Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,642
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

be nartık bu sayfaya yazmıyacağım bamayacağım :'( :'( :'(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

cidowsky' Alıntı:
be nartık bu sayfaya yazmıyacağım bamayacağım :'( :'( :'(
Siz erciyese giderkende işte ben öyleydim Çiğdem abla anladınmı şimdi hahaha ;D

Ya ben bu gün çadır dır işte diğer ekipmanlardır sormaya gittim bir mağazaya.
Mağaza sahibi ben niğde diyince diyince dedi oralarda kar vardır falan çok soğuk olur yağmur yağar falan dedi işte 300 liraya bi çadır gösterdi işte oranın rüzgarlarına falan bu dayanır diye bana direk 600 liralık bi hesap çıkardı işte bot çadır uyku tulumu gözüm de korkmadı değil tamam almasına alırım ama gideceğimiz yer de kar falan olurmu - dereceleri görürmüyüz.

Draximal' Alıntı:
Ya ben bu gün çadır dır işte diğer ekipmanlardır sormaya gittim bir mağazaya.
Mağaza sahibi ben niğde diyince diyince dedi oralarda kar vardır falan çok soğuk olur yağmur yağar falan dedi işte 300 liraya bi çadır gösterdi işte oranın rüzgarlarına falan bu dayanır diye bana direk 600 liralık bi hesap çıkardı işte bot çadır uyku tulumu gözüm de korkmadı değil tamam almasına alırım ama gideceğimiz yer de kar falan olurmu - dereceleri görürmüyüz.

dağın yazı kışı olmaz,

malzeme satan arkadaş doğruyu söylemiş

zirveyi hedeflemek yerine sadece kamp yapmak üzere gelin ortamı bir görün sonraki aktivitelerde zirve hedefleyin hatta bu işi ilk yapacaksanız birisinden ödünç malzeme alın öyle gelin
ilk seferde masraf etmeyin derim

Bu konuda çevremden ödünç malzeme alabileceğim kimse yok malesef :smiley:

Görmek ve yapmak istediğim bir zirve Sakaryadan arkadaş ve araç ayarlayamadım.Şimdilik beklemedeyim.Aracında yer olup beni alabilecek dostlara katılabilirim.

Draximal' Alıntı:
Bu konuda çevremden ödünç malzeme alabileceğim kimse yok malesef :smiley:

Büyük ihtimalle kar olmayacak. Fakat havanın bozması, sert rüzgar ve yağış olasılığı her zaman vardır. Yaşar'a katılıyorum. Dağın ne yapacağı belli olmaz.

hasan110' Alıntı:
Görmek ve yapmak istediğim bir zirve Sakaryadan arkadaş ve araç ayarlayamadım.Şimdilik beklemedeyim.Aracında yer olup beni alabilecek dostlara katılabilirim.

Otobüsle gitmeyi planlıyoruz. Niğde'ye kadar otobüsle gidin. Oradan Ulukışla'ya kolayca vasıta bulursunuz.

fe abi mesela cuma akşam burdan çıksam ulukışlaya o saatte bulurmuyum otobüs tahminin nedir ulukışladan sonrasında kampa mesafe ve ulaşım nedir

hasan bey niğdede bululup beraber geçebiliriz kamp alanına

EKARAIS' Alıntı:
Büyük ihtimalle kar olmayacak. Fakat havanın bozması, sert rüzgar ve yağış olasılığı her zaman vardır. Yaşar'a katılıyorum. Dağın ne yapacağı belli olmaz.

bu hafta sonu bölgede çekmiş oldugum fotolardan....2 gün kaldık hava çok sert değildi yinede tedbirli olmakta fayda war..

[attachment=1]

DSC05440.JPG

1- Ertürk AŞAR
2- Efe Karaismailoglu
3- Murat Albayrak
4- Çiğdem Avcı
5- Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi ) ( Olmaz olmaz )
6- Ömer Adil Kutlu
7- Murat Öz
8- Ö.Faruk DAMA (Ankara)
9- Selçuk RAHATLAR(Adana)
10- Mahmut DEMİR(Adana)
11- Ömer PEKERGİN(Adana)
12- Özgür AKSÖZ(Adana)
13- Emre AKDERE(Yozgat)
14- Gökhan Tepegöz (Adana)
15- Mustafa Özçürümez(Adana)
16- Funda Erhan ( İstanbul
17- Mehtap Altınel (Adana)
18) Mehmet KOÇ ( KİLİS) site kullanıcı adım "babacola"....

benle beraber iki kişi daha gelmeyi planlıyoruz toplamda babacola ekibi 3 olabilir :D

cidowsky' Alıntı:
fe abi mesela cuma akşam burdan çıksam ulukışlaya o saatte bulurmuyum otobüs tahminin nedir ulukışladan sonrasında kampa mesafe ve ulaşım nedir

Çiğdem abla bende yine ankaradan geleceğim beraber gidelim istersen

15 Temmuz Cuma günü bazı arkadaşların izin alamaması dolayısıyla ekibe katılamaması, rehberimiz Fatih'in aynı zamanda DARKAY şenliğinde de görev almak zorunda kalması sebepleriyle Gezenbilir Medetsiz Etkinliğini DARKAY ile birleştirmeye karar verdik. Buna göre buluşma tarihimiz 15 yerine 16 Temmuz Cumartesi günü olarak değiştiriyoruz.

16 Temmuz C.tesi günü 10h00' a kadar Ulukışla belediyesinin önünde kayıt yaptıracağız. Sonra da grupla birlikte hareket edeceğiz. Programla ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Yoğun katılım dolayısıyla yürüyüş grupları oluşturulacaktır. Biz Gezenbilir ekibi olarak tek bir grup halinde yürüyeceğiz.

http://www.odaksevgi.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2926:-kisa-haber-yorum&catid=3:eek:s-haber&Itemid=50

cidowsky' Alıntı:

EKARAIS' Alıntı:
Otobüsle gitmeyi planlıyoruz. Niğde'ye kadar otobüsle gidin. Oradan Ulukışla'ya kolayca vasıta bulursunuz.

İşte sorunda burda zaten Sakarya, Adapazarından Niğdeye otobüs yok.İstanbuldan gelene yer ayırtıp otaban kenarında beklemem gerek .Dönerkende aynı aktarma

hasan110' Alıntı:
İşte sorunda burda zaten Sakarya, Adapazarından Niğdeye otobüs yok.İstanbuldan gelene yer ayırtıp otaban kenarında beklemem gerek .Dönerkende aynı aktarma

Ankara'ya gidin. Oradan Lider Adana ve Adana Seyahat otobüsleri doğruca Ulukışlaya gidiyormuş.

EKARAIS' Alıntı:
Ankara'ya gidin. Oradan Lider Adana ve Adana Seyahat otobüsleri doğruca Ulukışlaya gidiyormuş.

Bu bilgi iyi oldu Efe Abi :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri