Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,652
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

TezzMertek' Alıntı:
Tren ile ulaşılabilme imkanı varmış.
Vakit sorunumuz olmazsa çuf çuf yapsak mı.?

Otobüs ile İzmir - Ulukışla 10-11 saat sürüyor.
Olabilir aslında.Daha önce hiç tren ile uzun yolculuğa çıkmamıştım ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

tren uyar derim, otobuslerde kalkıp yürüyemiyorum trende kalkıp yürür ayak uyuşukluğunu gideririm :smiley:
atar matları yere yatar uyuruz (yer bulursak) :D

Adana üzerinde tren var Ulukışlaya.
Ankara üzerinden gelen var mı çözemedim tcdd sayfasında.
:smiley:

İzmir belediyesi metro hattını Adana'ya kadar uzatsın imza toplayalım.ne işimiz var ankada ;D

ankaradan ben varım murat :D buyrun beklerim beraber gideriz belki :D

Katılım Listesi:
1) Ertürk AŞAR

Katılım Listesi:
1) Ertürk AŞAR
2) Efe Karaismailoglu

Katılım Listesi:
1) Ertürk AŞAR
2) Efe Karaismailoglu
3) Murat Albayrak

Katılım Listesi:
1) Ertürk AŞAR
2) Efe Karaismailoglu
3) Murat Albayrak
4) çiğdem avcı

cidowsky' Alıntı:
Katılım Listesi:
1) Ertürk AŞAR
2) Efe Karaismailoglu
3) Murat Albayrak
4) çiğdem avcı
5) Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi :()

Katılım Listesi:
1-) Ertürk AŞAR
2-) Efe Karaismailoglu
3-) Murat Albayrak
4-) Çiğdem Avcı
5-) Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi :() ( Olmaz olmaz ;D )
6-) Ömer Adil Kutlu
7-) Murat Öz

1-) Ertürk AŞAR
2-) Efe Karaismailoglu
3-) Murat Albayrak
4-) Çiğdem Avcı
5-) Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi :() ( Olmaz olmaz ;D )
6-) Ömer Adil Kutlu
7-) Murat Öz
:cool: Ö.Faruk DAMA (Ankara)

Şu an için katılım konusunda çok erken olmakla beraber, katılmayı çok istediğim bir etkinlik.
Takibe alayım.

1-) Ertürk AŞAR
2-) Efe Karaismailoglu
3-) Murat Albayrak
4-) Çiğdem Avcı
5-) Murat Sancak(izmir)(o dönem izin sorunu olmazsa tabi ) ( Olmaz olmaz )
6-) Ömer Adil Kutlu
7-) Murat Öz
:cool: Ö.Faruk DAMA (Ankara)
9-) Ömer Dişdiş ( Ankara- Şu anda çok erken olmakla beraber, en azından kararlıyım :smiley: )

Merhabalar arkadaşlar.

Foruma yeni üye oldum ve bir haftadır hergün deli gibi okuyorum formu. Ben doğa yürüyüşlerine yeni başaldım ve Adanada yaşıyorum. Karboğazı , Emli vadisi, Papazın bahçesi vb. birkaç yürüyüşe katıldım ve de katılmaya devam etmek istiyorum. Bu faliyetinizede katılmak istiyorum( Yanımda bir kaç arkadaşda gelebilir)

Soruma gelince; Bu faliyetinizede zirve yürüyüşü bizim gibi yeni başlayan doğa yürüyüşçülerine uygun olur mu? Yoksa dağcılık eğitimi almış olmak mı gerekli ? Medetsiz zirvesine çıkmayı çok istiyorum. Çok güzel ve gösterişli bir zirve...

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri