Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,258

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

mert'in her açtığı başlıkta araç sınıfı B olması gerekiyordu ama resimlerden gördüğümüz kadarıyla ki daha önce de gündeme gelmişti b sınıfı olmayan araçlar gezilere katılmış yazılana uyan arkadaşlar geziyi kaçırmıştı.araç modifikasyonuna önce yükseltme sonra lastikle başlayan serüven sınıflama konusuna gelince çuvallıyor.aramızda roll- cage-bar olan araç sayısı sınırlı eğer parkur bu derece zor ve vinçi olan olmayana yardım etmeyecekse devrilme riskine karşı A sınıfı daha uygun düşmez mi?can güvenliği açısından.muhalefet için yazmıyorum paylaşalım istedim şimdiden kazasız belasız güzel bir gezi diliyorum...

sağol varol musatafa abi zaten gözümü kararttım olmadı bi yerden katır matır bulup öyle devam edicem musa gibi ;D lakin pazara izin bidaha anca yaza denk gelir...

fatih musa'nın altında 225 katır var ama ;D ;D ;D

yaw cüneyt o şimdi var offroad'a ilk 4x4 küheylanla başladı fotoları durur ;D

Kılıçlı dar ve tünel gibi zorlu bir etaptır..Vinçsiz olana yardım için dönme ve manevra yapma şansınız sıfır.. :( ...Tren lokomotifi gibi sıralanılır ve tek tek etap geçilir..Hızlı geçilmesi gereken yerler olduğu için bir araç geçmeden diğeri beklemek zorundadır..Vinç kaçınılmaz :smiley: Ama takla atacak bir yer de yoktur...Uçurum yok çünki...Kanallı dap dar up uzun bir tünel gibidir kılıçlı..5 araç 7 saatte anca geçiyorduk..Bakalım pazartesi işe yetişebilecekmiyiz :D

uğur abi bu siteye 4000 kişi kayıtlı bu kişilerden ise çok azı doğada arazi aracı kullanmış.burada yazılanlar,tecrübeler önemli bir kaynak.dönmeden makara ile kalana yardım olabilir mi ?ya da sınıflamada sabit nokta teçhizatı zorunlu değil bu tünele ilk giren aracın vinçini bağlayacağı bi ağaç falan yoksa ne olur nasıl kurtulur ?tünelden nasıl çıkar tarafsız olarak merak ediyorum.

Cüneyt ağaç bol..batan sadece kendini çekebilir...Dönüş manevrası yok..Arkana bağlıyıp çekiyim desen sen gidemezsin :( ..Hadi bir araç olur tabiiki kazma kürek çıkarılır kimse orada bırakılmaz..Ama bu iş bu kalabalıkta keyif değil kabus olur..Vinç şart...Ama benim orada 6-7 sefer kendimi vinçlediğimde oldu..Transit geçtiğimde(kilitle)...Son durum hakkında bilgimde yok..
Gezi yapıcaz diye arkadaşlara eziyet çektirmeye de hakkımız yok..Zorlu etap diye söylüyoruz ve B sınıfı diye uyarıyoruz...Daha ne yapalım Cüney'im.. :smiley:

uğur abi mahsustan kıllık yapıyorum ya.çalışıyorum gelemiyeceğim ya kıskançlıktan oluyo sırf bunlar. :D

abi ne demek enerjini topla sana lazım olacak.ii geceler fotoğrafları 4 gözle bekliyoruz...

Bu açıklamadan sonra bizler fotoğrafları heyecanla bekliyoruz :smiley: hadi bakalım çamurunuz bol, yolunuz açık olsunnn :smiley:
Jeep34' Alıntı:
Kılıçlı dar ve tünel gibi zorlu bir etaptır..Vinçsiz olana yardım için dönme ve manevra yapma şansınız sıfır.. :( ...Tren lokomotifi gibi sıralanılır ve tek tek etap geçilir..Hızlı geçilmesi gereken yerler olduğu için bir araç geçmeden diğeri beklemek zorundadır..Vinç kaçınılmaz :smiley: Ama takla atacak bir yer de yoktur...Uçurum yok çünki...Kanallı dap dar up uzun bir tünel gibidir kılıçlı..5 araç 7 saatte anca geçiyorduk..Bakalım pazartesi işe yetişebilecekmiyiz :D

Cüneyt senin kıskançlıklarına bende Ankara' da olduğum için katılıyorum ve '' kıskananlarbilir '' grubunu kuruyorum katılanlar msj atsın , liste yapsın :smiley: :smiley: :smiley:
duman' Alıntı:
uğur abi mahsustan kıllık yapıyorum ya.çalışıyorum gelemiyeceğim ya kıskançlıktan oluyo sırf bunlar. :D

Aslında benim araçta telsiz dışında bütün ekipman var ama arabayı almak ve ekipman için baya bir borca girdim. O yüzden geziye gideceğim diye çalışmama lüksüm yok. Ben de kıskanma turlarındayım.
Ekip olarak kazasız, arızasız gidin gelin.
Raporu dört gözle bekliyorum.

Bende yedek telsiz var Onur sen gel kardeşim yaw :smiley: Mıktanıs antenli el telsizi.....

Yarın SCOUT u deneme fırsatım olacak bakalım nasıl bir araç :smiley:

Herkeze sevgiler yarın görüşmek üzere ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri