Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,262
Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

Vallla Arkadaşlar Denilecek Kelime Yok,
Süpersiniz,
Camurunuz Bol Olsun

Ama Lütfen fotoğraflarda Cimrilik, üşengeclik Yapmayın Yollayın Hepsiniz Yauu

Etiketler

Resim077.jpg

Resim096.jpg

Resim092.jpg

Resim095.jpg

Arkadaşlar bendeki resimler bu kadar katılan ve emeği gecen herkese teşekürler .Güzel bir gezi oldu

çok güzel bir gezi olmuş ,resimler de harika .

süper gezi olmuş.... işi gücü bırakıp sanayiye gidiyorum gaza geldim CJ'in hemen bitmesi lazımmm...

Çok güzel bir gezi olmuş. Orada olmak isterdim. Özellikle suda oynamak çok keyifli olurdu.
Demek ki sadece İstanbul'da ciddi araziye girebilecek en az 30 araç ve üyemiz var.

kıskanmakta hiçte haksız değilmişim bak Uğur ;D ;D harika görüntüler için emeği geçen herkese teşkler :D bu harika görüntüleri çeken herkase de ayrıca tşlker :D

Paylaşımlar için teşekkürler.
17 kapı numaralı araca n'oldu acaba?

schweps' Alıntı:
17 kapı numaralı araca n'oldu acaba?

Göründüğü kadar kötü değil durumu aslında... Konvoyun ilk yola çıktığı anda araçlar dizilirken, yolu kapatmamak için kenara yanaştığında, banket toprağının "çok yumuşak ve yığma" olması azizliğini uğradı...
Önden ufak bir müdahele ve ilk makbuz... ;)

Dakika 1 Gol 1 Yanii,
Vallaaa Asvalttada Ofroadd Süpermiş, heyecan Her Yerde
Bir Kere Niyet Edin Yeterli Yanii ;D ;D

süper bi gezi olmuş ayağınıza sağlık..ilk fotolarda görünen beyaz toyota pikap kimin?

Neriman' Alıntı:

İlk aracın arka koltuğunda oturan, parlayan bir çift göze sahip şey, bir insan değildir herhalde, öyle değil mi? En iyi ihtimalle bir köpek olsa gerek.

Çok keyifli ziyadesiyle zorlu özellikle de gece; bir kılıçlı meydan muharebesi daha zaferle atlatıldı.
Beni co-pilot alan faruk ve mustafa abiye arkadaşım sinanı co-pilot alan gültekine beni açlıktan ölmekten kurtaran mübarek insan ruhani liderimiz rejeep abime teşekkür ederim.
Orkun sen bunu nasıl kaçırdın ben ona yanarım senin mavi tosun çoşardı orda.
gültekin senin vinç varmış niye girmedin ben anladım etaba çalışmıyomuydu eğer çalışmıyosa gerçekten zor olurdu vinçler araçlar birer birer çöktü zaten en diri kalan etapları en rahat geçen mustafa abi oldu neden co-pilotu parodi fatihti ehem ehem ;D ;D ;D
aşağıda da fotoğraflar delikanlı etabında fotoğraf çekemedim çünkü gırtlağıma kadar çamurdum işallah birileri o anları çekmiştir.
photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

Süper biz gezi oldu..Faruk'un lastiğinin janttan ayrılması ve Can'ın mog'unun gaz pedalının sıkışması dışında kayda değer bir problem hatırlamıyorum.Kazasız ve sorunsuz gezi için tüm katılanlara ve emeği geçenlere teşekkürler..Ayrıca bu güzel parkuru gezi arşivimize kazandıran Yüksel'e tekrar teşekkürler..Anlatımı ile zor olan ama yaşanması gereken fevkalade güzel bir etap..
Off-Road tan beklenilenleri her kişiye göre verebilen bir etap..Zoru ile kolayı ile nefis bir yer.
2.grup'un etabı bitirdiği zaman saatler 01..30 yi gösteriyordu...

Emeği geçen ve katılanlara geziye kattıkları keyif için teşekkür ederim...
Problem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun...
Fotoğrafları ile geziyi belgeleyen arkadaşların bileğine, gözüne sağlık...
Gece yarısından sonra, saat 02:00 civarı eve ulaşabildim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR