Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,649
Ynt: Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Herkese merhaba..İlk giriş bölümü güzel olmamış..İlk önce katılanların listesi ve rotalar ile ilgili bölüm yazılmalıydı ki , geziye bakanlar konuyu toparlayabilsin..Giriş.. gelişme...sonuç..
Daha önce nice örnekleri var...Diye düşünüyorum :smiley:

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Herkese merhaba..İlk giriş bölümü güzel olmamış..İlk önce katılanların listesi ve rotalar ile ilgili bölüm yazılmalıydı ki , geziye bakanlar konuyu toparlayabilsin..Giriş.. gelişme...sonuç..
Daha önce nice örnekleri var...Diye düşünüyorum :smiley:

Evet ya bende katılıyorum Ugur'a...Buraya ilk defa giren biri fikir aşamasından bitiş aşamasına kadar tüm organizasyonu görmesi gerekir diye düşünüyorum..

Giriş... gelişme... sonuç...
Evet, bunu bir format haline getirip uygulamalıyız.

Yücel geçmiş olsun,dağıtmışsın 'pamuk prenses'i...Aslında bunda biraz benimde payım war,üzgünüm...Yine seni gaza getirip kaçmış gibi oldum ama gelemedim işte...Birtürlü Kartepe gezileri bana kısmet olmuyor :-\

Ya kısmet denilince bizede dün kartepede karda batmış bir audi Q7 çıkarmak nasip oldu..Her kula nasip olmaz :D :D :D :D

Herkese selamlar :smiley: :smiley: :smiley:
resimler ve gezi harika olmus,gelemedigim icin biraz kıskandım ama olsun.haftaya arabam cıkıyor umarım tekrar bulusuruz :smiley:

yücel' Alıntı:
sağol sevtap geçti gitti zaten canımız sağolsun :smiley:

Elbetteki senin canın sağolsun ama başladığı günden beri -artık şanssızlık mı diyeyim acemilik mi- her geziden sonra soluğu Kartal oto san.da alan biri olarak sanki benim başıma gelmiş gibi hissettim...epeydir dicimonu zorlamadım,Kartal'daki arkadaşlar sağlığımdan şüphe etmiştir :D

2fast4you' Alıntı:
Herkese selamlar :smiley: :smiley: :smiley:
resimler ve gezi harika olmus,gelemedigim icin biraz kıskandım ama olsun.haftaya arabam cıkıyor umarım tekrar bulusuruz :smiley:

Gökhan selam resimleri dikkatli incelersen bi tane nissan var seninkinden dagda rastladık..Tampon falan yapmışlar

evet ama Birden bey araba cıkınca bak emınım begeneceksın. :eek:Orhan usta sagolsun ozenerek ve cok guzel bır ıs cıkardı.
sabırsızlıkla beklıyorum ;D

Hadi bakalım Gökhan..Neler yapıldıgını yaz ve resim koy serbest muhabbette... ;)

zaten arabayı dukkandan cıkarır cıkarmaz ılk ısım resımlerını cekmek olacak :smiley:.eskı ve yenı yapılmıs halıyle olan resımlerını koyacagım.bana hastalıgı damardan ve tedavısı olmayacak sekılde bulastırdınız.ılk gezıde boyle oluyorsa sonrasından ne olur ???? bende korkuyorum ;D ;) ;)

Transporter' Alıntı:
Ya kısmet denilince bizede dün kartepede karda batmış bir audi Q7 çıkarmak nasip oldu..Her kula nasip olmaz :D :D :D :D
HRV (Hummer Recovery Vehicle) ünvanından sonra şimdi yeni bir ünvan daha kazandı demek defender... QRV ;D Bir de fotoğraf varsa elinizde olaya ilişkin yedi düvele yayılır bu olay artık :smiley:

afiyet şeker olsun bal olsun arkadaşlar birden abi ben gelemedim ama ellerin dert görmesin süper organizasyon kısmetse bayramdan 1-2 gün önce bayramlaşmaya gelicem kartepeye seni bulabilirsem orda.
yücel baba sibirya kaplanıyla niye gitmedin yaw beyaz güvercine geçmiş olsun üşütmüş biraz ;D
yaw hakan nerdesin acil kanamalı bir gezenbilir için hergruptan fotoğrafa ihtiyaç vardır ;D tamam diğer arkadaşlarında eline sağlık ama hocam hadi kasap önündeki kedi gibi bekliyorum burda
şuana kadarki fotoğraflardan çok keyifli ama az karlı tipili geçmiş sanırım ;D

geziniz çok keyifli olmuşa benziyor. Umarım bir daha ki kartepe gezinize katılır ve sizlerle tanışmış olurum . saygılarla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR