Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 387
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,630
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

Sevgili tarık fako amca ve değerli eşinizle karsta hiç yabancılık çektirmediniz..

Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim..Şahsına ve tüm ailene sevgiler..Hakkınızı helal edin lütfen..

Etiketler

canım abim benim o ne demek sonuna kadar helal olsun. ev sizin memleket sizin ve bizde sizin kardeşleriniz

bu olayın ne kadar dışında ve ne kadar içindeyim bilemiyorum ama yapılan ve kaydedilen gerçeklik tam anlamıyla yaşanılan ve yaşatılan gerçekliğe uyan bi durum... :smiley:

faruk abi o güzel yüreğin yine en güzelini yaptı.gezenbilir ekibinin ve senin emeklerine sağlık.

O çocukların parlayan gözleri , emeği geçen herkesin yolunu aydınlatsın!
Ellerinize sağlık...

ercan_kamera' Alıntı:
bu olayın ne kadar dışındave ne kadar içindeyim bilemiyorum ama yapılanve kaydetilen gerçeklik tam anlamıyla yaşanılanve yaşatılan gerçekliğe uyan bi durum... :smiley:

Ne demek Ercan bu olayın neresindeyim, kameraman olarak yaptığın fedakarlıkların yanı sıra görevin dışında yapmış oldukların orada bulunan herkes tarafındn takdirle karşılandı. Teşekkür ederiz.

ercan_kamera' Alıntı:
bu olayın ne kadar dışındave ne kadar içindeyim bilemiyorum ama yapılanve kaydetilen gerçeklik tam anlamıyla yaşanılanve yaşatılan gerçekliğe uyan bi durum... :smiley:

ercan bı olayın tam göbeğindeydin kardeşim , malzeme taşıdın ,kamerayı kullandın ,kaputu açtın ,ışığı tuttun ,daha doğrusu sen bizim takımın has elamanıydın kardeşim ,emeklerin için çok teşekkürler, inşallah başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle :D

cihanülker' Alıntı:
ercan bı olayın tam göbeğindeydin kardeşim , malzeme taşıdın ,kamerayı kullandın ,kaputu açtın ,ışığı tuttun ,daha doğrusu sen bizim takımın has elamanıydın kardeşim ,emeklerin için çok teşekkürler, inşallah başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle :D
aynen cihan abinin dedikleri gibi artıııı sen bu işde kanını bile akııtın kardeşim ben şahidim buna her şey için teşekkürler bir sürü emek ettin sende

ercan_kamera' Alıntı:

Sevgili Ercan ;

Bu yolculukta birlikte olmak çok güzeldi, eminimki sevgi dolu yüreğinle kamerana çok güzel anılar kaydetmişindir,

Mete bey ve Cihan bey : )) nasılsınız? maalesef tek akşam sohbet edebildik ama inşallah en kısa sürede tekrar karşılaşırız, temennim sizlerle birlikte yollarda olmak bundan sonraki organizasyonlarda, selamlar ve saygılar...

Hosgeldiniz buralar bos kalmisti,sag salim kazasiz gelmenize de sevindik.Yurek konusuna gelince sizinkilerin yaninda bizimkilerin lafi bile olmaz.

Mustafa bey siz de buradaymışsınız, kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm, umarım sohbetinizden mühiş keyif aldığım sizler ve değerli eşiniz de iyidir, evdeki ufaklıkların bir sorunu olursa beklerim gece gündüz, nasıl olsa telefonum var sizde, selamlar ve saygılar....

euzlu' Alıntı:
Mete bey ve Cihan bey : )) nasılsınız? maalesef tek akşam sohbet edebildik ama inşallah en kısa sürede tekrar karşılaşırız, temennim sizlerle birlikte yollarda olmak bundan sonraki organizasyonlarda, selamlar ve saygılar...

valla tatlı bir yorgunluk var , ruhum hala yollarda , bedenim şehirde ,karmaşık bir durum yani , her zman bekleriz sohbete, başka bir etkinlikte buluşmak üzere ,saygılar

Ben en kısa sürede Ankara'ya gideyim de birşeyler yapalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.