Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,022
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

20 Şubat 2010 - Sülüklü Göl yolu............

DSCN0010.jpg

DSCN0022.jpg

DSCN0031.jpg

Etiketler

süperler elinize sağlık devamını bekliyoruz :smiley:

Antalya gurubu yüklemeye başlar birazdan sanırım :smiley:

abi şu su birikintisi harikaydı yaa... yaz olsaydı kesin girip yüzmüştüm.. inanılmaz bir renkti... ;)

mertozzy' Alıntı:
abi şu su birikintisi harikaydı yaa... yaz olsaydı kesin girip yüzmüştüm.. inanılmaz bir renkti... ;)

Merhaba Arkadaşlar

Süper bir gezi ve resimler,iş dolayısı gelemedım çok gelmek istiyordum.

Orada olsam kesin o suya girerdim ama kesin.çok ciddiyim

selamlar

antalya grubu sağ salim evlerine ulastı.......saat 22.00 itibarıyle antalyada yız.....tüm katılımcılara teşekkürler....

Ben 18+ fotoları gece 12 den sonra koyucam, içki şişede durduğu gibi durmuyor malum ;D ;D ;D
ama iyi para veren olursa fotograflarını yayınlamakdan vazgeçebilirim ;D ;D ;D

strom' Alıntı:
antalya grubu sağ salim evlerine ulastı.......saat 22.00 itibarıyle antalyada yız.....tüm katılımcılara teşekkürler....

bu beklediğimiz güzel haber, ilk fırsata tekrar görüşmek üzere :smiley:

mertozzy' Alıntı:
Mert, buna benzer 3-4 birikinti yapan gölet vardı, Marmaris'te....Datça sapağının karşısında bir benzin istasyonu vardı onun arkasından dağlara doğru gidip , ırmak kenarından o bökgeye varıyorduk...denizden daha keyifli ve güzel geliyordu....tabi gençlik var..bu anlattığım 30 sene önce, şimdi kalmamıştır...
Bence burayı da birkaç sene sonra kaybetmemek için Bülent abinin projesi olarak değerlendirmekte fayda var......

olcaytogezer' Alıntı:
Mert, buna benzer 3-4 birikinti yapan gölet vardı, Marmaris'te....Datça sapağının karşısında bir benzin istasyonu vardı onun arkasından dağlara doğru gidip , ırmak kenarından o bökgeye varıyorduk...denizden daha keyifli ve güzel geliyordu....tabi gençlik var..bu anlattığım 30 sene önce, şimdi kalmamıştır...
Bence burayı da birkaç sene sonra kaybetmemek için Bülent abinin projesi olarak değerlendirmekte fayda var......

doğru söylüyorsun abi... o göldeki, yoldaki, dağlardaki çöpleri gördükten sonra... :(

Selam,

Bizler bu gezi vesilesiyle sizlerin arasına katılmak ve sizi tanımaktan dolayı çok mutluyuz.
[attachment=2][attachment=3][attachment=4]

P1050202.jpg

P1050213.jpg

IMG_0914.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR