Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,415
Ynt: Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

P1013894.jpg

P1013897.jpg

P1013900.jpg

P1013914.jpg

P1013921.jpg

P1013922.jpg

P1013931.jpg

P1013957.jpg

P1013963.jpg

P1013969.jpg

P1013977.jpg

P1013981.jpg

P1013982.jpg

P1013984.jpg

P1013985.jpg

P1013991.jpg

P1013993.jpg

P1013995.jpg

P1014000.jpg

P1014022.jpg

P1014037.jpg

P1014038.jpg

P1014045.jpg

Etiketler

MK51' Alıntı:
Eline sağlık bilgece, bu kadar değildir inşallah.

Teşekkür ederiz efenim :D
Bu fotoğraflar benim amatör makinemden sadece bana ait olmayıp, Hakan ve Turan'ın da çektiği karelerden oluşuyor. Aslında daha çok var, ben biraz seçtim sanırım ::smiley:

Çok güzel gezi oldu, özellikle Birden, Mesut ve Günay abiye çok teşekkür ederiz, organizasyon mükemmeldi
ayrıca şu kanalların devamını çok merak ettik yahu, fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz
Cüneyt ve Yücel abiye de geçmiş olsun

Rica ederiz Mert..Her zaman bekleriz...Evet ya şu geçtigimiz kanalın devamı benimde kafama takıldı...Hadi Serkan resimler nerede?..500 metre yoldan sebep pamukova ya kadar gidip 60 km fazladan boşunamı yaptık yoksa?

Jeep34' Alıntı:
Herkese merhaba..İlk giriş bölümü güzel olmamış..İlk önce katılanların listesi ve rotalar ile ilgili bölüm yazılmalıydı ki , geziye bakanlar konuyu toparlayabilsin..Giriş.. gelişme...sonuç..
Daha önce nice örnekleri var...Diye düşünüyorum :smiley:
1.Giriş
Açıklama
Başlığı açan ben değilim.gezi sonrası yorgunluğu ile ilk açılan başlığa yapılan ektir.gerekli özen başlık açmadığım için gösterilmemiştir.elimi uzatıyorum cetvel vurabilirsiniz.
2.Gelişme
Türkiye’ye edebiyat nobelini getiren yazarın yayıncısı ile sekiz sene çalışsamda üniversitede ekonomi okudum.edebiyatım sizler kadar iyi değil giriş gelişme sonuç diyince ortaokulda haliç köprüsü altına içmek için kaçtığımız gün komposizyon dersinde anlatılanları hatırladım(ders notlarından).ben o dersi kaçırmışım kusuruma bakmayın.
3.sonuç
Benim o dersi kaçırdığım her halimden belli ama bırakında şu çoşku,heyecan,yardımlaşma,insana dair ne varsa devam ettirelim burada.

Transporter' Alıntı:
Valla amatör makina ile bu kadar olyor sizlerin resimlerinizi bekliyoruz..

bende de makina profesyönel ben amatörüm :smiley: en kısa zamanda yüklemeye çalışcam Birden abi :smiley:

Mustafa ve Uğur abi hepimizin bir arada olacağı bir organizasyona öncelik ederseniz birbirimizi daha iyi tanıma ve aramızda bir problem olamayacağı ve olmadığını göreceksiniz.bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor malesef söz uçuyor yazı kalıyor.(bu organizasyon için önce dört çeker hale gelmemi beklemeye gerek var mı bilemedim)saygılarımı sunuyorum

fotoğrafları çeken arkadaşların ellerine sağlık...ayrıca bana torpil geçmişler teşekkür ederim..

Deep' Alıntı:
Çok güzel gezi oldu, özellikle Birden, Mesut ve Günay abiye çok teşekkür ederiz, organizasyon mükemmeldi
ayrıca şu kanalların devamını çok merak ettik yahu, fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz
Cüneyt ve Yücel abiye de geçmiş olsun
Sevgili Mert,
iltifatların için çok teşekkür ederim.Yüzyüze tanışmış olmaktan çok mutluyum.Biz sizin memnuniyetinizin arttığını gördükçe daha da mutlu olduk.Ama bu güzide gruptaki herkes de aynı şartlarda aynı bizim gibi yapardı eminim.
Yiyenbilirciler :smiley: olarak biraz zorlandık Allah'tan Sapancada'ki ıslama köfteci imdadımıza yetişti; artık günler uzayınca bu farkı kapatacak boyutta da mangallı molalar vereceğiz herhalde ;) Gezi sırasında ikinci bir yemek molası verdikden sonra o parkura girseydik yorgunluktan çoğumuz geceyarısı yolda uyuyakalırdık belkide :D :D :D

Bu arada rot kolu (isim yanlış olabilir) tamirini Felice nin yanındaki baltayla yapmayı da öğrendik bu açıdan da yararlıydı.Bize bu imkanı vermek için rot kolunu eğen Naci beye teşekkürler ederiz :smiley:

Yeni organizasyonlarda tekrar görüşmek ümidiyle.

Transporter' Alıntı:
Rica ederiz Mert..Her zaman bekleriz...Evet ya şu geçtigimiz kanalın devamı benimde kafama takıldı...Hadi Serkan resimler nerede?..500 metre yoldan sebep pamukova ya kadar gidip 60 km fazladan boşunamı yaptık yoksa?

60 km.daha fazladan yol yaptığıza sevineceksiniz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR