Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,608
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Olcayto yuda unutmamak lazım komutan yardımcısı olarak görevini eksizsiz yerine getirdi ... :D onada bir flama isterim.... ;D

Etiketler

tamamdır... cezamız neyse katlanırız ;D ;D ;D

sonunda af çıkacaksa eğer :D

red34' Alıntı:
tamamdır Kürşat aynen dediğin gibi yapıyoruz.... :D bittin oğlum sen .... ;D Ahmet kardeşim serde askerlik ve komutanlık olunca demekki hareketler aynı oluyor ama bir hatamız olduysa affola kardeşim.... ;) ama flama işini sevdim telsiz antenine takarız Mert te öyle birşeylerden bahsediyordu ... :D

Estağfurullah abi o ne demek , bütün hatalar senin gibi olsun :D :D :D

Arkadaşlar hepinizin sağ salim dönmesine çok sevindim, çok eğlenceli bir haftasonu olmuş. ;)
Maalesef listeye adımı yazmama rağmen oğlum hastalandığı için aranızda olamadım :'(
Fotoğraf ve videolar ile kendimi avutup mutlu oluyorum...
Erkan tekila sözüm geçerli en kısa zamanda görüşmek üzere.....

Tempus' Alıntı:
Abi bence götürelim şileye yada belgrada güzel bir batsın, sonra biz sandalyeleri açıp çayımızı koyup mangalımızı yapıp pikniğe başlayalım oda kendi çabalarıyla vinçle, kazarak filan kurtulsun ellemeyelim ;D
Tamamdır Kürşad....cezası bu..kurtulursa ne ala..kurtulamazsa resimlerini, sonradan geleceklere ibret için sitede yayınlarız.. ;D

Olcayto abi sepet işini ne yaptın? Cuma günü seni yalnız bıraktım ne olur kusuruma bakma :-[

Mert senin ceza işini düşünüyorum... ;) şimdilik dinlemedeyim... ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Abi T.C kimlik mumaranı "Tekila" yaz bi boşluk bırak 3333 e kısa mesaj at,ben kaydını yapıyorum ;D ;D

Yazdım yolladım bana bir cevap geldi müritliğiniz kabul edildi bunun nişanesi olarak da bir takım shut kadeh adresinize yollandı diye sanırım doğru adım attım eğer kadehler bir şekilde ulaşmazsa bu durumda temsilci olarak sen yollarsın Erkan ;D ;D ;D

Shut lar gelince bende Cihanla birlikte iki şişe kurban ederim olur biter ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
... ben şimdiden tekila stoğuna başlamalıyım.... ;D ;D ...

;D ;D

Abi,Meksika'ile konuştum,bizim için çalışıyolar şu anda ;D
Bidahaki sefere,daha çok, daha çok,daha çooookkk TEKİLAAAAAA ;D

cihanülker' Alıntı:
yok yok abi bu ciddi kardeşimin düğünü var ,21-22-23 hem düğüne renk katarız, hemde bir antalya gezisi yaparız ,şöyle deniz manzaralı

O düğün,düğünler tarihinin en renkli düğünü olur ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Cihan sağol kardeş bir nefes aldırdın sayende toplandık, eğlendik hala gözümüzün önünde tüm kareler. :D
Erkan yahu kardeşim bu ne enerji maşallahın var kardeşim kafayı nereye çevirsem ordasın ;D ( Fatih sabah seni arıyordu montu istiyormuş bir elime geçirsem verirsem ne oluyim diyordu )
Faruuuukkkk Allah sana ailen ile daha nice nice mutlu mesut yaşlar versin. ;D ;D
Ahmet adaşım sen yakında ürünlerine kavurma saçı ve kavurma küreği filan da ekle ... ama o zirve rampasına tırmanırken boşa atmanı hiç unutmayacağım :D :D :D rüyama bile girdi...
Bülent birdahaki sefere sana bir komutan flaması hazırlıyorum Alay komutanı edasıyla çıkmalısın aracına yakışır .. ;)

Arkadaşlar gerçekten hepinize sonsuz teşekkürler ... :(

Ahmet abi,sizin gibi değerli ansanlarla birlikte olunca,e tabi birde kutsal su ;D olunca enerji tepe noktasında oluyor. ;D
Kadroya bi baksana abi,Bülent abi,Faruk abi,Ahmet abi,Cihan,Enişteeeeeeee,Osman,Singapur Valisi ;D,Sen,Kürşat....ordaki tüm millet,anlayışlı yaklaşımlarıyla özellikle saygıdeğer eşlerimiz,yengelerimiz,kardeşlerimiz... ;) Böyle bir toplulukla,enerji bitermi abi,tam aksine doldukça doluyor enerji ;D
Abi daha duurrrr,bu daha başlangıç :D

BOSCH' Alıntı:
Arkadaşlar hepinizin sağ salim dönmesine çok sevindim, çok eğlenceli bir haftasonu olmuş. ;)
Maalesef listeye adımı yazmama rağmen oğlum hastalandığı için aranızda olamadım :'(
Fotoğraf ve videolar ile kendimi avutup mutlu oluyorum...
Erkan tekila sözüm geçerli en kısa zamanda görüşmek üzere.....

Öncelikle,umarım oğlan iyidir şimdi.

Merak etme,sen unutsanda ben unutturmam tekilayı ;D

.com' Alıntı:
Yazdım yolladım bana bir cevap geldi müritliğiniz kabul edildi bunun nişanesi olarak da bir takım shut kadeh adresinize yollandı diye sanırım doğru adım attım eğer kadehler bir şekilde ulaşmazsa bu durumda temsilci olarak sen yollarsın Erkan ;D ;D ;D

Shut lar gelince bende Cihanla birlikte iki şişe kurban ederim olur biter ;D ;D ;D

;D
Hah iyi,mesaj geldimi diye merak ediyodum ;D,kadehleri düşünme ;D

Yok baba yooookkk,Cihan votka ve rakıcı,Tekilacı benim ;D,şişeleri birlikte patlatmamız lazım,sabret biraz ;D

çok güzel bir etkinlik olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler

şöyle bir tane tadımlık foto atayım , gerisini ufak ufak atacağım keyfini sürerek ;D ;D ;D

[attachment=1]

Resim 226.jpg

Abi,Meksika'ile konuştum,bizim için çalışıyolar şu anda ;D
Bidahaki sefere,daha çok, daha çok,daha çooookkk TEKİLAAAAAA ;D
[/quote]

Erkan abi beni Meksika'ya çağırıyorlar senin bir bilgin var mı ne iş?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR