Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,082
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

yağmurun dinmesini istiyorum burada da kar yağsınki etap suyunu ceksin kenarlarda oluşan bolca kar üzerinde hareketimiz kolaylaşsın

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Valla diğer bölgelere bişey diyemem ama burada şahane yağıyor, yerlerde birikmeler başladı. Dışarı çıkasım var :D

trafik kameralarından baktımda buyuk cekmece kar icinde yaaa şaka gibi

büyükçekmeceden son dakika haberi yogun kar yagışı var s virajları yavaşlamaya başladı araçlar örtülüyo :smiley:

Valla cem atla gel gezelim ;D

cemtascioglu' Alıntı:
nasıl yanı bahce sehırde karmı yagıyor deme be agzından bal damlıyor

bu arada aşırı yağış = isoff 2009 8 yarış sintaş etabını aklıma getiriyor aşırı yağmurdan etap çok ama çok cıvımıştı vallaha 5 6 7 sektöre gelinirken ki yollar çok ama çok kötüydü yaa

Hanımı da al gel biz şimdi yürüyüşe çıkıcaz :D

cemtascioglu' Alıntı:
geç oldu hanımla papaz oluruz yoksa garntı ordayım

şişli kurtuluşta da lapa lapa kar yağışı başladı beylerr

cemtascioglu' Alıntı:
deme be bızım burda tık yok kavacık halbukı burda cok yagar

vallaha çok guzel yağıyor bende sibirya kurdu var dayanamadı birader dediki ver şu hayvan bu senin karını görsün dedi dışarı cıkardı

cemtascioglu' Alıntı:
tam onun havası kurtulustamı oturuyorsun ben evlenmeden once çobanoğlu sk oturuyordum 26 sene

evet doğma buyume kurtuluşluyum ben doğduğum sok eski adı ile nasip sok şimdi şehit erdem canbaş sok. 1991den beride bozkurt cad oturuyorum

avatardaki jipimin resminin olduğu sok. kuyulubağ feriköy evlendirme dairesi yanı isoff yarışından 1 gun sonra yıkanmış hali arabanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri