Herkese Selamlar
Öncelikle Etkinliğimiz 4 araçın menekşe yaylasına ulaşması ile tamamlandı. VE LR buluşması gerçekleşti.
Ulaşan Araçlar
1 Adet defender
1 adet discovery II
1 adet Discovery III
1 Adet Syncro T3
Bu araçların Pilotları ve Co pilotlarını canı gönülden kutluyorum, (defender'daki arkadaşların isimlerine vakıf değilim mesajımı okurlar ise lütfen kendilerini tanıtsınlar )
Sevgili Burak Dokur'u Altuğ Özsoydaşı ve Sinan Dölek'i tebrik ediyorum çok gerçekten araçları ekipmanları ve birlikte Menekşe Yaylasına ulaştılar.
Ahmet Erciro'ya ayrıca teşekkür etmek isterim, çünkü hem cesaret gösterip önde kalan ekibin peşinden devam etti, hemde onlara çok destek oldu.
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler, Nefis görselleriniz olduğunu biliyorum lütfen Forumda paylaşalım,
Kazaya Gelince;
Çok talihsiz bir olay, Kazalar her yerde her zaman oluyor, olur. Biz çok şanslıydık kimseye bir şey olmadı. Dağlarda çok kazalar görmüş, bir amatör dağcı bir doğa sporları sevdalısı olarak en sevindiğim olay hiç bir şekilde yaralanma ve can kaybı olmaması. Çünkü genelde dağlarda olan kazalar yaralanmalı bile olsa genelde ölümle sonuçlanıyor.
Bununla Birlikte kazaya çok üzüldük tüm ekip, evet can kaybı olmadı ama araç hasarlandı, Aracın sahibi olan arkadaşımıza bir kez daha geçmiş olsun diyorum, telefon numarasını hala arıyoruz, bulur bulmaz telefon edip bir kez daha geçmiş olsun diyeceğim.
Kazanın olduğu yerden bir çok arkadaşımızla geri dönüş yaptık, Buluşamadığımız bir çok arkadaşımızda oldu, ciddi hava koşulları oluştu çok kısa süre içinde. Maceralı bir gezi oldu, her yönüyle hafızalarda kalacaktır.
Bu gezide tanışıp arkadaş olduğum sevgili Derya, Özgür, Emre, Ünal, Emre iyiki varsınız en kısa zamanda yine maceralı bir etkinlikte buluşalım. Mustafa yol tariflerinde çok yardımcı oldun, emeğin tartışılmaz.
Erman abi, Efe abi ,Sevgili Mehmet, İbrahim abiye, Hüsoff'a güzel dostlukları ve destekleri için çok teşekkür ederim.
Ereğli'den sevgili Murat kardeşimiz ve Co pilot arkadaş size de bize yolda verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim.
Kısaca Konvoy'da olan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En kısa zamanda yeniden buluşup yeni bir etkinlik yapabilmek dileklerimle.
Ben malesef çok fotoğraf çekemedim, sizler paylaşırsanız süper olur.
Herkese Saygılar & Selamlar
Ender