Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)
Evt uzun bir aradan sonra gerçekten çok keyif aldığım bir gündü ve bugünün güzelliğini yine yardımlaşma ve dayanışmanın tepe noktasında olduğu bir gün geçirmemde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve yine iyiki sizleri tanımışım diyorum...
Bu arada orada patlayan o kadar flaş vardı lakin gelen fotolar bunu göstermiyor..nerdeler yaww..
n
Moderatöre Bildir Logged
DUYURU
[/Pazar günü yaptığımız geziden sonra yazılan yorumlar ve fotoğrafları inceledim.Bir mesaj dikkatimi çekti ve söze buradan başlamaya karar verdim. '' YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMANIN TEPE NOKTASI !!!'''
21 + 2 Araçtık. 20 ve 21 Numara Nadir Abi(Mogzilla) ve ben (Moger)olduğuma göre önümüzdeki 19 arkadaş kendi programlarına göre eğlendiler güzel bir gün geçirdiler.
Bütün gün boyunca debelenip ,Karadeniz sahiline sadece 10 saniye bakıp sonra nereye gideceğimiz belli olmayan bir başıbozuk bir programla, yol ortasında bırakıp gitmek benden yaşça büyüklerime ve ayrıca benden daha tecrübelilere hiç mi hiç yakışmadı !
'' KAPILARA NUMARA YAPIŞTIRILIP HADİ BİZ OFFROAD YAPALIMLA BU İŞLER BİTMİYOR '' Eğer geziden evvel araç sınıfını ,parkurlara göre ısrarla belirtiyorsanız, gezi kurallarının da geri kalanlarına uymalıyız kaanatindeyim.'' ASFALTA ÇIKTIM SENİ TANIMAM DİYEN KİŞİYİ ,BENDE BUNDAN SONRA ZORLU ETAPLARDA TANIMAM'' Hadi beni geçelim ,ama Nadir Abiye ayıp yaptığımız kaanatindeyim. Her zaman herkese yardım elini uzatan bir kişidir .O akşam aracı zor durumdayken ,o zor şartlarda geri dönmesi kendi tecrübesi ve başarısıdır.Zor etaplarda bugüne kadar aranızda birçok arkadaşa yardım ettik.Maksat beraber mücadele etmekti...Balaban gezisinde sabah girdiğimiz ormanda gece 23 00 de aranızdan çoğunu balçıktan çıkardım. Seve seve yaptım...Aynı şeyi Nadir abi de birçoğunuza yaptı.Ama ne yaptığımız belli olmayan bir programla ,asfalta çıktığınızda dikiz aynanızdan baktınız mı 20 ve 21 numara nerede? Bu adamın aracı arızalıydı varmı ihtiyacı diyeniniz oldu mu?Allahtan Mert'in telefonunu biliyoruz aradık grup nerede dedik? Abi herkes eve gidiyor deyince.....Zaten fazla birşey söylemeden telefonu kapattık !! Mert sağolsun bizi bekledi de yolu bulduk !!!
'' ASFALTTA BENİ TANIMAYANI ÇAMURDA TANIMAM !! '' .İçinizden bana kızan kırılan da olabilir ama şapkayı koyalım düşünelim.''Sana ihtiyacımız yok biz de vinç var biz kendi başımızın çaresine bakarız ''diyeninizde çıkabilir..Ama Kameramanların Discovery sini 3 aracı birbirine bağladınız yine toprağa tutunamadınız bize nihayet izin verdiniz seve seve yardım ettik. Balabanda o balçıkta battığınızda hepinizin aracında vinç vardı neden birbirinizi kurtaramadınız? Birbirimize yardım etmeyeceksek bu gezilerin anlamı ne? Biz yine Nadir Abiyle arkadan geliriz ,baktık kaldınız........BASAR GEÇERİZ....!Amaç bu değil!!!!!
Bu yazdıklarım, kendi düşüncelerim, ama Nadir abiyi biraz tanıdıysam yazdıklarımın altına imzayı koyar...Biz bundan sonraki gezilere gelirsek seyirci etabında varız ....SEYREDECEĞİZ !!! Hepinize Saygılarımla....(MOGER İLKER ERDOĞAN )