Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,080
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Buluşma noktası kordinatları Kemerin az ilerisinde hamidiye sok. var karşısı :
41 derece 08 dak. 52,31 san. K
28 derece 55 dak. 14,88 san. D

Çiftalan köyü yaklaşık değer kahveyi buradan seçemedim :smiley: :
41 derece 15 dak. 11,54 san. K
28 derece 54 dak. 29,28 san. D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

standart bir araca sahibim ama ciftalan koyunde bir adet koy evinede sahibim :D
eger sabah uyanabilirsem sanırım bizim bahcede yada cayırdada yapabiliriz mangal işini falan
gelemesemde gelebilirsemde herkese iyi gezmeler eglenceler.. kazasız belasız olması dilegiyle :smiley:

Büyük Gün;
Geziye katılan tüm arkadaşların hayırlısıyla dönmesini temenni eder...Bol bol çamurlanmalarını dilerim..
Her Tarafınız Çamur Olsunnnnnnnnnnnn :smiley: :smiley: :smiley:

Gelemediğim için kıskanıyorum galiba :-\ :-\ :-\

sabah 07:50 biraz önce kalktım çakı setlerimi belime koydum pmr telsizi şarj dan aldım birazdan kola su ve bardak alıp aracıma geçicem paspasları çöp peşeti ile kaplıcam ki hayvan gibi çamur olmasın temizlemesi kolay olsun 08:55 de co pilotumu gayrettepeden alıcam 09:10 çağlayan meydandan kemerburgaza inen yoldan aşağa 09:16 shell yarım depo gaz var ama 65 tl yani 40 litre daha gaz alırım benim depo 140 litre 70 litre var 110 litre gaz fazlası ile yeter hareket saati 09:25 kemere giriş 09:50 de toplanma yerinde olurum

saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR