Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 387
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,535
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

teşekkürler güzel abim, sizlerle anlam kazandı o yazı...
bi de çoraplarım kokmasa:smiley:))

Etiketler

aozturk' Alıntı:
Büyük bir heyecan ile başladığımız projemizi aynı heyecan ile bitirdik . Hatta hala yüzümüzde kalan tebessümde işin cabası .Çok mutluyum ve çok gururlıum süper bir iş çıkardık

O çocukların mahcup ama sevinç dolu bakışları hala gözümün önünde . Hala etrafımda ekip arkadaşlarımı arıyorum birlikte duygusal anlar yaşadık , birlikte endişelendik , birlikte

eğlendik. 7 günde yaklaşık 4,500 km yol yaptık ,gittik gördük, sevindik sevindirdik , çünkü biz GEZENBİLİR 'dik .

Herkesin ellerine ,yüreğine sağlık.

Ahmet Öztürk

Hala telsiz anonsu bekler gönlüm.. ;D
Böylesi bir ekiple fizana gider faruk..

Aynen sevgili Faruk Abim.
Bir boşluk var içinde. Ekibimiz gerçekten muhteşemdi, bu kadar mı uyumlu olur. Maşallah nazar değmesin.
Dediğin gibi bu ekiple heryere dikine pancalos.

THE FARUK' Alıntı:
Hala telsiz anonsu bekler gönlüm.. ;D
Böylesi bir ekiple fizana gider faruk..

Bakkan' Alıntı:
Aynen sevgili Faruk Abim.
Bir boşluk var içinde. Ekibimiz gerçekten muhteşemdi, bu kadar mı uyumlu olur. Maşallah nazar değmesin.
Dediğin gibi bu ekiple heryere dikine pancalos.

Bende öyle Burakcığım her yere gelirim...

evet arkadaşlar işe adapte olamıyorum...
bir yanım hala sizinle yolculuk yapıyor..
hatta şuan çalan parça cihan abimden kars a gitsin:smiley:

neydi neydi :smiley:)
sanki içinde gözler falan vardı di mi ahmet abi?

gitmeyin,muhabbet köşesine gitmeyin beni oraya almıyolar :smiley:
halbuki 20 mesaj hakkımı da doldurmuş olmam lazım...

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar yine kaptırdık, muhabbet köşesine geçelim.

Burakçım bu muhabbet 8 günlük yollarda da vardı bırakta hasretimizi giderelim kardeşim fm 25 kanal canım.. :smiley:

Tarıkçığım ,

Sana ve eşine çok çok teşekkürler yüzünüzden o gülümseme hiç eksik olmasın . Hakkın çok geçti helal et. Ayrıca Fako amcaya ( Picasso ) çok çok selamlar .
Kıratın inlemesi hala kulaklarımda ....ona tedavi başladınmı ;D

aozturk' Alıntı:
Tarıkçığım ,

Sana ve eşine çok çok teşekkürler yüzünüzden o gülümseme hiç eksik olmasın . Hakkın çok geçti helal et. Ayrıca Fako amcaya ( Picasso ) çok çok selamlar .
Kıratın inlemesi hala kulaklarımda ....ona tedavi başladınmı ;D
ne demek abicim sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize picaso fako amcam bir tanedir benim onada ben çok teşekkür ediyorum buradan.
KIRAT a gelince onun inlemesi kükremesi bana ninni gibi geliyor tedaviye bu aralar ihtiyacı yok inşallah bir kaç sene sonra tdi bir motor atıp yolumuza öyle devam edeceğiz :D tabi o zamana kadar ben o inleme kükremeler eşliğinde 150000 km deviririm ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri