Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,601
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

sciencepeople' Alıntı:
Efe abi bizimde oraya kayıt yaptırmamıza gerek varmı

Ulukışlaya gelecekler, orada belediye önünde saat 10h00 a kadar kayıt yaptırabilecekler. Bu durumda facebook'a kayıt yapmaya gerek yok.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

1- Ertürk AŞAR
2- Efe Karaismailoglu
3- Murat Albayrak
4- Çiğdem Avcı
5- Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi ) ( Olmaz olmaz )
6- Ömer Adil Kutlu
7- Murat Öz
8- Ö.Faruk DAMA (Ankara)
9- Selçuk RAHATLAR(Adana)
10- Mahmut DEMİR(Adana)
11- Ömer PEKERGİN(Adana)
12- Özgür AKSÖZ(Adana)
13- Emre AKDERE(Yozgat)
14- Gökhan Tepegöz (Adana)
15- Mustafa Özçürümez(Adana)
16- Funda Erhan ( İstanbul
17- Mehtap Altınel (Adana)
18) Mehmet KOÇ ( KİLİS) site kullanıcı adım "babacola"....
19- Erman Türkgeldi (istanbul)
20- Eda Kök (İstanbul)
21- Hasan URAL (Sakarya-Ankaradan buluşup geliyor)

Hepinize merhaba,

Eşimin Niğdeli olması sebebiyle sık sık niğdeye gider, etrafında ki göletlerde balık avına giderim. Uzun yıllardan beri de balık bahanesi Ankara'nın çevre illerinde kamp yaparım.

Geçtiğimiz kıştan beri medetsiz ve demirkazığa MOTOSİKLETLE gitmeyi hayel ediyorum ama buna vakit bulamıyacağımı sanıyorum. Vakit bulabilsemde benimle motorunu karagöle ve demirkazığa sürecek motorcu arkadaş bulmak biraz zor olacak.

Geçen hafta yani 2 temmuzda Niğde'de idim ve cumartesi gece karagölde kamp yapmak için ciddi girişimde bulundum ancak saat çok geç olmuştu ve benim sevgili kayınbiraderim ile bacanağım beni delilikle suçlayarak, ne olur Umut yakın bir yere gidelim diye yalvardılar :smiley: Neyse onları kırmayarak Melendiz dağlarında bir gölete gittik kamp yapmaya...

Dolayısıyla karagöl aylardan beri benim beynimi kemiren bir yer.. tabi ben kalabalık gruplar halinde kamp yapmaya alışkın değilim...kamp malzemelerimde tam sayılmaz...ama şartlar ne olursa olsun karagölde kamp yapmayı istiyorum....

Önümüzdeki hafta sonu Cuma yada perşembe günü araçla Niğde'ye eşimi ve oğlumu ziyarete gidiyorum.. aynı zamanda aracımıda orada bırakıp Pazar günü ankaraya dönüş yapacağım.

Sizlere sormak isteğim en önemli soru motosikletle karagöle gidebilirmiyim ? olacaktı ancak malesef önümüzdeki hafta motosikletimde değil 4 tekerliyle gitmek zorundayım. (Bu soruyu cevaplayan olursa çok sevinirim :smiley:)

2. Araçla karagöle ulaşmak mümkün değilmi? Ulaşılamıyor ise ne kadar kilometre kalana kadar ilerlenebilir ve araç güvenli bir yere park edilebilir ?

15 Temmuz akşamı araçla Niğdeye çıkacağım ancak bu tarihi 14 Temmuz yapma ihtimalimde var eğer iş yerinden izin alabilirsem. Eğer izin işini çözemezsem 15 Temmuz cuma öğleden sonra yada akşam yola çıkacağım...

Eğerki 15 Temmuzda yola çıkar isem saatini benimle uydurabilecek arkadaşlar var ise ve niğdede kendilerine kalacak yer ayarlayabilirlerse seve seve Niğdeye götürebilirim....

Teşekkürler..

Bugün ankarada aştide birkaç firmayla görüştüm.Lüks Adana firması ulukışladan geçen bir otobüsü varmış cumartesi gece saat 11h00 da fiyat 30 tl imiş.Gerekirse diye firmanın numarası:0312 224 13 51

emreciğim aydoğanlar turizm gece 01:00 de otobüsü var onunla gideriz sanırım

cidowsky' Alıntı:
emreciğim aydoğanlar turizm gece 01:00 de otobüsü var onunla gideriz sanırım
Öylemi bugün baya gi gezdim ama demekki yanlış yerde aramışım ben. :smiley: Bilet fiyatı ne kadarmış.?

selamlar, ben malesef aranızda olamayacağım.daha yeni geldim eve,bir daha gidersen eve almayacaklar ;D
sanırım İzmir 'i temsil eden kimse yok bu yıl.
muratttt, ;D ;D
ömerrrrr, ;D ;D

sciencepeople' Alıntı:
Öylemi bugün baya gi gezdim ama demekki yanlış yerde aramışım ben. :smiley: Bilet fiyatı ne kadarmış.?

25tl canım ben geçen senede aynı fiyata gittim

cidowsky' Alıntı:
25tl canım ben geçen senede aynı fiyata gittim
Aslında ben bugünde aştiye gittim numaranı telefona yazmamışım o yüzden arayamadım çiğdem abla gitmişken alırdım ne güzel.Alırken haber verirsen çok iyi olur.

Görüşürüz.

sciencepeople' Alıntı:
Aslında ben bugünde aştiye gittim numaranı telefona yazmamışım o yüzden arayamadım çiğdem abla gitmişken alırdım ne güzel.Alırken haber verirsen çok iyi olur.

Görüşürüz.

emre sen ankaradamısın yahuu niye haber vermiyorsun geldinde ben zaten hafta içi alırım arkadaşlar ankaradan bilet alacağım kişileri yazıyorum aşağıya lütfen okeylesinler

1. Emre (yozgattan ulaşım)
2. Hasan ural(sakaryadan ankaraya ulaşım)
3. Murat Albayrak ( karadeniz ereğliden ulaşım)
4. çiğdem avcı (ankaradan ulaşım)

Evet ben ankaradayım.Ağrı öncesinde birkaç malzeme eksiğimi tamamladım.Birde benim yurtdışı dil okulu işi var onunla ilgili işlerim vardı.10 gündür falan buralardayım rahatsız etmek istemedim Çiğdem abla.Yinede teşekkürler :smiley:

sciencepeople' Alıntı:
Evet ben ankaradayım.Ağrı öncesinde birkaç malzeme eksiğimi tamamladım.Birde benim yurtdışı dil okulu işi var onunla ilgili işlerim vardı.10 gündür falan buralardayım rahatsız etmek istemedim Çiğdem abla.Yinede teşekkürler :smiley:

aşk olsun emre rahatsız etmek değil buralardaysan görüşelim

cidowsky' Alıntı:
aşk olsun emre rahatsız etmek değil buralardaysan görüşelim

Çiğdem abla maalesef yarın dönüyorum.Çantamı hazırlayııp geleceğim.Biz cuma gece 1 de gideceğiz değilmi..?Ben ona göre yozgattan akşam son otobüse binip aştide sizi beklerim akşam vakt koca çantayla merkeze inip gelmeyeyim.Gerçi ben ararım seni görüşürüz.

evet emre gece 1 de araç var senin aracın kaçta en son yozgattan eğer çok erken gelirsen ben seni cuma iş çıkışında alırım istersen bizde misafir olursun otobüse kadar beraber geçeriz

cidowsky' Alıntı:
evet emre gece 1 de araç var senin aracın kaçta en son yozgattan eğer çok erken gelirsen ben seni cuma iş çıkışında alırım istersen bizde misafir olursun otobüse kadar beraber geçeriz
Gidince bakacağım.Konuşuruz Çiğdem Abla teklifin için teşekkürler. :smiley:

legolas' Alıntı:
selamlar, ben malesef aranızda olamayacağım.daha yeni geldim eve,bir daha gidersen eve almayacaklar ;D
sanırım İzmir 'i temsil eden kimse yok bu yıl.
muratttt, ;D ;D
ömerrrrr, ;D ;D

Katılamama ihtimali daha yüksek,sağlık sorunlarından dolayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri