Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,594
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Beyler buda mertin ilk defa batışının resmidir :smiley:[attachment=1]

IMG_0930.jpg

Etiketler

boncuk suratlı yeğeniiiiiiiimmm benim ;D ısırırımmm ben onu... eray başka foto var mı???

ya şimdi durduk yere toyotacıların diline düşeceğim.. arkadaşlar batmadım... ortama heyecan gelsin diye batmış numarası yaptım ;D ;D ;D

eraykucuk' Alıntı:
Beyler buda mertin ilk defa batışının resmidir :smiley:[attachment=1]

evet gezimizin tek batmayı başaran aracı ve pilotu mert e tebrikler :smiley: Aracın batmasının LR ile hiç alakası yoktur, tamamen pilotaj ;D

işşşteee diğerleriii[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0911.jpg

IMG_0916.jpg

IMG_0925.jpg

IMG_0928.jpg

IMG_0926.jpg

Arkadaşlar,çok güzel bir gezi oldu.Herkese çok teşekkür ederim.Özellikle Antalya grubunun birbirleri ile kaynaşması cana yakınlıkları ve eğlenceye farklı bir renk katan tarzları çok etkileyici idi.Tüm grupların bu seviyede olabilmesi off-road dünyasına ayrı bir tat katacaktır. ÖNEMLİ:Arkadaşlar cumartesi gecesi eğlenceden sonra masalarda kalan eşyaları toplamışım. 1 adet AY'S markalı kolsuz mont 1 adet üstünde SKISKA yazan kapşonlu siyah switshort 1 adet U.S POLO markalı siyah V yaka triko kazak ve birde gece çıkışında göl kenarına gittiğimiz grubun 1 şişe büyük rakısı bende . Eşyalar kiminse yazarsanız adreslerinize yollarım.( Rakı hariç) onu içerken yaşadığımız güzel hafta sonunu yad edeceğim. saygılarımla

adnan abi selam,

öncelikle dün geceki ufak gezi kurtarma operasyonu için teşekkürler... ;D
bu kolsuz mont siyahsa eğer,sanırım annemin montu.. kol içinde fermuar varsa kesin annemin hatta ;D ;D ;D

Adnan Selam Abi sanıyorum o kolsuz mont bizim kayınvalidenin. senden bir ara alırız ilk karşılaşmamızda. (FJ70 ben bu arada)

Yine çok eğlenceli bir organizasyon oldu ,
Eski dostlarla hasret giderdik,
yeni arkadaşlarla tanıştık.
Emeği geçen ve katılan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.

mertozzy' Alıntı:
adnan abi selam,

öncelikle dün geceki ufak gezi kurtarma operasyonu için teşekkürler... ;D
bu kolsuz mont siyahsa eğer,sanırım annemin montu.. kol içinde fermuar varsa kesin annemin hatta ;D ;D ;D
[/qote] evet fermuarlı doğrudur. 1.müşteri çıktı sana nasıl ulaştırabilirim.

eraykucuk' Alıntı:
Adnan Selam Abi sanıyorum o kolsuz mont bizim kayınvalidenin. senden bir ara alırız ilk karşılaşmamızda. (FJ70 ben bu arada)

Eray aramiza hosgeldin, ordaki tepeye cikarak cok hizli bir giris yaptin virus kanina girdi artik zor kurtulman :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR