Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)
Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)
Çok güzel bir gezi olmuş. Orada olmak isterdim. Özellikle suda oynamak çok keyifli olurdu.
Demek ki sadece İstanbul'da ciddi araziye girebilecek en az 30 araç ve üyemiz var.
kıskanmakta hiçte haksız değilmişim bak Uğur ;D ;D harika görüntüler için emeği geçen herkese teşkler bu harika görüntüleri çeken herkase de ayrıca tşlker
Göründüğü kadar kötü değil durumu aslında... Konvoyun ilk yola çıktığı anda araçlar dizilirken, yolu kapatmamak için kenara yanaştığında, banket toprağının "çok yumuşak ve yığma" olması azizliğini uğradı...
Önden ufak bir müdahele ve ilk makbuz...
İlk aracın arka koltuğunda oturan, parlayan bir çift göze sahip şey, bir insan değildir herhalde, öyle değil mi? En iyi ihtimalle bir köpek olsa gerek.
Çok keyifli ziyadesiyle zorlu özellikle de gece; bir kılıçlı meydan muharebesi daha zaferle atlatıldı.
Beni co-pilot alan faruk ve mustafa abiye arkadaşım sinanı co-pilot alan gültekine beni açlıktan ölmekten kurtaran mübarek insan ruhani liderimiz rejeep abime teşekkür ederim.
Orkun sen bunu nasıl kaçırdın ben ona yanarım senin mavi tosun çoşardı orda.
gültekin senin vinç varmış niye girmedin ben anladım etaba çalışmıyomuydu eğer çalışmıyosa gerçekten zor olurdu vinçler araçlar birer birer çöktü zaten en diri kalan etapları en rahat geçen mustafa abi oldu neden co-pilotu parodi fatihti ehem ehem ;D ;D ;D
aşağıda da fotoğraflar delikanlı etabında fotoğraf çekemedim çünkü gırtlağıma kadar çamurdum işallah birileri o anları çekmiştir.
Süper biz gezi oldu..Faruk'un lastiğinin janttan ayrılması ve Can'ın mog'unun gaz pedalının sıkışması dışında kayda değer bir problem hatırlamıyorum.Kazasız ve sorunsuz gezi için tüm katılanlara ve emeği geçenlere teşekkürler..Ayrıca bu güzel parkuru gezi arşivimize kazandıran Yüksel'e tekrar teşekkürler..Anlatımı ile zor olan ama yaşanması gereken fevkalade güzel bir etap..
Off-Road tan beklenilenleri her kişiye göre verebilen bir etap..Zoru ile kolayı ile nefis bir yer.
2.grup'un etabı bitirdiği zaman saatler 01..30 yi gösteriyordu...
Emeği geçen ve katılanlara geziye kattıkları keyif için teşekkür ederim...
Problem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun...
Fotoğrafları ile geziyi belgeleyen arkadaşların bileğine, gözüne sağlık...
Gece yarısından sonra, saat 02:00 civarı eve ulaşabildim...