Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

cemtascioglu' Alıntı:
sen gel herturlu cekerız cekmede problem yok

abi önündeyim ön tarafa halatı bağladım arkada sen oldunmu en kötü vincleriz makinayı hehehe bu iş tamam yaaa cem abi 4x4 takviyem hakan bulu da pisikolojik 4x4 üm ooh daha ne olsun

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

c@n' Alıntı:
abi önündeyim ön tarafa halatı bağladım arkada sen oldunmu en kötü vincleriz makinayı hehehe bu iş tamam yaaa cem abi 4x4 takviyem hakan bulu da pisikolojik 4x4 üm ooh daha ne olsun

merak etme amaç kalmak çekmek degılmı zevkı orada

cemtascioglu' Alıntı:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13252917.asp?gid=229
ya hava kuru olacak

evet abi bu işi göz önüne alırsak öğlen saatlerinde de güneş biraz yuzunu gösterirse etap ın su emişi artacak ve daha daha çok kurumuş alan cıvık camurun sertleşmiş suyu çekilmiş kuru camur halini görücez

isoff (8.yarış sintaş etabı saat 13:50 den sonra etap artık kurumuya yuz tutmuştu 16 da 7 8 9 10 11 sektörün olduğu bölümde baya toprak kurumuştu hatta 11 sektrün yanındaki s.o.s resimlerdeki mavi pajero

hasan abi bende gelmek isterim sizinle tabi yer bulabilrsem yancı olarak arabalardan birinde :D

cemtascioglu' Alıntı:
merak etme amaç kalmak çekmek degılmı zevkı orada

kalmak diyince ben kalmaktan yana hiç korkum yok abi soğuk kuyu botlarım hazır eldivevnlerim ve belediyeci yağmurluğuma kadar hazır önde 3.5 tona dayanıklı (marin tipi) halat u kilit ile koruma demirine sarılı halde beklemedeyim yani camura batmadan çıkmadan zevki olmaz zaten

ben baron yucel ile devrilmiş adamım yaa soğuk kanlılığımı oo aşıladı

cemtascioglu' Alıntı:
aynen bendede hazır kuyu botu eldıven vs yarın gorusmek dılegıyle ıyı geceler gelcı sabah olmaz ya bugun

abi sende bendensin yaa ben 9 aylık doğdum ama tezcanlıyım yaaa sorma pmr şarjda cb zaten araçta sabit bagajda diğer off road malzemelerim soğuk kuyular eldivenler 1 naylon 1 komple kumaş zart zurt

c@n' Alıntı:
abi sende bendensin yaa ben 9 aylık doğdum ama tezcanlıyım yaaa sorma pmr şarjda cb zaten araçta sabit bagajda diğer off road malzemelerim soğuk kuyular eldivenler 1 naylon 1 komple kumaş zart zurt

aynen benımkılerde sarj beklıyorum sabahı bende cok tez canlıyım ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
yeme icme alısverısını cumadan yaptım ;D

bende bu sabah halletim sucuk , biraz köfte filan 2.5 litre kola sabahda 4 ekmek alırım co pilot uma ve kendime fazla fazla alıcamki birisine lazım olursa veriyim ekmek diye (tabi biri mangal getirirse pişirebilirim yoksa avuc yalama teknikleri çalışmam gerekicek)

Arkadaşlar bir daha uyarmakta fayda var diye düşünüyorum;
Standart araçların gireceği etap resimlerdeki etap değildir..Hava şartlarına göre etapların uzunluğu ayarlanacaktır..Herkese eğlenceli bir etkinlik dilerim..

arabam 1 haftadan berı yatıyordu bugun ılk defa calıstırdım mars kacırdı ....
ve aksam donerkende farlar yanmadı uzunlar ve sısler yanı yoo.
ARABAM KUSTUMU MU NE..
MORALIMI BOZDU YOKSA HAZIRLIKLARIM TAMAM DI BIR TORBA ÇIRA BILE BAGAJDA..

wranglercem' Alıntı:
arabam 1 haftadan berı yatıyordu bugun ılk defa calıstırdım mars kacırdı ....
ve aksam donerkende farlar yanmadı uzunlar ve sısler yanı yoo.
ARABAM KUSTUMU MU NE..
MORALIMI BOZDU YOKSA HAZIRLIKLARIM TAMAM DI BIR TORBA ÇIRA BILE BAGAJDA..

bu olumsuzluklar sizin araziye gelmiceğinizimi söylüyor yani bence problem yok sisler yeter size yarın gelin hehe nasılsa gunduz gezmesi yapıcaz ama marş kaçırma davası icin bişi demicem belki rubleden dir belki kömürden dir belkide nem aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri