Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,252
Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

bu gezinin gündüz kısmı için konvoy kurallarının uygulandığını söyleyebiliriz, guruplar ayrılana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı ancak kolay parkurdan giden gurup akşam belli bir saatten sonra genel olarak konvoy kurallarının hiçbirine uymadı, arazide ön taraf yol ayrımlarında arka tarafı beklemedi
benim telsiz problemim de eklenince işler karışmaya başladı, her zaman telsize güvenmek te doğru değil demek ki, konvoy böylesine kopuk olmamalıydı, Nadir abi beni arayınca yol kenarında durdum, arkamdan gelenler basıp gitti, belki benim araçta bir arıza vardı, durulması gerekmezmiydi? Köyde mogların önündeki araç mogların gelmediğini görmesine rağmen neden beklemedi?
Konvoy kurallarının uygulanması konusunda çok eksiklerimiz var malesef, ne önündekini ne arkasındakini umursamadan basıp giden arkadaşlar araçları arızalandığında ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar

Etiketler

Sevgili Yüksel üzerine sakın alınma...Ben ortaya konuştum...mesaj almak isteyen alır...Kargaşadan,disiplinsizlikten yakındım, Her zaman yardıma hazır olduğun bilincindeyim.....Kendine iyi bak..Saygılar...

resimler arttıkça keyfimizde katlanarak artıyor...34 sss 86 plakalı zj etaba girdimi acaba....

Kurallar ihtiyaçtan konulur, uygulanarak öğrenilir, okunarak değil.. Mutlaka aksilik ve problemler, kurallara uymayanlar olacaktır... önemli olan derslerin çıkarılması, önlemlerin alınması, gelecek gezilerde aynı hataların yapılmaması.. Ben kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, önemli olan farkındalık... arkamdaki araç nerede? Mert neden durdu? bunları insanın kendine sorması için konvoy tecrübesi olması lazım... Allah hepimizi kazadan beladan korusun, sorunlar çözülür, araçlar yürür.. yeterki dostlar kırılmasın...

Bu arada pazar günü aracımdaki marş problemlemini tecrübesiyle çözen sevgili Kamil arkadaşımıza da teşekkürlerimi iletirim.Oktay' a da selamlar.....

endüstri' Alıntı:
resimler arttıkça keyfimizde katlanarak artıyor...34 sss 86 plakalı zj etaba girdimi acaba....
fahri abi parkurdaydım vinç olmadıgı için ugur abilerin 2 gurubun girdigi parkura giremedim benim araç 3" yükseltme kiti ve 285/75/16 federal çamur lastikleri ile gayet memnun edici birde ön şaft istavrozlu yapılınca degme keyfine keyif almak istiyorsan sende uygula bak zj neler yapıyor

Ya arkadaşlar resimler çok güzel... Videoları biz geziye katılmayanlar, 1200 km uzakta olanlar nereden izleyeceğiz? Bilgisi olan varmı? Motor sesi duymak istiyoruz..

Arkadaşlar öncelikle organizasyon için herkesin eline, emeğine ve ayaklarına sağlık. Bir takım sorunlar yaşandı ama kimsede bir art niyet olduğunu düşünmüyorum, zaten yazılanlar da bunu gösteriyor... Bir sonraki organizasyonlarda yine aynı sorunları yaşamamak için neler yapmamız gerektiğini ilk toplantımızda tartışmamız lazım. Yoksa insanlar haklı olarak kırılmaya devam edecekler...

Ben de kaydettiğim video görüntülerini paylaşayım...

[youtube=600,470]_cXhNyNJ56g[/youtube]

http://youtube.com/watch?v=_cXhNyNJ56g

musa zeje 5.2' Alıntı:
endüstri' Alıntı:
fahri abi parkurdaydım vinç olmadıgı için ugur abilerin 2 gurubun girdigi parkura giremedim benim araç 3" yükseltme kiti ve 285/75/16 federal çamur lastikleri ile gayet memnun edici birde ön şaft istavrozlu yapılınca degme keyfine keyif almak istiyorsan sende uygula bak zj neler yapıyor
musa zeje 5.2' Alıntı:
fahri abi 13 kapı numarası ile katıldım resimlerde var

teşekkürler musa arkadaşım... zj lerin neler yapabildiğini görmek keyif verici ...o balçıktan çıkmak her baba yiğidin harcı değildir zaten...benim lastikler biraz küçük 245x75x16 ...ön şaft için istavroz yapılmadı mı?

KAYDETTİĞİM VİDEO GÖRÜNTÜLERİ

http://www.pikniktube.com/v/ede5a0933a91a18e6fa5670878b14ec0/GEZENBİLİR-OFFROAD-GURUBU

http://www.pikniktube.com/v/60d85ce8e3b6933acc4e5a85463f3a7a/GEZENBİLİR-OFFROAD-GURUBU

http://www.pikniktube.com/v/a4cc81fee287de0b086df01480f3d7b3/GEZENBİLİR-OFFROAD-GURUBU

UMARIM BEĞENİRSİNİZ

umarım ne demek müthiş güzel videolar seninde Sedat'ında ellerinize sağlık :D gelemesekte bize bu güzellikleri yaşattınız , sağolun varolun :D

Nefis video görüntüleri için Sedat ve Neriman'a teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR