Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,605
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Merhaba Arkadaşlar,

Bu faaliyette katılım oldukça yüksek olacak gibi görünüyor.Muhtemelen tek bir araçla gitmek daha mantıklı olacaktır.Faaliyet öncesi son kez listeyi gözden geçirip araç kiralama konusunda çalışmalar yapılacaktır.

Saygılarımla,
Murat

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Dağa tırmanış yapmadan, min. çadır, mat, yiyecek gibi envanterle beş parasız ta İzmit'lerden katılma isteği olanlar olsa nasıl bir çözüm sunulabilir :D

1-) Ertürk AŞAR
2-) Efe Karaismailoglu
3-) Murat Albayrak
4-) Çiğdem Avcı
5-) Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi ) ( Olmaz olmaz )
6-) Ömer Adil Kutlu
7-) Murat Öz
:cool: Ö.Faruk DAMA (Ankara)
9-) Ömer Dişdiş ( Ankara- Şu anda çok erken olmakla beraber, en azından kararlıyım
10-)Ayça Yıldırım
11-) Anıl
12-)Selçuk RAHATLAR(Adana)
13-)Mahmut DEMİR(Adana)
14-)Ömer PEKERGİN(Adana)
15-)Özgür AKSÖZ(Adana)
16-)Emre AKDERE(Yozgat)
17-Sedat DAL (Yalova) aksilik olmazsa...
18-Gökhan Tepegöz (Adana)
19-Mustafa Özçürümez(Adana)
20- Funda Erhan ( İstanbul )

COMPETUS' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Bu faaliyette katılım oldukça yüksek olacak gibi görünüyor.Muhtemelen tek bir araçla gitmek daha mantıklı olacaktır.Faaliyet öncesi son kez listeyi gözden geçirip araç kiralama konusunda çalışmalar yapılacaktır.

Saygılarımla,
Murat

MURAT orada yol durumu nedir otobüs nereye kadar girebilecek ona göre yardımcı olabilirim. otobüs kiralamada

LeoneKG' Alıntı:
Dağa tırmanış yapmadan, min. çadır, mat, yiyecek gibi envanterle beş parasız ta İzmit'lerden katılma isteği olanlar olsa nasıl bir çözüm sunulabilir :D

Dağa tırmanmak şart değil. Göl kenarında kamp kurabilirsin. Kendi aracıyla gidenler olacaktır. Ulaşım için onlardan yardım istersin. Olur neden olmasın :smiley:

1-) Ertürk AŞAR
2-) Efe Karaismailoglu
3-) Murat Albayrak
4-) Çiğdem Avcı
6-) Ömer Adil Kutlu
7-) Murat Öz
9-) Ömer Dişdiş ( Ankara- Şu anda çok erken olmakla beraber, en azından kararlıyım
10-)Ayça Yıldırım
11-) Anıl
13-)Mahmut DEMİR(Adana)
14-)Ömer PEKERGİN(Adana)
15-)Özgür AKSÖZ(Adana)
16-)Emre AKDERE(Yozgat)
20- Funda Erhan ( İstanbul
21-)Mehtap Altınel (Adana)

Size güzel mi kötü mü olduğuna karar veremediğim bir haberim var.

16 - 17 Temmuz 2011 tarihleri arasında Darboğaz Dağcılık Kulübünün Darkay Dağcılık Şenliği yapılacak.

16 Temmuz Cumartesi günü saat 09:00'da Ulukışla meydanında buluşulacak.
Darkay kulübünün araçları ile Meydan yaylasına ve oradan da (yürüyerek - çantalar başka araçlar ile taşınacak) karagöl'e intikal edilecek.

TezzMertek' Alıntı:
Size güzel mi kötü mü olduğuna karar veremediğim bir haberim var.

16 - 17 Temmuz 2011 tarihleri arasında Darboğaz Dağcılık Kulübünün Darkay Dağcılık Şenliği yapılacak.

16 Temmuz Cumartesi günü saat 09:00'da Ulukışla meydanında buluşulacak.
Darkay kulübünün araçları ile Meydan yaylasına ve oradan da (yürüyerek - çantalar başka araçlar ile taşınacak) karagöl'e intikal edilecek.

Murat biraz kalabalık olacak orası. Ama Gezenbilir tanıtımı için de iyi olacak. Biz de ulaşım için benzer bir yol planlıyoruz.

15 Temmuzda mı orada olacaksınız.?

İzmir'de ki durumlar nedeni ile ne Ömer ne ben kesin geliyoruz diyemiyorum.

TezzMertek' Alıntı:
15 Temmuzda mı orada olacaksınız.?

İzmir'de ki durumlar nedeni ile ne Ömer ne ben kesin geliyoruz diyemiyorum.

Evet 14 Temmuz akşamı, İstanbul'dan hareket edeceğim. 15 Temmuz öğlen saatlerinde buluşma planlıyoruz. Keşke gelebilseniz.

Keşke gelebilsek Efe Ağabey...
Son bir aydır ne yazık ki hastanelerdeyiz hem ben hem Murat...
İnşallah hastalarımız kendilerini toparlar ve siz gönül dostları ile bu güzel etkinliğe katılma imkanı buluruz...

matiate' Alıntı:
Keşke gelebilsek Efe Ağabey...
Son bir aydır ne yazık ki hastanelerdeyiz hem ben hem Murat...
İnşallah hastalarımız kendilerini toparlar ve siz gönül dostları ile bu güzel etkinliğe katılma imkanı buluruz...

Geçmiş olsun inşallah.
Selam ve Sevgilerimle
Efe

ZEUSSSS' Alıntı:
1-) Ertürk AŞAR
2-) Efe Karaismailoglu
3-) Murat Albayrak
4-) Çiğdem Avcı
6-) Ömer Adil Kutlu
7-) Murat Öz
9-) ............................................................................................
10-)Ayça Yıldırım
11-) Anıl
13-)Mahmut DEMİR(Adana)
14-)Ömer PEKERGİN(Adana)
15-)Özgür AKSÖZ(Adana)
16-)Emre AKDERE(Yozgat)
20- Funda Erhan ( İstanbul
21-)Mehtap Altınel (Adana)
Çok üzülerek bu etkinliğe gelemeyeceğimi bildirmek istiyorum, önümüzde zaman olması nedeni ile durumda değişiklik olursa değerlendiririm.
Herkese iyi eğlenceler.

ben de o tarihlerde yıllık izin planlıyorum, herkese keyifli aktiviteler

1-) Ertürk AŞAR
2-) Efe Karaismailoglu
3-) Murat Albayrak
4-) Çiğdem Avcı
6-) Ömer Adil Kutlu
7-) Murat Öz
............................................................................................
9-) Ayça Yıldırım
..................................................................
10-) Selçuk RAHATLAR(Adana)
11-) Mahmut DEMİR(Adana)
12-) Ömer PEKERGİN(Adana)
13-) Özgür AKSÖZ(Adana)
14-) Emre AKDERE(Yozgat)
15-) Sedat DAL (Yalova) aksilik olmazsa...
16-) Gökhan Tepegöz (Adana)
17-) Mustafa Özçürümez(Adana)
1:cool: Funda Erhan ( İstanbul
19-) Mehtap Altınel (Adana)

Bende bende gelebilirim yalnızca sizinle nasıl irtibata geçebiliriz.. birde bu işlerde amatörüz dağcılık eğitimi almak şartmı kondüsyon iyi :DDDD

cuma günü öğlen ırda olunması nedeniyle %90 gelemeyeceğimi çooook üzülerek belirtirim. keşke zamanı uydurabilseydik. kamp alanına ulaşmanın başka yollarını bulma ihtimalime karşılık listeden adımı şimdilik silmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri