ailesine çok teşekür ederim minnettar kaldık.
ateş tanrısı ve tekila tanrısı bir aradayken orda geçirdiğim saatlerin keyfi bi başka oldu benim için.
ayrıca bülent abime, fotoğraf makinemin ve benim nazımı çeken kürşata, el alan aşcı yamağı erkan abime, yeni tanıdığım necmi abime, yüreği güzel altuğa, kontaktan sesi bile çıkmıyan mücahit abime, büyük insan eylencemize tat katan bülent abime, bizim nazımızı çeken otel sakinlerine ve ismini hatırlıyamadığım herkese çok teşekür ediyorum. keyifli saatler geçirdim. sizleri tanıdığım için çok mutluyum. inşallah bu aile hep böyle bağlı kalırda daha çok günler geçiririz birlikte iiki varsınız.
HER ŞEY İÇİN TEŞEKÜR EDERİM SAYGLAR.... ;D ;D

Arkadaşlar,
gerçekten çok güzel bir haftasonuydu.
Başta Cihan olmak üzere emeği geçen herkese ve tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Daha önceden tanıdığımız kişilerle hasret giderdik ve birçok yeni arkadaşlıklar başlattık. Nice gezilerde buluşmak dileğiyle.

.com' Alıntı:
Abiler şimdi okudukça kopuyorum burda etmeyin yapmayın ;D ;D ;D

Cihan bu tekila nelere kadirmiş böyle acaba diyom bende rakıyı kökten kessemde Tekila müridimi olsam ne yapsam :D :D :D

Abi T.C kimlik mumaranı "Tekila" yaz bi boşluk bırak 3333 e kısa mesaj at,ben kaydını yapıyorum ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR