Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)
Hepinize merhaba,
Eşimin Niğdeli olması sebebiyle sık sık niğdeye gider, etrafında ki göletlerde balık avına giderim. Uzun yıllardan beri de balık bahanesi Ankara'nın çevre illerinde kamp yaparım.
Geçtiğimiz kıştan beri medetsiz ve demirkazığa MOTOSİKLETLE gitmeyi hayel ediyorum ama buna vakit bulamıyacağımı sanıyorum. Vakit bulabilsemde benimle motorunu karagöle ve demirkazığa sürecek motorcu arkadaş bulmak biraz zor olacak.
Geçen hafta yani 2 temmuzda Niğde'de idim ve cumartesi gece karagölde kamp yapmak için ciddi girişimde bulundum ancak saat çok geç olmuştu ve benim sevgili kayınbiraderim ile bacanağım beni delilikle suçlayarak, ne olur Umut yakın bir yere gidelim diye yalvardılar
Neyse onları kırmayarak Melendiz dağlarında bir gölete gittik kamp yapmaya...
Dolayısıyla karagöl aylardan beri benim beynimi kemiren bir yer.. tabi ben kalabalık gruplar halinde kamp yapmaya alışkın değilim...kamp malzemelerimde tam sayılmaz...ama şartlar ne olursa olsun karagölde kamp yapmayı istiyorum....
Önümüzdeki hafta sonu Cuma yada perşembe günü araçla Niğde'ye eşimi ve oğlumu ziyarete gidiyorum.. aynı zamanda aracımıda orada bırakıp Pazar günü ankaraya dönüş yapacağım.
Sizlere sormak isteğim en önemli soru motosikletle karagöle gidebilirmiyim ? olacaktı ancak malesef önümüzdeki hafta motosikletimde değil 4 tekerliyle gitmek zorundayım. (Bu soruyu cevaplayan olursa çok sevinirim
)
2. Araçla karagöle ulaşmak mümkün değilmi? Ulaşılamıyor ise ne kadar kilometre kalana kadar ilerlenebilir ve araç güvenli bir yere park edilebilir ?
15 Temmuz akşamı araçla Niğdeye çıkacağım ancak bu tarihi 14 Temmuz yapma ihtimalimde var eğer iş yerinden izin alabilirsem. Eğer izin işini çözemezsem 15 Temmuz cuma öğleden sonra yada akşam yola çıkacağım...
Eğerki 15 Temmuzda yola çıkar isem saatini benimle uydurabilecek arkadaşlar var ise ve niğdede kendilerine kalacak yer ayarlayabilirlerse seve seve Niğdeye götürebilirim....
Teşekkürler..