Siz erciyese giderkende işte ben öyleydim Çiğdem abla anladınmı şimdi hahaha ;Dcidowsky' Alıntı:be nartık bu sayfaya yazmıyacağım bamayacağım :'( :'( :'(
Draximal' Alıntı:Ya ben bu gün çadır dır işte diğer ekipmanlardır sormaya gittim bir mağazaya.
Mağaza sahibi ben niğde diyince diyince dedi oralarda kar vardır falan çok soğuk olur yağmur yağar falan dedi işte 300 liraya bi çadır gösterdi işte oranın rüzgarlarına falan bu dayanır diye bana direk 600 liralık bi hesap çıkardı işte bot çadır uyku tulumu gözüm de korkmadı değil tamam almasına alırım ama gideceğimiz yer de kar falan olurmu - dereceleri görürmüyüz.
Draximal' Alıntı:Bu konuda çevremden ödünç malzeme alabileceğim kimse yok malesef
hasan110' Alıntı:Görmek ve yapmak istediğim bir zirve Sakaryadan arkadaş ve araç ayarlayamadım.Şimdilik beklemedeyim.Aracında yer olup beni alabilecek dostlara katılabilirim.
EKARAIS' Alıntı:Büyük ihtimalle kar olmayacak. Fakat havanın bozması, sert rüzgar ve yağış olasılığı her zaman vardır. Yaşar'a katılıyorum. Dağın ne yapacağı belli olmaz.
Çiğdem abla bende yine ankaradan geleceğim beraber gidelim istersencidowsky' Alıntı:fe abi mesela cuma akşam burdan çıksam ulukışlaya o saatte bulurmuyum otobüs tahminin nedir ulukışladan sonrasında kampa mesafe ve ulaşım nedir
hasan bey niğdede bululup beraber geçebiliriz kamp alanına
cidowsky' Alıntı:fe abi mesela cuma akşam burdan çıksam ulukışlaya o saatte bulurmuyum otobüs tahminin nedir ulukışladan sonrasında kampa mesafe ve ulaşım nedir
hasan bey niğdede bululup beraber geçebiliriz kamp alanına
EKARAIS' Alıntı:Otobüsle gitmeyi planlıyoruz. Niğde'ye kadar otobüsle gidin. Oradan Ulukışla'ya kolayca vasıta bulursunuz.
hasan110' Alıntı:İşte sorunda burda zaten Sakarya, Adapazarından Niğdeye otobüs yok.İstanbuldan gelene yer ayırtıp otaban kenarında beklemem gerek .Dönerkende aynı aktarma
EKARAIS' Alıntı:Ankara'ya gidin. Oradan Lider Adana ve Adana Seyahat otobüsleri doğruca Ulukışlaya gidiyormuş.