Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,646
Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

kartepe29.jpg

kartepe30.jpg

kartepe31.jpg

kartepe32.jpg

kartepe33.jpg

kartepe34.jpg

kartepe35.jpg

kartepe36.jpg

kartepe37.jpg

kartepe38.jpg

kartepe39.jpg

kartepe40.jpg

kartepe41.jpg

kartepe42.jpg

Etiketler

Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Resim yüklerken uyuyakalmışım iyimi..Bu arada usta arkadaşların çektigi resimler başka oluyor tabi

PC020374.jpg

PC020375.jpg

PC020379.jpg

PC020380.jpg

PC020381.jpg

PC020382.jpg

PC020383.jpg

PC020373.jpg

PC020372.jpg

PC020371.jpg

PC020370.jpg

PC020369.jpg

PC020368.jpg

PC020367.jpg

PC020366.jpg

PC020364.jpg

PC020363.jpg

PC020362.jpg

PC020361.jpg

PC020360.jpg

Ynt: Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

çok güzel bir gezi oldu :D ... birden abinin ev sahipliği organizasyonu mükemmeldi....bizi alıştıracak ve her hafta geleceğiz.... ::smiley: biz erken ayrıldık ve yine yemeği kaçırdık....cüneyt geçmiş olsun dostum...bir şaft için moralini bozma .... :-\

herkese günaydınn.....
ben de fotoğraf yükleyeceğim en kısa zamanda ama fotoğrafları görünce, yükelemeden önce bişeyler yazmak istedim dayanamayıp...
mükemmel bir geziydi, bu sabah işe gelirken ne kadar enerji dolu olduğumu anlatmam sanırım biraz zor.
fotoğraflar zaten herşeyi anlatıyor
mutlu, enerjik, sabırsız, heyecanlı vs. vs. derken işimize dönelim herkese güzel bir hafta dileyerek

Evet arkadaşlar gerçekten çok güzel bir gün geçirdik, herkese çok teşekkürler. Tabii, özellikle Birden, mesut ve Günay beylere. tekrar çok çoşekkürler.

Çok zevkli ve eğlenceli bir gün geçirdik.Akşamda kolayca uyuduk.
Yeni tanıştığım tüm arkadaşlara tekrar kucak dolusu sevgiler.
Bir sonraki birliktelikte görüşmek dileğiyle.
Selamlar...

Ya hala omuzlarım ve kollarım ağrıyor, tarla çapalamış gibiyim :smiley:

Gruba katıldığım ilk organizasyondu.
Kızım ve benim için çok keyifli ve bir o kadarda heyecan vericiydi.
Tekrar buluşmak dileğiyle, tüm dostlara selamlar.
Ahmet abi sana da iyi yolculuklar Paris yolunda.

herkese merhaba
sanayiden yeni gelebildim :smiley:
hadi bizim hard offroad fotoğrafları ?
boşunamı yan basamak koptu, karter muhafaza kırlıdı, sol davlumbaz kırıldı, egzost yerlerde geziyordu :smiley:
hani karşılığı fotoğarafları görelim içimiz ferahlasın :smiley:
direksiyon sisteminde de bir arıza var ama henüz teşhis konulamadı
cüneyt gemiş olsun abicim bir şaft nedirki üzülmeye değmez
katılan herkese teşekkür ederim yeni güzel bir gezi oldu

birden abi sana ayrıca teşekkür ederim, kusura bakma abi sen uyarmıştın bu araçla o parkura girme diye ama kanımıza işlemiş bir kere parçalasakta girmeden duramıyoruz :smiley:

1den abi benim avatar sedat beyde siteye koysun hemen değiştireceğim... :smiley: hadi sedat bey fotoları daha ne kadar bekleyeceğiz.. :smiley:

Yine gezenbilire yakışır bir gezi olmuş katılan ve emeği geçen herkesin eline aracına ve gönlüne sağlık..Bizde bu şekilde sadece resimlerle gönlümüzü ve gözümüzü avutuyoruz..Bakalım ne kadar daha böyle sürer..

yücel' Alıntı:
herkese merhaba
sanayiden yeni gelebildim :smiley:
hadi bizim hard offroad fotoğrafları ?
boşunamı yan basamak koptu, karter muhafaza kırlıdı, sol davlumbaz kırıldı, egzost yerlerde geziyordu :smiley:
hani karşılığı fotoğarafları görelim içimiz ferahlasın :smiley:
direksiyon sisteminde de bir arıza var ama henüz teşhis konulamadı
cüneyt gemiş olsun abicim bir şaft nedirki üzülmeye değmez
katılan herkese teşekkür ederim yeni güzel bir gezi oldu

birden abi sana ayrıca teşekkür ederim, kusura bakma abi sen uyarmıştın bu araçla o parkura girme diye ama kanımıza işlemiş bir kere parçalasakta girmeden duramıyoruz :smiley:

Bi atasözü var '' ...... kaşınsa kanı çıkar,kaşınmasa canı çıkar'' ..yapacak bir şey yok..Aslında ben seni yinede salmazdım ama parkura giren grubun arkasından heyecanını ve gözlerindeki ifadeyi görünce ''Suzi'' ye kıydım sana kıyamadım :smiley:..Fakat bravo o arabaya o parkuru bitirebilip aşagı indi ya diyecek birşey yok..Bir an önce o parkurun fotoları bekliyoruz..Hakan !..buralarda oldugunu biliyorum biran önce yükle fotoları yoksa elimde daha yiyenbilir modunda fotoların var.Hatta sofradan enson kalkanbilir modumu desem :D :D..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR