Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,649

Etiketler
Ynt: Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

keros' Alıntı:
Birden abi,
saat kaçta buluşuyoruz,
donanım neler olacak

Mümin..08:30 çıkalım kapının önüne..donanım olarak sucuk,sıcak şarap malzemesi,ateş,barut vs. ;D ;D..Suadiye üzerine çıkarız zira kartepe bayram kalabalıgı bize uymaz...Sogucakta yüksek kar vardır ,yolda dar geçit gibi ,tıkanırız yolda..Suadiye üzeri hem yol geniş ve tehna ,hem alçak rakımlarda küçük yaylalar oyun alanları var ,dozajı istedigimiz gibi yükseltiriz.. ;) Geçen bi baktıgımızda yola yagan karları grayder ile açmışlar ,oda sıkıştırmış yol üzerindeki karı..Yani basılmış kar üzerinde tırmanış olabilir biraz..Birkaç arkadaş daha gelecek İstanbuldan..

Ynt: Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Herkese Selamlar,
İşallah bundan sonra sizlerle tanışırım,ve sizlerle gezerim bilirim.
Kuzuluk yaylası,geyikalanı ,kartepeye giden yerde çingen düzlüğünde off road çalışmaları ,geyik alanına giden yolda hemen sağda kalan çakıl yığını bile kaçmamış :smiley: kartepenin asıl adı keltepe ama artık halk arasında kartepeye dönüşüyor,,, bu arada sapanca eker lokantası da en başarılı yerdir. bir de tebrik etmek istiyorum fethi abilerimin Kafkas çobanı efeye o kadar yaklaşıp sevebilen arkadaşı ...:smiley:
Kısaca çok etkilendim ,kartepe soğucak yaylası altıoluk yaylası,karagöl tarafı,yagın deresi, benim yıllardır belki her haftasonu gelip gezdiğim yerlerdir, Adım Ömer.
benım de 1 adet ford ranger 4x4üm var ,bir daha bu taraflara gelirseniz haberdar olmayı çok isterim...:smiley:gerek av olarak gerek kamp alanları olarak gerek orman yolları olarak gerekse semaverimle sizlere çay yapmak dileğiyle ,huzurlu ve mutlu sonlu mücadeleler. :smiley:
birdaha giderseniz çıkışın 9.kmsinde can çekti Turan Abi ve oğlu Yusufun Mermerde sucuk ve çayını es geçmeyin ,,rangerlı ve atvli merden de selam söyleyin:smiley:

sn.Transporter suadiye için beni de arasanız seviniim ,,tanışırız oralar bayramda dediğiniz gibi daha güzel olur ,,
Ömer 0532 214 63 96

Ynt: Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Ömer arkadaşım sitemize hoşgeldin...Yukardaki suadiye programı geçtigimiz bayram içindi...Siteye tam adapte oldugunuzda tüm aktivietelerden haberiniz olacaktır..Can çektiye selamınızı söylerim..Yusufta siteye üyedir..Bayram sonrası bir gezimiz olacak link aşagıda umarım katılırsınız..Selamlar
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20346.80;topicseen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR