red34' Alıntı:tamamdır Kürşat aynen dediğin gibi yapıyoruz....bittin oğlum sen .... ;D Ahmet kardeşim serde askerlik ve komutanlık olunca demekki hareketler aynı oluyor ama bir hatamız olduysa affola kardeşim....
ama flama işini sevdim telsiz antenine takarız Mert te öyle birşeylerden bahsediyordu ...
![]()
Tamamdır Kürşad....cezası bu..kurtulursa ne ala..kurtulamazsa resimlerini, sonradan geleceklere ibret için sitede yayınlarız.. ;DTempus' Alıntı:Abi bence götürelim şileye yada belgrada güzel bir batsın, sonra biz sandalyeleri açıp çayımızı koyup mangalımızı yapıp pikniğe başlayalım oda kendi çabalarıyla vinçle, kazarak filan kurtulsun ellemeyelim ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Abi T.C kimlik mumaranı "Tekila" yaz bi boşluk bırak 3333 e kısa mesaj at,ben kaydını yapıyorum ;D ;D
red34' Alıntı:... ben şimdiden tekila stoğuna başlamalıyım.... ;D ;D ...
cihanülker' Alıntı:yok yok abi bu ciddi kardeşimin düğünü var ,21-22-23 hem düğüne renk katarız, hemde bir antalya gezisi yaparız ,şöyle deniz manzaralı
aozturk' Alıntı:Cihan sağol kardeş bir nefes aldırdın sayende toplandık, eğlendik hala gözümüzün önünde tüm kareler.
Erkan yahu kardeşim bu ne enerji maşallahın var kardeşim kafayı nereye çevirsem ordasın ;D ( Fatih sabah seni arıyordu montu istiyormuş bir elime geçirsem verirsem ne oluyim diyordu )
Faruuuukkkk Allah sana ailen ile daha nice nice mutlu mesut yaşlar versin. ;D ;D
Ahmet adaşım sen yakında ürünlerine kavurma saçı ve kavurma küreği filan da ekle ... ama o zirve rampasına tırmanırken boşa atmanı hiç unutmayacağım![]()
![]()
rüyama bile girdi...
Bülent birdahaki sefere sana bir komutan flaması hazırlıyorum Alay komutanı edasıyla çıkmalısın aracına yakışır ..
Arkadaşlar gerçekten hepinize sonsuz teşekkürler ...![]()
BOSCH' Alıntı:Arkadaşlar hepinizin sağ salim dönmesine çok sevindim, çok eğlenceli bir haftasonu olmuş.
Maalesef listeye adımı yazmama rağmen oğlum hastalandığı için aranızda olamadım :'(
Fotoğraf ve videolar ile kendimi avutup mutlu oluyorum...
Erkan tekila sözüm geçerli en kısa zamanda görüşmek üzere.....
.com' Alıntı:Yazdım yolladım bana bir cevap geldi müritliğiniz kabul edildi bunun nişanesi olarak da bir takım shut kadeh adresinize yollandı diye sanırım doğru adım attım eğer kadehler bir şekilde ulaşmazsa bu durumda temsilci olarak sen yollarsın Erkan ;D ;D ;D
Shut lar gelince bende Cihanla birlikte iki şişe kurban ederim olur biter ;D ;D ;D