Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,260
Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

IMG908.jpg

IMG930.jpg

IMG938.jpg

IMG922.jpg

IMG886.jpg

IMG888.jpg

IMG889.jpg

IMG894.jpg

IMG948.jpg

IMG947.jpg

IMG949.jpg

siz şimdi karanlığın içinden bu aracın geldiği sanıyosunuz ama daha çok var gelmesine çok ;D ;D ;D

Etiketler

ben yanarım yanarımda neriman hanımın giderken börekleri götürmesine yanarım göz göre göre börekler ;D

parodi' Alıntı:
en rahat geçen mustafa abi oldu neden co-pilotu parodi fatihti ehem ehem ;D ;D ;D

Ah Fatih bilsem seni aracına davet edenin etabı en kolay geçeceğini bunu ben yapardım :smiley: Kendimi iyi hissetmediğim ve co-pilot bulamadığım için ayrıca Kılıçlı'dan bir kez daha tırıs tırıs dönmemek için katılmadım geziye ama her zamanki gibi fotolar "keşke" dedirtiyor :(
Bunu tekrarlayabilir miyiz acaba?...
Kılıçlı'dan bir alacağım ve Fatih kardeşime de bir jest borcum war ;)

abi çok teşekkürler ... o vinç nasıl yanar anlamadım gitti demekki bide yedeği lazım :smiley: ... Hafta içi şu telsiz işimle makinanın sağ çontasını değiştireyimde köfteci modundan çıksın makina dumandan boğulucaz yoksa :smiley:

gerçektende çok keyifliydi sevtap aynı youtube ta izlediğim bolivya panama ve rusyadaki offroad etapları gibiydi...valla araba yapana kadar herzaman co-pilot olarak yardımcı olurum mustafa abiyle transfer pazarlığını yaparsın artık ;D ;D ;D

fatih eline sağlık fotolar harika ama börekler daha güzeldi !!! :D

fatih abi benim transfer ücretim düşük bi yarım ekmek sucuk bide kola alan herkez benle gelebilir :smiley: ... Mustafa abi yi seçersen mangaldan aşşası kurtarmaz :smiley:...

o pakurda pilotlar co-pilotlara sucuk ekmek kola alıyo gültekincim ;D ;D ;D

Fotoları çekenlerin eline sağlık.çok güzel kareler..ama daha çok fotoğraf olduğunu biliyorum..hadi ama üşenmeyin :(
Sedat'ın bir çok kare çektiğini gördüm..Genelde sabah 03.00-04.00 arası aktiftir..Bekliycem :D

vay vay vay erhan sen gömdün börekleri demek belkide suat abinin benzini arada çektin börek operasyonunu başlattın kimbilir ;D ;D ;D ;D

Evet ya ..iyi hatırlattınız :smiley: .. Suat böreklerle kaçtı..Erhan'da peşine...Böreklerin Suat'ta olduğunu bilseydim ben çekerdim Suat'ı :D
Bu arada geçmiş olsun Suat+Erhan...Üniversitenin oradaki Total den mi aldınız benzini ?

Atv ekibine kısa bir röpörtaj veren Faruk arkadaşımızın,hızını alamadığını görünce bir röpörtajda ben istedim.Sağolsun beni kırmadı. :D :D

250.jpg

arkadaşlar siz ne yapmışsınız böyle gezen bilir modundan çıkıp yüzen bilir moduna girmişsiniz bende düşünüyordum gelsemmi diye gelsem ben ve motosikletim bogulurmuşuz size ayak uydurmak çok zor fakat görüntüler harika ötesi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR