Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,605
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

cihanülker' Alıntı:
valla bende köprüleri attım artık ;D ;D ;D ;D

Evet evet,sen bütün köprüleri attın. ;D
Hem doğa gezisi sırasında. ;D
Hemde akşam eğlence faslında ;D

Etiketler

cihan abi isim verim arkadaşi madur etmiyelim peluş diyelim biz anliyan anlar.
Bir ara bende söyle birşey duydum.
Tamam bir anda bir erkeklik ettik agzimizdan kaçti affet aşkim.

Gezenbilir Sünnet gölü toplantımıza katılan bütün arkadaşlara ..Antalya Ankara İstanbul ve diğer illerden katılan bütün kardeşlerime ve eşlerine bize katılıp neşemize ve gezimize ortak oldukları için ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum en kötü günümüz böyle olsun sağolun varolun.....en büyük teşekkürümü de Cihan kardeşime yolluyorum böyle bir toplantıyı gerçekleştirdiği için.....Faruk kardeşim NİCE MUTLU YILLARA yeniden iyiki varsın senin gibi bir kardeşimi tanıdığım için şanslıyım... ;D saymaya kalkarsak yerimiz yetmez.... :D TEKİLA TANRISINA ..Ahmet kardeşime ..Barbaros kardeşime.. Kürşat a Mert e olcayto ya Burak kardeşime daha daha ismini sayamadığım isimsiz kahramanlara kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum sağolun varolun......

red34' Alıntı:
Gezenbilir Sünnet gölü toplantımıza katılan bütün arkadaşlara ..Antalya Ankara İstanbul ve diğer illerden katılan bütün kardeşlerime ve eşlerine bize katılıp neşemize ve gezimize ortak oldukları için ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum en kötü günümüz böyle olsun sağolun varolun.....en büyük teşekkürümü de Cihan kardeşime yolluyorum böyle bir toplantıyı gerçekleştirdiği için.....Faruk kardeşim NİCE MUTLU YILLARA yeniden iyiki varsın senin gibi bir kardeşimi tanıdığım için şanslıyım... ;D saymaya kalkarsak yerimiz yetmez.... :D TEKİLA TANRISINA ..Ahmet kardeşime ..Barbaros kardeşime.. Kürşat a Mert e olcayto ya Burak kardeşime daha daha ismini sayamadığım isimsiz kahramanlara kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum sağolun varolun......

bülent abicim güzel dileklerin için çok teşekkürler , mayıs ayında ver elini kemer ,birde düğünümüz var onuda halleder geliriz :D

red34' Alıntı:

Bülent abim iyiki varsın..Pasta için tekrar çok teşekkür ederim zahmet ettiniz

Senin bulunduğun her ortama fütursuzca intikal eder,esas duruşumu gösteririrm canım abim.. ;D

Bülent Abi ben teşekkür ederim, sizlerle tanıştığımız için ailecek çok memnun olduk, çok keyif aldık. Gidişte geç çıkmamıza rağmen bizi yolda bekleyip sağ salim gelmemize yardımcı oldun, sağol varol.
Tekrar görüşmek üzere

red34' Alıntı:

Ozan Bey,
sizin telsizlerle sürekli sorunsuz olarak irtibat sağladık, yol boyunca hoş sohbetler yaptık. Teşekkürler.

ozancagman' Alıntı:
Resimlerden anladığım kadarıyla oldukça keyifli ve eğlenceli bir gezi olmuş gibi görünüyor. :smiley:

Cihan düğünmü dedin .... ??? sadece adresi bildir sizlerin olduğu her yerde varım kardeşim... ;D Faruk kardeşim lafı bile olmaz ne demek ...her zaman her yerde beraberiz artık.... ;D ben şimdiden tekila stoğuna başlamalıyım.... ;D ;D Burak estafurullah kardeşim ben her zaman yanınızdayım sadece biraz km kıstık sizde yetiştiniz ... ;D

red34' Alıntı:
Cihan düğünmü dedin .... ??? sadece adresi bildir sizlerin olduğu her yerde varım kardeşim... ;D Faruk kardeşim lafı bile olmaz ne demek ...her zaman her yerde beraberiz artık.... ;D ben şimdiden tekila stoğuna başlamalıyım.... ;D ;D Burak estafurullah kardeşim ben her zaman yanınızdayım sadece biraz km kıstık sizde yetiştiniz ... ;D

yok yok abi bu ciddi kardeşimin düğünü var ,21-22-23 hem düğüne renk katarız, hemde bir antalya gezisi yaparız ,şöyle deniz manzaralı

:smiley: Çok iyi. Sorunsuz bir şekilde kullanmış olmanıza sevindim. Bende bir ara hafta sonu yola çıkıp size katılmayı planladım ama benim ninja turtle asfaltta zor gidiyor araziye girersem sürekli beni çekmek zorunda kalacağınızdan fikrimi değiştirdim. :D

Bakkan' Alıntı:
Ozan Bey,
sizin telsizlerle sürekli sorunsuz olarak irtibat sağladık, yol boyunca hoş sohbetler yaptık. Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR