Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,608
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

THE FARUK' Alıntı:
Erkann erkannn..

Canım kardeşim o sanat eseri pastayı ömrüm boyunca unutmayacağım..Yengeme saygılarımı ilet lütfen..

O kadar tekiladan sonra.Nuhun gemisi gibi görünene muhteşem deniz bisikleti ile yaptığımız köprü keşifi sonrası bazı fizyolojik değerleri atlamışız.. ;D

Faruk Abimmmmmm,sana nice pastalar kurban olsunnnnnn :D,saygı bizden abimmmm :smiley:

Abi yok yaw,tekila yetmedi valla yetmedi bee,benim saydığım 6 şişe tekila,naapar abi,anca dişlerimizi fırçalarız ;D ;D
Abi be,deniz bisikletini kullanılır hale getirdik ama,tahsilat zayıf kaldı abi ;D

Etiketler

araya karışmış olan ticari otoyu sansürledim ama tüm çabalarıma rağmen biraz göründü ;D ;D ;D

vuuurmaaaa vuurmaaa vurmaaa ,bütün gece yan odadan bu sözleri duydum içim parçalandı valla , ;D ;D ;D ;D ;D, sabaha kadar oturdum ağladım dertten ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
kürşatçım ellerine sağlık valla sağlam görüntüler varmış sende ;D

Teşekkürler cihan Abi malzeme boldu ben bişey yapmadım :smiley:

Kürşaaaaaaaattttt,ellerine objektifine sağlık :D
Çok güzel anları ölümsüzleştirmişsin ;D
Enişte olmasaydı zaten,bi ayağı eksik kalırdı bu hafta sonunun :D
Fena kopduk fenaaaa ;D

Güzel insanlar ve en güzel kutsal su ;D bi araya gelince,unutulmaz oluyor herşey ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
vuuurmaaaa vuurmaaa vurmaaa ,bütün gece yan odadan bu sözleri duydum içim parçalandı valla , ;D ;D ;D ;D ;D, sabaha kadar oturdum ağladım dertten ;D ;D ;D

Pauahahahahahah zuahahahaha ahahahahahaha

O kadarda ağzıma tahta parçası sıkıştırdım ama olmadı anlaşılan puahahahahahahaha

CDM-SUBARU' Alıntı:
Kürşaaaaaaaattttt,ellerine objektifine sağlık :D
Çok güzel anları ölümsüzleştirmişsin ;D
Enişte olmasaydı zaten,bi ayağı eksik kalırdı bu hafta sonunun :D
Fena kopduk fenaaaa ;D

Güzel insanlar ve en güzel kutsal su ;D bi araya gelince,unutulmaz oluyor herşey ;D ;D

ben teşekkür ederim bu kadar malzeme yarattığınız için ;D

Kürşatcım eline emeğine sağlık kardeşim..

Tempus' Alıntı:
ben teşekkür ederim bu kadar malzeme yarattığınız için ;D

;D

Kürşat,nasılsa yakınız birbirimize,sendeki tüm görüntüleri bi cd-dvd felan şeklinde alıyım be abicim ;)

Ben biliyorum,sende bi bu kadar daha var nerdeyse ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Faruk Abimmmmmm,sana nice pastalar kurban olsunnnnnn :D,saygı bizden abimmmm :smiley:

Abi yok yaw,tekila yetmedi valla yetmedi bee,benim saydığım 6 şişe tekila,naapar abi,anca dişlerimizi fırçalarız ;D ;D
Abi be,deniz bisikletini kullanılır hale getirdik ama,tahsilat zayıf kaldı abi ;D

Deniz ticareti bize göre değilmiş kardeşim..

Vaz geçelim batarız... ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Deniz ticareti bize göre değilmiş kardeşim..

Vaz geçelim batarız... ;D ;D ;D

Abi yok,ben o sırada kavurmayla ilgileniyodum biliyosun ;D
Kasay ben geçseydim valla milyoner olmuşduk şimdi ;D
10 dakkası 10 TL ahahahahahaha

THE FARUK' Alıntı:
Kürşatcım eline emeğine sağlık kardeşim..

Saol Faruk abi, en havalı araba fotosu seninki oldu, sana özel ateş fotografı ve videosu da koydum :smiley:

cihanülker' Alıntı:
valla bende köprüleri attım artık ;D ;D ;D ;D

Verilmiş sadaka varmış .
Allah cihan kardeşimi ve kızımı korudu..
Toyota tabi köprü filan hak getire.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR