Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,260

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

Evt uzun bir aradan sonra gerçekten çok keyif aldığım bir gündü ve bugünün güzelliğini yine yardımlaşma ve dayanışmanın tepe noktasında olduğu bir gün geçirmemde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve yine iyiki sizleri tanımışım diyorum...
Bu arada orada patlayan o kadar flaş vardı lakin gelen fotolar bunu göstermiyor..nerdeler yaww.. :smiley: :smiley:

faruk iyi eğlenmişsiniz darısı başımıza ...fakat bir şey sormak istiyorum , senin koca devi çekmek için nasıl bir vinç kullanıyorsun...yoksa makara yardımı ilemi çıkıyorsun.. aracın ağırlığı nedir.

Arkadaşlar Valla Süper Olmuş
Acaba Topluca Cekilmiş Bir Fotoğraf Eklermisiniz
Hani Gezenbilirin Sayenizde Ulaştığı O Güzel Noktayı Sergilemek Adına
Saygılar Sevgiler

endüstri' Alıntı:
faruk iyi eğlenmişsiniz darısı başımıza ...fakat bir şey sormak istiyorum , senin koca devi çekmek için nasıl bir vinç kullanıyorsun...yoksa makara yardımı ilemi çıkıyorsun.. aracın ağırlığı nedir.

Valla gerçekten çok keyifli bir gündü..bu arada aracın ağırlığı 3 ton..

yettim mustafa abi
IMG946.jpg

IMG943.jpg

IMG945.jpg

IMG941.jpg

IMG896.jpg

IMG901.jpg

IMG897.jpg

IMG905.jpg

IMG885.jpg

IMG937.jpg

eylemim devam edicek... fatih kılıçlı cephesinden bildiriyor resmen olağan üstü hal gibiydi be ya

buyrun
IMG926.jpg

IMG917.jpg

IMG912.jpg

IMG902.jpg

IMG911.jpg

IMG892.jpg

IMG916.jpg

IMG925.jpg

IMG907.jpg

IMG899.jpg

recep abi balık tut erhanın arabasının içinde hem usta offroadcu hemde tam bir avcı

Valla 37 yaşında olmasına rağmen benim SCOUT sınavı geçti ... eksikler tespit edildi ve hemen harekete geçilecek :smiley:

Çok şanssız bir şekilde yolda kendi kendine vincim alev aldı kabloları kopara kopara kese kese röle kutusunu söktük yoksa yanarken çekecektik fotolarını hiç olmayacak şey oldu ? Elektrik tesisatını sıfırdan yapıcaz artık bide içine 2 tane marin sintine pompası koymam lazım bi ara ayağımın altında bi kıpırtı oldu dedim heralde alabalık falan girdi :smiley: ...

Ama çok keyif aldım şahaneydi ...

fatih kardeş negüzel çekmişsin,maşallah
recep abinin yakalayacağı balık bu kadar olur zaten ::smiley:

abi valla cep telefonuyla yaptım bişeyler şimdi yüklüyorum daha bucket'e daha yollıycam 10dk ya.esas benim video çekmem lazımdı ama organize olamadık fena film çıkardı neyse benim bildiğim gezenbilir rahat durmaz yine gider cepheye patlatırız videoyuda ;)

mogların lastik desenleri ters yönlere bakıyor ...acaba hangisi doğru :???

Gültekin evet yaa..geçmiş olsun..büyük sıkıntı olurdu ..Tabiiki aracında hayırlı olsun..o çift egzos amma hormurduyor yaw :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR