Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,074
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_1956.jpg

IMG_1964.jpg

IMG_1970.jpg

IMG_1985.jpg

IMG_1984.jpg

Etiketler

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_1987.jpg

IMG_1988.jpg

IMG_1990.jpg

Gece gürültüden kaçıp ateş başında huzur arayanlarda vardı :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_1991.jpg

IMG_1999.jpg

IMG_2061.jpg

IMG_2056.jpg

IMG_2058.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_2065.jpg

IMG_2066.jpg

IMG_2067.jpg

IMG_2068.jpg

IMG_2069.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_2070.jpg

IMG_2071.jpg

IMG_2072.jpg

Karanlıkda oturursanız videonuz anca bu kadar olur ;D ;D ;D

th_MVI_2055.jpg

3 sayfa doldurdum yeter artık ben yüklemiyim biraz başkaları yüklesin ;D

belki bende biraz kendimi görürüm böylece :smiley:

afiyet şeker olsun ama bu kadarda yeter giden var gidemeyen var şişirmeyin milleti ;D

Organizasyonu düzenleyip bize inanılmaz iki gün yaşatan, başta Cihan bey olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler....tabi ki görseller gezilerin olmazsa olmazı...bunun içinde başta Kürşad kardeşime, yükleyip emek veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler....

Kürşad kardeşim , ben yarın yükleyeceğim, bende senin bayagı fotoğrafın var herhalde, özellikle 2.gün, artçı olunca tüm grubu yakalayabiliyorsun işte...ama dediğim gibi sen bir bitir, aynı kareyi sende çekmişsindir, onu görüp diğerlerini de (bunlar fotoğraf değil deyip) yüklemekten vazgeçebilirim ;D ;D

kürşadım bak bakalım kendine ;D ;D ;D

HPIM1507.jpg

olcayto abi.. sende de sağlam cephane var... kürşad ve senden tüm gezi görsellerini bir cd ile istiyorum.. kocaman bir poster hazırlayacağım ;D ;D ;D

çok güzel bir organizasyondu emeği geçen her keze teşekkür ederiz.

olcaytogezer' Alıntı:
Organizasyonu düzenleyip bize inanılmaz iki gün yaşatan, başta Cihan bey olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler....tabi ki görseller gezilerin olmazsa olmazı...bunun içinde başta Kürşad kardeşime, yükleyip emek veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler....

Kürşad kardeşim , ben yarın yükleyeceğim, bende senin bayagı fotoğrafın var herhalde, özellikle 2.gün, artçı olunca tüm grubu yakalayabiliyorsun işte...ama dediğim gibi sen bir bitir, aynı kareyi sende çekmişsindir, onu görüp diğerlerini de (bunlar fotoğraf değil deyip) yüklemekten vazgeçebilirim ;D ;D

Valla abi sizde benden çok malzeme var eminim, ben gece hayatını daha çok görüntüledim yol fotografları sizde daha çoktur :smiley:

o zaman , ikinci gün Sülüklü Göl yol fotolarından birkaç tane bu akşamdan koyayım.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri