Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,597
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ya birşeyi merak ediyorum.
Bende merrellin bi botu var nubuk yüzeydi gore-tex ve vibram özellikleri var böyle bir botu kullanabilirmiyim acaba o ortamda.Yoksa daha rahat bir ayakkabımı almak gerek.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

o zaman sakaryadan ve istanbuldan ekip ankaraya geliyo beraber gidiyoruz :D yuuppiiii heyheyehy

Draximal' Alıntı:
Bende merrellin bi botu var nubuk yüzeydi gore-tex ve vibram özellikleri var böyle bir botu kullanabilirmiyim acaba o ortamda.Yoksa daha rahat bir ayakkabımı almak gerek.

merrel bot işinizi görür diye düşünürüm

sciencepeople' Alıntı:
Çiğdem abla bende yine ankaradan geleceğim beraber gidelim istersen

emreciğim öyle yapalım tabiki ben otobüs bilgilerine bakayım yazayım zaten sakaryadan gelecek arkadaşta var 3 kişi gideceğiz yani

yeryuzuvatandasi' Alıntı:
Merhaba,

Istanbul'dan katilacaklarin ulasim ile ilgili ortak bir organizasyonu varmi bu etkinlik icin?

A.Y

Beni Lider Adana Seyahat' in 15/07 tarihli 22h30 otobüsüne (koltuk no:7) rezervasyon yaptım. Doğruca Ulukışla'ya gidiyor. Siz de aynı otobüsle gelin isterseniz.

EKARAIS' Alıntı:
Beni Lider Adana Seyahat' in 15/07 tarihli 22h30 otobüsüne (koltuk no:7) rezervasyon yaptım. Doğruca Ulukışla'ya gidiyor. Siz de aynı otobüsle gelin isterseniz.

ANKARADAN GECE 1 DE OTOBÜS VAR AMA SABAH 6 6.30 GİBİ ORDA OLUNUYO ULUKIŞLAYA GÜNDÜZ 11 DE VAR

Draximal' Alıntı:

Merrell marka olarak uygun ancak sizin botunuzun modeli nedir? Bilek kısmının yüksek olması gerekir. Bir de tabanı çok yumuşak olmamalı.

cidowsky' Alıntı:
ANKARADAN GECE 1 DE OTOBÜS VAR AMA SABAH 6 6.30 GİBİ ORDA OLUNUYO ULUKIŞLAYA GÜNDÜZ 11 DE VAR

Gayet uygun işte. Kahvaltı yaparsınız oturup beklersiniz bizi. :smiley:

cidowsky' Alıntı:

Gece Ankaradan kalkıp ulukışladan geçen otobüs varsa banada 1 kişilik yer ayır.Birlikte gidelim.

COMPETUS' Alıntı:
Gece Ankaradan kalkıp ulukışladan geçen otobüs varsa banada 1 kişilik yer ayır.Birlikte gidelim.

Murat hafta sonuna kalmaz arar sorarım hepsini sende varsan ankaradan 4 ledik koltukları varmı arttıran :D

cidowsky' Alıntı:
Murat hafta sonuna kalmaz arar sorarım hepsini sende varsan ankaradan 4 ledik koltukları varmı arttıran :D

Çiğdem abla senden cevap bekliyorum o zaman

Sayın Efe
Biz Gökhan arkadaşımla beraber cuma günü karagöle gidip orada kamp kurmayı dolayısı ile sizi karagölde beklemeyi düşünüyoruz. Kayıt içinse tekrar ulukışlaya gelip gitmek istemiyoruz. Bir mahsur olurmu?

mstfzrz' Alıntı:
Sayın Efe
Biz Gökhan arkadaşımla beraber cuma günü karagöle gidip orada kamp kurmayı dolayısı ile sizi karagölde beklemeyi düşünüyoruz. Kayıt içinse tekrar ulukışlaya gelip gitmek istemiyoruz. Bir mahsur olurmu?

Facebook' da Darkay'ın açtığı başlığa kayıt yapabilirsiniz. Bir gün erken gidip Karagölde bizi bekleyeceğinizi yazın. Katılımcı sayısını belirlemeye çalışıyorlar. Ona göre gidiş ve dönüş için araç ayarlayacaklar.

1- Ertürk AŞAR
2- Efe Karaismailoglu
3- Murat Albayrak
4- Çiğdem Avcı
5- Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi ) ( Olmaz olmaz )
6- Ömer Adil Kutlu
7- Murat Öz
8- Ö.Faruk DAMA (Ankara)
9- Selçuk RAHATLAR(Adana)
10- Mahmut DEMİR(Adana)
11- Ömer PEKERGİN(Adana)
12- Özgür AKSÖZ(Adana)
13- Emre AKDERE(Yozgat)
14- Gökhan Tepegöz (Adana)
15- Mustafa Özçürümez(Adana)
16- Funda Erhan ( İstanbul
17- Mehtap Altınel (Adana)
18) Mehmet KOÇ ( KİLİS) site kullanıcı adım "babacola"....
19- Erman Türkgeldi (istanbul)
20- Eda Kök (İstanbul)

EKARAIS' Alıntı:
Facebook' da Darkay'ın açtığı başlığa kayıt yapabilirsiniz. Bir gün erken gidip Karagölde bizi bekleyeceğinizi yazın. Katılımcı sayısını belirlemeye çalışıyorlar. Ona göre gidiş ve dönüş için araç ayarlayacaklar.
Efe abi bizimde oraya kayıt yaptırmamıza gerek varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri